aslında o kadar uykum varki ama yana yatmaktan kolum ve kalçam uyuşuyo güzel daldığım uykumdan kolum acıyarak uyanıyorum sizde de oluyomu bu????
Kızlar bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz , başka zaman olsa binbir beklenti duyardım ama bugün sanki ruhum alınmış gibi bir tuhafım , eşim seni balıkçıya götüreyim dedi bende olur uygun bir yere gidelim ama dedim :)) Hediye de almadım , ona da bana sakın hediye alma göğüs pompası alıcaz dedim , kendimi çok anne modunda gördüm ....
valla sanirim benim vucudumdaki agrilarda surekli sola yatmamdan kaynaklaniyor. sol gogsum agriyor, sol ayagim daha cok sisiyor bir de alt takimlarinda sol tarafi daha cok agriyor sisiyor((
yataktan kalkmak benim icin olay haline geldi resmen, ilk uyandigimda ayaklarimin ustune basamiyorum resmen hem sismis hemde karincalanmis oluyor. neyse az kaldi ama sunu da anladim ki su son hafta bu sikayetlerim inanilmaz derecede artti. o yuzden geri kalan 5 hafta gozumu cok korkutuyor. bir de benim kilo alimim hizlandi bu ay, vucudum su tutuyor sanirim cunku ellerimde sisiyor artik
ay sabah sabah ne karamsar bir tablo cizdim
yasemin canım nice mutlu senelere..
emelcim senınde dogumgunun kutlu olsun. daha dur bakalım senınkının zamanı var
tulaycim bende bu aralar surekli dogumla ilgili ruyalar goruyorum tirstim mi ne
yasemincim bizim oglanda cok acayip
simdi esim ve ben evdeyken nasil hareketli nasil hareketli , cildiriyor resmen ne birsey yiyebiliyorum ne seyredebiliyorum. babasi elde kamera surekli karnimi cekiyor.
ama ne zamanki iste babannesi dedesi gormek istiyor bizim oglani oynarken resmen tiklatmiyor bile karnimi sifir hareket
hala cozebilmis deiliz nasil oluyor diye :) iyiki videolar var yoksa inanmicaklar cocugun normalde oynadigina :)
ємєℓ;8417181 .!.:gunaydın tulaycım hosgeldin canım . . . .benim bazen elim uyusuyo ustune yatmaktan sanırım . . .babanız ne guzel ruya gormus . . .hamile kaldıgımdan beri o tarz ruyalar hiç gormedim ben yaaa
gunaydın kızlar
ємєℓ;8417201 .!.:bu arada kızlar bugun benim doğum gunum :kedi: aynı zamanda doktor kontrolumuz var bi bakıyorsunuz bugun bebegi alıyo doktor kaydirigubbakcemile3 ikimizin doğum gununu bir kutlarız ...saka tabi
hoşbulduk ebru nasılsın??
kızlar farkındamısınız geceler yaz gibi değil daha serin geciyor. Allah yardım edıyor bızede
iyi diyelim iyi olalim meryemcim iste hamilelik endromlarinin her turlusu var artik :)
evet yaa bu gece super serindi, ben bile cami tam acmadan ustten acarak uyuyabildim bu gece, bir de sabah super yagmur yagdi daha da guzel oldu
ama artik sabahlari kalkmak tam bir iskence, cunku gece yok saga don yok buraya yat yok yastigi bacaginin arasina al, tuvalete kalk derken anca sabah tam derin uykuya daliyorum hemen akabinde kalkip ise gelmek zorunda kaliyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?