2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben daha hiçbirşey almadım bebeğime. Biraz daha sabredicem. Cinsiyetini öğrenip öyle almaya başlarım artık.

Slm herkese bende aanıza geldim 6+6 hamileyim bugun kalp atışını duydum bebeğimizn. Dr dedi bana eylül sonu gibi doğurcan aslında ben ekimde yazşıyodum ama eylül sonu deyince buraya geldim :)) Ama ben geridemiyim herkes ne durumda bilmiyom herkes hangi aşamada benim sat 14,12,08 ama gec yumurtlama olmuş o yüzden daha yeni anca 6+6 yım

Bende çok sabırsızım bu konuda. Haftaya ikili testler için kontrole gittiğimde , eğer Allah izin verirde herşey yolunda giderse , açıkcası ben şimdiden birşeyler almak istiyorum. İşte ne bileyim kıyafet olmasa bile küçük ayakkabılardan ya da ne bileyim mama önlüğü olabilir veya biberonu , tabağı , çatalı falan.... Ayyy çok istiyorum almak.

inşallah hiçbir sıkıntın olmazda rahat rahat alışveriş yaparsın. :ecrin_bebek:bende mart başında gideceğim ikli test için inşallah hiçbirimizde sıkıntı çıkmaz

hoşgeldin cnm aramıza . Hayırlısı olsun

Kızlar bu renkli doppler kaç haftalık olunca çektiriliyor biliyor musunuz?
ben 15 gün sonra çektireceğim aslıda 23 şubattı ama görümcemle beraber gidicem drmuza dolayısıyla onu beklicem ama bu gittiğimde doppler ultrasona gricem :)

Ben daha hiçbirşey almadım bebeğime. Biraz daha sabredicem. Cinsiyetini öğrenip öyle almaya başlarım artık.

ben aldım bi kaç şey zıbın eldiven şapka filan zaten annem sağolsun makina gibide örüyo hırkalar yelekler tulumlar öle yani bence yavaş yavaş bi kaç parça alınabilir :)

selam hanımlar ben biraz ara verdim bir baktım ki konular ilerlemiş , bu arada bende günlük tutuyorum ama henüz bir defter almadım , bebişimin cinsiyeti belli olsun ona göre albüm alıcam ... Bu arada ultrason taratmak iyi fikir aklıma gelmemişti hiç ...

petibörcüm bak geldim canım burdayım :) eee kızlar nasılsınız bugun cuma çalışan anneler için haftanın en güzel günü olsa gerek :) bebişleriniz nsıl şikayetler ne durumda bu arada beni görenler kilo vermissin dediler zaten dar kotlarımı hala giyiorum rahatlıkla göbişim de çok yok hani slayt vardı ya izlediğiniz ondaki ile aynıyız ayıptır sölemesi :)kaydirigubbakcemile3

Bircancım sana birşey daha sorucam sen Bornova Şifa'dan bahsediyorsun di mi?

tatlım evet ordan bahsediyorum

biliyormusun bende bişiyler almamak için zor duruyorum ama annem duramıyo almış yine bişiyler sarı yeşil krem beyaz turuncu yün almış onları cinsiyetini öğrenene kadar örcekmiş zaten annem Maşşalah bir günde bir bebek yeleğini örer

Ben bir de battaniye örmeye başlamıştım aylar önce , sonra bana hamile kalmadan örme demişlerdi bende yarım bırakmıştım , ona devam edicem :)

Az önce 2008 Aralık bebeklerinin fotolarına baktım. Çok duygulandım ya :çok üzgünüm: İnşallah Allah bizede nasip eder, bizde resimlerini burda paylaşırız. Çok güzel yaaaaa :ecrin_bebek:

ben aldım bi kaç şey zıbın eldiven şapka filan zaten annem sağolsun makina gibide örüyo hırkalar yelekler tulumlar öle yani bence yavaş yavaş bi kaç parça alınabilir :)[/QUOTE]

nerdesın anacım sen merak ettm.iisiniz dimi?

Kızlar siz ne şanslısınız benim ailem ve eşimin ailesi hala erken diyorlar iki tarafında ilk torunu hiç mi heves etmiyolar doğurunca mı inanacaklar torunları olduğuna anlamıyorum

hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsiN :) ben 11 haftayı doldurdum sayılır ikili testimiz var bakalım önümüzde benimkindede geç döllenmme var canım 3 gün geriden gelio ama normal kimisinikide önden gidio :)

kızlar allah nazardan saklasın benım bulantılarım iice azaldı.ınsallah bı daha artmaz :Saruboceq:
sızınkıler ne durumda?ınsallah sızınkılerde bır an once azalır rabbımın ıznıyle

bu arada ben ıkılı test yaptırmaktan vazgectım.annem falan da yaptrma dedı.her sekılde kabulun mu dedı.allah herseyın en iisini bılır tabı ondan gelen hersey kabulum dedım.o zaman yaptrma dedı.esım de oyle dıo.bızım burdan tayını cıkıp ta gıden arkadasım da yaptırmamıs.zaten doguda yaptrcan cok da ii yapmazlar kotu sonuc cıkarsa uzulursun dedıler.kı bırcok arkadasıma da rıskın cok fazla dedıler hepsı saglıklı bebekler dogurdu.napcam ııce kafam karıstı.ama yaptrmıcam galıba.rabbım elı ayagı duzgun,akıl saglıgı beden saglıgı yerınde,anasına babasına vatanına mılletıne hayırlı evlatlar kucagımıza almayı naıp etsın ınsallah.meleklerımız ona emanet

Ben bir de battaniye örmeye başlamıştım aylar önce , sonra bana hamile kalmadan örme demişlerdi bende yarım bırakmıştım , ona devam edicem :)
bende örüyorum bide annem örücek benimki bitti sayılır :) seninkini modeli ne canım ?

nerdesın anacım sen merak ettm.iisiniz dimi?[/QUOTE]
evim sölemesi ayıptır 300 m2 den fazla yani normal bi şekilde süpürüp silmesi benim en az 4 saatim alıo ve elim hızlı olmasına rağmen :) dolayısıyla dün temizlik yaptım uzun bi aradan sonra :) bide görümcemin günüydü oraya gittim o yüzden ayrı kaldık biraz :) eee sen nasılsın bakalım ?

Az önce 2008 Aralık bebeklerinin fotolarına baktım. Çok duygulandım ya :çok üzgünüm: İnşallah Allah bizede nasip eder, bizde resimlerini burda paylaşırız. Çok güzel yaaaaa :ecrin_bebek:
inşallah canım amiin burdaki herkez o duyguyu inşallah yaşar :Saruboceq:

Kızlar siz ne şanslısınız benim ailem ve eşimin ailesi hala erken diyorlar iki tarafında ilk torunu hiç mi heves etmiyolar doğurunca mı inanacaklar torunları olduğuna anlamıyorum
bu konuda senin adına üzüldüm canım ama inan bana doğduktan sonra görmek için her iki tarafta yarışa giricekler eee boşuna dememişler torun baldan tatlıdır d,ie sen canını üzme keyfine bak ilgilnmesinler sen bunu bebişine hissetirme unutma sen ne hissedersen bebekte onu hisseder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…