Bende çok sabırsızım bu konuda. Haftaya ikili testler için kontrole gittiğimde , eğer Allah izin verirde herşey yolunda giderse , açıkcası ben şimdiden birşeyler almak istiyorum. İşte ne bileyim kıyafet olmasa bile küçük ayakkabılardan ya da ne bileyim mama önlüğü olabilir veya biberonu , tabağı , çatalı falan.... Ayyy çok istiyorum almak.
Slm herkese bende aanıza geldim 6+6 hamileyim bugun kalp atışını duydum bebeğimizn. Dr dedi bana eylül sonu gibi doğurcan aslında ben ekimde yazşıyodum ama eylül sonu deyince buraya geldim :)) Ama ben geridemiyim herkes ne durumda bilmiyom herkes hangi aşamada benim sat 14,12,08 ama gec yumurtlama olmuş o yüzden daha yeni anca 6+6 yım
ben 15 gün sonra çektireceğim aslıda 23 şubattı ama görümcemle beraber gidicem drmuza dolayısıyla onu beklicem ama bu gittiğimde doppler ultrasona gricem :)Kızlar bu renkli doppler kaç haftalık olunca çektiriliyor biliyor musunuz?
Ben daha hiçbirşey almadım bebeğime. Biraz daha sabredicem. Cinsiyetini öğrenip öyle almaya başlarım artık.
Bircancım sana birşey daha sorucam sen Bornova Şifa'dan bahsediyorsun di mi?
hoşgeldin canım aramıza allah tamamına erdirsiN :) ben 11 haftayı doldurdum sayılır ikili testimiz var bakalım önümüzde benimkindede geç döllenmme var canım 3 gün geriden gelio ama normal kimisinikide önden gidio :)Slm herkese bende aanıza geldim 6+6 hamileyim bugun kalp atışını duydum bebeğimizn. Dr dedi bana eylül sonu gibi doğurcan aslında ben ekimde yazşıyodum ama eylül sonu deyince buraya geldim :)) Ama ben geridemiyim herkes ne durumda bilmiyom herkes hangi aşamada benim sat 14,12,08 ama gec yumurtlama olmuş o yüzden daha yeni anca 6+6 yım
bende örüyorum bide annem örücek benimki bitti sayılır :) seninkini modeli ne canım ?Ben bir de battaniye örmeye başlamıştım aylar önce , sonra bana hamile kalmadan örme demişlerdi bende yarım bırakmıştım , ona devam edicem :)
inşallah canım amiin burdaki herkez o duyguyu inşallah yaşar :Saruboceq:Az önce 2008 Aralık bebeklerinin fotolarına baktım. Çok duygulandım ya :çok üzgünüm: İnşallah Allah bizede nasip eder, bizde resimlerini burda paylaşırız. Çok güzel yaaaaa :ecrin_bebek:
bu konuda senin adına üzüldüm canım ama inan bana doğduktan sonra görmek için her iki tarafta yarışa giricekler eee boşuna dememişler torun baldan tatlıdır d,ie sen canını üzme keyfine bak ilgilnmesinler sen bunu bebişine hissetirme unutma sen ne hissedersen bebekte onu hisseder :)Kızlar siz ne şanslısınız benim ailem ve eşimin ailesi hala erken diyorlar iki tarafında ilk torunu hiç mi heves etmiyolar doğurunca mı inanacaklar torunları olduğuna anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?