2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

annem ördü yelek ve patik çok şekerler bir iki şey aldım ablamda örüyor bence yavaştan almak lazım sonra o kadar ço kihtiyaç çıkarda yetişeme diye korkuyorum hem maddi olarakda son aylara ağırlık olmaz diyorum

canım benimde eltilerim ve görümcem yaptırma dio onu yaptırıcaksan ya aldırıcaksın ıada doğurucaksın allah korusun kötü bi durumda ama bi yandanda ya anne karnında tedavi edilebilcek biş hastalığı çıkar die de düşünüorum bilmiorum görümcem yaşın çok genç dio ailemizde allaha şükür engelli bebekte yok ama yine de yaptıtıyım da diorum eşim yaptır dio arada kaldım yani

Ben ters örgü örüyorum farklı renklerde ipler aldım küçük küçük kareler örüyorum sonra onları birleştiricem . Zaten akşamları yarım saat falan örüyordum , örgü işinide çok iyi bilmiyorum sırf heves etmiştim hatıra kalsın diye bebeğime :)

eşim de allah korusun oldu ki bısı cıktı aldırcan mı ddı.yok dedım haşa.bu tarama testı dedı yanı tanı bıle dııl.hem sana sadece rıskın var dıolar mesela ya da yok.su rahatsızlıgı var demıolar kı.allahımıza emanet ne dıyım.

bende kare kare motifleri yapıp renkli iplerden birleştiriorum daha sonra alyına astar geçiricem birazda süsledim günlük kullnıma çok hoş bi battaniye olur :)

bemcede canım ama yinede içmde kalıcak gibi zaten kanda ve ultrasonda bakıcaklar bizmkiler belki onu karından su alıp bakıcak die karıştırıoda olabilir zaten gittiğim dr çok iii bi doktor tabiri caizse sosyete doktoru muayneside zaten bi ton para baktığı zaman hrşeyi rahatlıkla anlıyabilio eğer o isterse yaptırıyım o zaman

bende kare kare motifleri yapıp renkli iplerden birleştiriorum daha sonra alyına astar geçiricem birazda süsledim günlük kullnıma çok hoş bi battaniye olur :)

kızlar benım de annem bahsettı gecen telde.kayınvalıdem sımdıden bır suru sey ormus.cınsıyett bılmedıgımızden ıkısınden de ormus yazık.annem dıokı bı etek ormus bır karıstan kucuk.nası seker.papatyalı battanıyeler.mavi arabalı yelekler..kaydirigubbakcemile3.ayy gormek ıstedım bırden.ben hıcbısı ormuorum almadım da.ama onlar pek heveslı ılk torun olunca ıkı tarafında.zaten bizim pabucumuz dama atılmıs sımdıden oyle dıo kayınvalıdem:1shok::1shok:

pushıngcım astarla motıflerın arasına da elyaf koy ısıtsın iice bebişini hem yumusak oluryerimseniben

pushıngcım astarla motıflerın arasına da elyaf koy ısıtsın iice bebişini hem yumusak oluryerimseniben
güzxel fikir öncellikle teşekkür edrim ben arsına çok ince bi tabaka elyafa koyup astar olarakta hani pazen battaniyeler varya onun gbi astar koymayı düşünüorum yani kumaş astar kullanmıcam yavrum üşür onunla zaten bebiş kış bebeğ olucak o yüzden dikkat ediorum bu konulara :jeyyar:hihoyyyt

kızlar gunluk tutuomusunuz bebegınıze.ben ılk ogrendıgım gunden berı yazıorum.hergun dııl ama.onemlı bısı oldugunda yada içimden geldıgınde.dun yazarken agladım yıne.nıe bılmıorum.sız de baslayın yazmıosanız.basbasa kaldıgınızda onunla konusuo gıbı oluosunuzz yazarken .duygulanıo tabi duygulanmaz mı insan:roflol:

kızlar maşallah muhabbet koyu pushing canım sen bügün yine günüdesin maşallah şu ikili test konuusnda şimdi benide düşündürdünüz arkadaşımda 2li test yaptırdı doktor risk var dedi sonrada bi kaç doktora gitti hiç bişey yokmuş maşallah şimdi çok tatlı bi bebişi var yaptırmasakmı acaba

be tutmuorum ama albüm yapıcam şimdilik ultrason fotolarıyla başladık bakalım evde bi tane fotoğraf makinası var ama ben digital istiorum alıp her dakika çekmek istiorum aşkım obenim ya bitanecik yavrum annesi yer onu :)

teşekkür edrim şekerim :) test konusunda doğruluk payı yüzde seksen hiç bi zamn tam bi cevap vermio ben sadece kemik ölçümünü ve ense kalınlığına bakılsın istiorum dr da bakar zaten bide bu testlerin a macı dünyaya özürlü gelebilcek bebekleri azaltmakmış herkez bizim gbi düşünmeyebilir aldıranda muhakkak var yada psikoljik tedav alnda çünkü bi arkadaşıma otistik bebek dediler kızcağız çok korktu testleri :yaptırdı maşallah bi kızı olucak benden bir ay önde arada kaldım yani

valla canım sen bılırsın.içimde kalmasın dıosan yaptr.her turlu kabulüm dıosan yaptrma bence aklını bulandırma.

aa bu arada ultrason fotolarından album yapmayı dusunenler onları taratıp bılg da saklayın.yoksa zamanla bembeyaz bır kagıt oluomus onlar haberınız ola:sm_confused:

selam hanımlar
nasılsınız bakiim görüşmeyeli?
benim ağzım hep acımsı yaa, ne yesem arkasından ağzımın tadı zehir gibi oluyor

petibor canım bende günlük tutuyorum önemli şeyleri yazıyorum özellikle
adet günümde yaptığım idrar testinde öğrenmiştim hamile olduğumu
o testi bile saklıyorum :))))))

kızlar bkm mutfak izleyen varmı varsa size tavaynan vurdu davaynan vurdu desem size bişi hatırlatırmı :)

ikili test benide düşündürüyor
özürlü dahi olsa ( Allah muhafaza) aldırmayacağıma göre çokda anlamı yok aslında
ancak bazı doktorlar sorumluluk almak istemedikleri için mutlaka istiyor bu testi
çünkü özürlü doğma haline anne ve baba adayı doktoru mahkemeye verebilirmiş
haber verilmedi bana diye, bu sebeple eltimden ısrarla istediler, oda öylesine baktırdı
çokda pahalı zaten bu testler (

petibor canım bende günlük tutuyorum önemli şeyleri yazıyorum özellikle
adet günümde yaptığım idrar testinde öğrenmiştim hamile olduğumu
o testi bile saklıyorum :))))))

ay canım sorma ya ben cok erken hıssetmıstım adetıme bır hafta vardı test yaptım bısı cıkmadı ama hıssedıodum.2 ser gun aralıklarla adetıme kadar yapmıstım hepsını ben de saklıorum.ama zamanla onlar da sılınmez ınsallah:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…