canım benimde eltilerim ve görümcem yaptırma dio onu yaptırıcaksan ya aldırıcaksın ıada doğurucaksın allah korusun kötü bi durumda ama bi yandanda ya anne karnında tedavi edilebilcek biş hastalığı çıkar die de düşünüorum bilmiorum görümcem yaşın çok genç dio ailemizde allaha şükür engelli bebekte yok ama yine de yaptıtıyım da diorum eşim yaptır dio arada kaldım yanibu arada ben ıkılı test yaptırmaktan vazgectım.annem falan da yaptrma dedı.her sekılde kabulun mu dedı.allah herseyın en iisini bılır tabı ondan gelen hersey kabulum dedım.o zaman yaptrma dedı.esım de oyle dıo.bızım burdan tayını cıkıp ta gıden arkadasım da yaptırmamıs.zaten doguda yaptrcan cok da ii yapmazlar kotu sonuc cıkarsa uzulursun dedıler.kı bırcok arkadasıma da rıskın cok fazla dedıler hepsı saglıklı bebekler dogurdu.napcam ııce kafam karıstı.ama yaptrmıcam galıba.rabbım elı ayagı duzgun,akıl saglıgı beden saglıgı yerınde,anasına babasına vatanına mılletıne hayırlı evlatlar kucagımıza almayı naıp etsın ınsallah.meleklerımız ona emanet
canım benimde eltilerim ve görümcem yaptırma dio onu yaptırıcaksan ya aldırıcaksın ıada doğurucaksın allah korusun kötü bi durumda ama bi yandanda ya anne karnında tedavi edilebilcek biş hastalığı çıkar die de düşünüorum bilmiorum görümcem yaşın çok genç dio ailemizde allaha şükür engelli bebekte yok ama yine de yaptıtıyım da diorum eşim yaptır dio arada kaldım yani
Ben ters örgü örüyorum farklı renklerde ipler aldım küçük küçük kareler örüyorum sonra onları birleştiricem . Zaten akşamları yarım saat falan örüyordum , örgü işinide çok iyi bilmiyorum sırf heves etmiştim hatıra kalsın diye bebeğime :)
bemcede canım ama yinede içmde kalıcak gibi zaten kanda ve ultrasonda bakıcaklar bizmkiler belki onu karından su alıp bakıcak die karıştırıoda olabilir zaten gittiğim dr çok iii bi doktor tabiri caizse sosyete doktoru muayneside zaten bi ton para baktığı zaman hrşeyi rahatlıkla anlıyabilio eğer o isterse yaptırıyım o zamaneşim de allah korusun oldu ki bısı cıktı aldırcan mı ddı.yok dedım haşa.bu tarama testı dedı yanı tanı bıle dııl.hem sana sadece rıskın var dıolar mesela ya da yok.su rahatsızlıgı var demıolar kı.allahımıza emanet ne dıyım.
bende kare kare motifleri yapıp renkli iplerden birleştiriorum daha sonra alyına astar geçiricem birazda süsledim günlük kullnıma çok hoş bi battaniye olur :)
güzxel fikir öncellikle teşekkür edrim ben arsına çok ince bi tabaka elyafa koyup astar olarakta hani pazen battaniyeler varya onun gbi astar koymayı düşünüorum yani kumaş astar kullanmıcam yavrum üşür onunla zaten bebiş kış bebeğ olucak o yüzden dikkat ediorum bu konulara :jeyyar:hihoyyytpushıngcım astarla motıflerın arasına da elyaf koy ısıtsın iice bebişini hem yumusak oluryerimseniben
teşekkür edrim şekerim :) test konusunda doğruluk payı yüzde seksen hiç bi zamn tam bi cevap vermio ben sadece kemik ölçümünü ve ense kalınlığına bakılsın istiorum dr da bakar zaten bide bu testlerin a macı dünyaya özürlü gelebilcek bebekleri azaltmakmış herkez bizim gbi düşünmeyebilir aldıranda muhakkak var yada psikoljik tedav alnda çünkü bi arkadaşıma otistik bebek dediler kızcağız çok korktu testleri :yaptırdı maşallah bi kızı olucak benden bir ay önde arada kaldım yanikızlar maşallah muhabbet koyu pushing canım sen bügün yine günüdesin maşallah şu ikili test konuusnda şimdi benide düşündürdünüz arkadaşımda 2li test yaptırdı doktor risk var dedi sonrada bi kaç doktora gitti hiç bişey yokmuş maşallah şimdi çok tatlı bi bebişi var yaptırmasakmı acaba
kızlar maşallah muhabbet koyu pushing canım sen bügün yine günüdesin maşallah şu ikili test konuusnda şimdi benide düşündürdünüz arkadaşımda 2li test yaptırdı doktor risk var dedi sonrada bi kaç doktora gitti hiç bişey yokmuş maşallah şimdi çok tatlı bi bebişi var yaptırmasakmı acaba
petibor canım bende günlük tutuyorum önemli şeyleri yazıyorum özellikle
adet günümde yaptığım idrar testinde öğrenmiştim hamile olduğumu
o testi bile saklıyorum :))))))
kızlar bkm mutfak izleyen varmı varsa size tavaynan vurdu davaynan vurdu desem size bişi hatırlatırmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?