kızlar bkm mutfak izleyen varmı varsa size tavaynan vurdu davaynan vurdu desem size bişi hatırlatırmı :)
kızlar bkm mutfak izleyen varmı varsa size tavaynan vurdu davaynan vurdu desem size bişi hatırlatırmı :)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 alnının ortasında kocaman lafet yazıyordu hatunun
evet arkadaşlar ultrason resimlerini tarayıp saklayın sabah demiştim tekara edeyim zamanla bembeyaz oluyor ben doktordan gleir gelmez tarıyorum
aman şekerim sen nir yasak koyuyosunki elde güzel bitmez sen ona dünyaların en güzel hediyesini veriosun boşver kafana takma illede izletmicem diosan kocana başka şeyler yap ilgisini çek :) anladın sen onu :)kızlar bu aksam beyaz show da carmen elektra var.:dilcikar: napsam ne etsem de izletmesem kocişe bu programı yaaakötükedihüso
kefal yazıyodu gız skeçi tekrar izliorum gülmekten ölüorum ya tavaynan davaynan davaynan
inşallah hiçbir sıkıntın olmazda rahat rahat alışveriş yaparsın. :ecrin_bebek:bende mart başında gideceğim ikli test için inşallah hiçbirimizde sıkıntı çıkmaz
yes petibörcüğüm ben dedim...
pushing haklı karmasar olmasınlar bende komedi dükkanını çok seviyorum
aman şekerim sen nir yasak koyuyosunki elde güzel bitmez sen ona dünyaların en güzel hediyesini veriosun boşver kafana takma illede izletmicem diosan kocana başka şeyler yap ilgisini çek :) anladın sen onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?