2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bkm mutfak izleyen varmı varsa size tavaynan vurdu davaynan vurdu desem size bişi hatırlatırmı :)

idare ediyoruz canım, kusmalar hafifledi ancak mide bulantıları son hızla devam
ayy izlemezmiyim hiçdelikafadulden
çok komikti yaa, büşramıydı neydi o rolü oynayan , bayıldım

evet arkadaşlar ultrason resimlerini tarayıp saklayın sabah demiştim tekara edeyim zamanla bembeyaz oluyor ben doktordan gleir gelmez tarıyorum

evet arkadaşlar ultrason resimlerini tarayıp saklayın sabah demiştim tekara edeyim zamanla bembeyaz oluyor ben doktordan gleir gelmez tarıyorum

gammacım sen mıydın onu soleyen.ben de dıodum nerde okudum acaba ben bu bılgıyı dıe.hay yaşa sen

kızar bence gülün eğlenin kafanıza hiç bişi yamayın ki çoçuklarımızda kendileriyle barışık mutlu bi bebek olsunlar biliosunuz bilim adamları tarafından kanıtlandı bu :)

kızlar bu aksam beyaz show da carmen elektra var.:dilcikar: napsam ne etsem de izletmesem kocişe bu programı yaaakötükedihüso

yes petibörcüğüm ben dedim...
pushing haklı karmasar olmasınlar bende komedi dükkanını çok seviyorum

kızlar bu aksam beyaz show da carmen elektra var.:dilcikar: napsam ne etsem de izletmesem kocişe bu programı yaaakötükedihüso
aman şekerim sen nir yasak koyuyosunki elde güzel bitmez sen ona dünyaların en güzel hediyesini veriosun boşver kafana takma illede izletmicem diosan kocana başka şeyler yap ilgisini çek :) anladın sen onu :)

vallahi doğru sölüyosun pushingcim takmamak lazım hiç bişeyi ama stresli bi işde çalışıyosan olmuyo işde neyse temmuzda ayrılcam zaten az kaldı

aman şekerim sen nir yasak koyuyosunki elde güzel bitmez sen ona dünyaların en güzel hediyesini veriosun boşver kafana takma illede izletmicem diosan kocana başka şeyler yap ilgisini çek :) anladın sen onu :)

doru soluosun da bu baska benım adamın favorısı bu hatun da ondan.ben de baska yone cekeyım ılgısını Şeniz delikafadulden

valla benim kocama acıdım şimdi garibim bir adanalıyı izliyordu onuda ben izlemiyorum diye internetten izliyor ben istediğim yeri açıyorum yarın ona güzle bir 14 şubat süprizi yapayım bari üzülüdüm fazla dominantmışım

ewet ya kızlar kocamıza neler alsak aklıma hiç bişey gelmiyoki herşeyi aldım ya offf 2 haftadır düşünüyorum ama bulamadım

ben aldım hediye orhan pamuk sever onun masumiyet müzesini aldım büyük bişyi almıyorum zira 4 gün sonrada doğumgünü kocamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…