2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

biz sevgililer günü kutlamıoruz kaldıki eşim burda değil italyada olucak annemlerle kutlarım artık :) evlilik yıldönümüz yaklaşıo 4 mart şimdiden hazırlık apıorum kıyafet saç baş yemek hediye ben biraz seviyorum böle plan yapmayı parada birktiriorum geçen yıl yatak çarşafını deiltirmiş kırmızı saten almıştım gül yapraklarıyla süsleyip yemekler hazırlamıştım metve salatası filan süslü süslü biraz abarttım bile denir ama kocama değer o enim herşeyim çoçuğumun babası kızlar dediğim gibi evlilik yıldönümüm yaklaşıo aklında değişik fikiri olan varsa paylaşırsa sevinirim bu yı biraz daha farklı olsun :)

en güzel hediye bence kitap oda bana kitap almıştır umarım

ben ona yıl içinde sevgilier gününde evlilik yıldönümünde dğm gününde hediye alıorum o bana sadece dğm günümde büyük bi hediye alıo mesela geçen sene altın küpe almıştı çok güzeldi ondan önceki sene pırlanta tektaş bana peşin alıo adam :)

Benim annem şu an beyaz bir ceket örüyor sırnaşık şey Ayrıca 2,3 tane battaniye de ördü. Bir sürü yelek ördü. Ayrıca çok güzel bir etek ördü böyle eteğin pile yerlerinde örme kirazlar var.
Acayip tatlı :lepi: Eğer bebeğim kızsa o eteğin resmini koyarım buraya.

gerçi eşimde bana telim bozulunca telefon aldı bende doğumgünümde almazsın bşiy demiştim ama o kesin gene alır küçükde olsa mutlaka alır atlamaz böyle günleri aslında güzel bir hediye önerebilirim ben anneme ablama yeğenime yaptım bunu çok mutlu oldular temadan fidan bağışladım sertifika gönderiyorlar bir dikili ağaçları oluyor hemde geleceğe güzel bir yatırım temanın sitesinden online yapabilirsiniz ağaçda güzel bir hediye ben hayırlısıyla bebeğim doğsun onun içinde ağaç dikeceğim eskiden Osmanlıda doğan her bebek için dikilirmiş lütfen sizlerde bebeklerimizin geleceği için ağaç dikin

kız pushing senin aklına güzel şeyler gelir ne alim ne alim
şekerim kocanın mesleğine ve yaşam tarzına göre hesiye seçenei çok :) mesela benim eşim özel bi şirkette alışıo sürekli toplanntılar yapıo ve şık giyinmesi gerekio adama kol düğmesi alıcam bu sefer daha önce spora gidio çantası çalındı bütün eşortma takımları çalındı bende ona kaliteli bi eşortman takımı aldım eşin nelerden hoşlanır düşün ben sana yardımcı olurum seve seve :)

Canım bence yanlış düşünüyorsun. Elbette o senin bebeğin ve eminim ki sen herşeyin elinden geldiğince en iyisini yaparsın hiç şüphem yok. Ama Allah korusun eğer onda herhangi bir problem olursa bu yalnızca senin seçimin olmamalı. Allahın bize ne kadar ömür biçtiğini hiç birimiz bilemeyiz ve onu da bu şekilde savunmasız bir halde dünyaya getirmeye hakkın yok. Sen çok güzel düşünüyorsun, tebrik ederim ama bunları da düşünmek lazım.
Allah bu şekilde bir acıyı hiç kimseye yaşatmasın.

bakarız tabi koy tatlım bende koyarım annemin aldıklarını ördüklerini

Tebrik ederim canım çok güzel bir hediye....Aslında bu konuda tema ile de çalışmalar yapılabiliyor. Bilmiyorum biliyor musun? Mesela bir düğün yapıyorsun , tema ile görüşüyorsun onlar sana bir alan ayırıyorlar ve düğünde misafirler hediye getirmek ya da takı takmak yerine fidan satın alıyorlar ve o fidanlar o alana dikiliyor ve oranın ismini de istediğin şekilde koyabiliyorsun... Tabi bunun için bağışın belli bir sayıyı bulması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…