en güzel hediye bence kitap oda bana kitap almıştır umarım
tatlım evet ordan bahsediyorum
biliyormusun bende bişiyler almamak için zor duruyorum ama annem duramıyo almış yine bişiyler sarı yeşil krem beyaz turuncu yün almış onları cinsiyetini öğrenene kadar örcekmiş zaten annem Maşşalah bir günde bir bebek yeleğini örer
şekerim kocanın mesleğine ve yaşam tarzına göre hesiye seçenei çok :) mesela benim eşim özel bi şirkette alışıo sürekli toplanntılar yapıo ve şık giyinmesi gerekio adama kol düğmesi alıcam bu sefer daha önce spora gidio çantası çalındı bütün eşortma takımları çalındı bende ona kaliteli bi eşortman takımı aldım eşin nelerden hoşlanır düşün ben sana yardımcı olurum seve seve :)kız pushing senin aklına güzel şeyler gelir ne alim ne alim
bu arada ben ıkılı test yaptırmaktan vazgectım.annem falan da yaptrma dedı.her sekılde kabulun mu dedı.allah herseyın en iisini bılır tabı ondan gelen hersey kabulum dedım.o zaman yaptrma dedı.esım de oyle dıo.bızım burdan tayını cıkıp ta gıden arkadasım da yaptırmamıs.zaten doguda yaptrcan cok da ii yapmazlar kotu sonuc cıkarsa uzulursun dedıler.kı bırcok arkadasıma da rıskın cok fazla dedıler hepsı saglıklı bebekler dogurdu.napcam ııce kafam karıstı.ama yaptrmıcam galıba.rabbım elı ayagı duzgun,akıl saglıgı beden saglıgı yerınde,anasına babasına vatanına mılletıne hayırlı evlatlar kucagımıza almayı naıp etsın ınsallah.meleklerımız ona emanet
Benim annem şu an beyaz bir ceket örüyor sırnaşık şey Ayrıca 2,3 tane battaniye de ördü. Bir sürü yelek ördü. Ayrıca çok güzel bir etek ördü böyle eteğin pile yerlerinde örme kirazlar var.
Acayip tatlı :lepi: Eğer bebeğim kızsa o eteğin resmini koyarım buraya.
gerçi eşimde bana telim bozulunca telefon aldı bende doğumgünümde almazsın bşiy demiştim ama o kesin gene alır küçükde olsa mutlaka alır atlamaz böyle günleri aslında güzel bir hediye önerebilirim ben anneme ablama yeğenime yaptım bunu çok mutlu oldular temadan fidan bağışladım sertifika gönderiyorlar bir dikili ağaçları oluyor hemde geleceğe güzel bir yatırım temanın sitesinden online yapabilirsiniz ağaçda güzel bir hediye ben hayırlısıyla bebeğim doğsun onun içinde ağaç dikeceğim eskiden Osmanlıda doğan her bebek için dikilirmiş lütfen sizlerde bebeklerimizin geleceği için ağaç dikin
kızlar bkm mutfak izleyen varmı varsa size tavaynan vurdu davaynan vurdu desem size bişi hatırlatırmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?