2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tuba beşiği görmedim ben nerdeeeee????????
hakket özge gelmedimi bugünn hhhııı gelmiş ama okuyor sanırımm hihihihhhhiiiiiiiii

kızlar drdan geldim bebişim iiymiş.proteine ağırlık vermek işe yaramış.kızım 220gr olmuş.pembe serviksin ii dimi canım.sen hergün nstye baglanıyormusun.

hadi gözün aydın cnmmmmm maaşallah bebeşine

cnm özletion kendini beyaawwww burda da seni bekleyenler var unutmaaa

iyiyim ben de balım. işlerden ara ara baktım ben de. eve geldim şimdik dinleneyim azcık dedim. babanemle sohbet ediyoruz biz de.

Geldim tülaycım burdayım kıssssss. Okuyorum neler kaynattınız diye.

Buarada arkadaşlar o küçük et beni gibi şeylerden bendede çıktı boynumda. Bende tekim sanıyodum demek sizlerdede var.

kızlar drdan geldim bebişim iiymiş.proteine ağırlık vermek işe yaramış.kızım 220gr olmuş.pembe serviksin ii dimi canım.sen hergün nstye baglanıyormusun.

2200 gram yazmak istedin sanırım tatlım. maşallah bebişe. proteine ben de dayandım bu ara bebişin gelişimi iyi ama bende eksik çıktı canımcım.

Geldim tülaycım burdayım kıssssss. Okuyorum neler kaynattınız diye.

Buarada arkadaşlar o küçük et beni gibi şeylerden bendede çıktı boynumda. Bende tekim sanıyodum demek sizlerdede var.

aaaaaaaaaaa boynum da çıktı benimde minicik şu an ama inş. büyümessss,,tuhaffff

cnm özletion kendini beyaawwww burda da seni bekleyenler var unutmaaa

Yaaaaa bende özlüyorum tatlım inanki. Ev kalabalık olunca anca geliyorum bacım napimm

iyiyim ben de balım. işlerden ara ara baktım ben de. eve geldim şimdik dinleneyim azcık dedim. babanemle sohbet ediyoruz biz de.

İyi bari bugün erken gitmişsin eve sevindim yawwww. Dinlen cnm dinlen.

ben artık yazmıcaktım bu konu üzerine ama bu şekilde uslubune karşılık vermek bile istemezdim.neden insanları kırıyım ki... kendin söyleyip kendin bu karara nasıl varabilirsin... artık sen dilediğin gibi konuşup yazabilirsin. ne de olsa yazdıklarının nereye gittiğinin farkında olmuyorsun... ben ıkınarak o zevkten kendimi mahrum edemem , o stresi yaşayamam derken normal doğumu tercih eden bir insanın bunları yaşacağını dile getiren sensin. benim sadece söylediğim bu konuda daha dikkatli yazalım demem insanları kırmak mı oldu.... bana insanlar bişey demedi, istersen geçmişi dön de bir oku.....

gamzemmm sanada slm veremedim sabahtan beri
zaten bağlantım ikide bir kopuyor git gel bir hal oldum deli oldum
saliha maşallahh bebeğine
ebrucum pastanız harikaydı afiyet bal şeker olsun :)))

canım bir iki pütürlük bende de oldu ama et beni kadar değil. sütünün çok olacağını gösterir diye okumuştum burda. inşallah öledir.

bendede çıkmış canım dün farkettim küçük küçük et beni gibi bişiler neden bilmiyorum...:uhm:
Benimiler küçük küçük ama resmen et beni gibi yaa. Çıkıntı halinde yani. Zaten lekeler falanda oluştu burnumun üzerinde var sırtımda var. Cilt sorunları beni bulyor galiba.

Maşallah canım bebişine. Daha da iyi olacak eminim. Doktorum da bana bu saatten sonra senden tek istediğimiz dengeli beslenmen dedi ama bende bir tembellik ki sorma. Yemek bile zor yapıyorum. Bir yattımmı kalkamıyorum.

gülaycım ve emsallcim zaten hassas dönemlerdeyiz kızlar ikiniz de anlatmak istediklerinizi anlatamadınız ve yanlış anladınız birbirinizi. lütfen dallandırıp ta üzmeyin biribirinizi ve bizi. kimse kötü niyetli değil burda. attırmayın makedonun tepesini bak zaten işyerinde hatunun teki sinirlerimin sınırlarını zorladı tepiklerim ikinizi de heeee.....

kızlar benim arkadaşımın göğsünde bu çıkıntılardan oldu ve doktora gitti, doktor üzülme buna sevin dedi, süt bezlerinin geliştiğinin göstergesiymiş bunlar... benimkiler de iyice belirginleşti, et beni gibiler.... ama diğer yerlerde çıkanlar için yorum yapamıcam.

konuyu ben kapatmıştım baharcım ama yine açıldı pat diye....bir de halı hulu konuşmalara gelemiyorum anacımmmm.... senin evin ne güzel canım yakın dimi işyerine pıt diye geliyosun eve.....

babaneye çok selam ellerinden öperimmm
a.s. canımcım saolasın onun da hepinize selamı var çok.
Benimiler küçük küçük ama resmen et beni gibi yaa. Çıkıntı halinde yani. Zaten lekeler falanda oluştu burnumun üzerinde var sırtımda var. Cilt sorunları beni bulyor galiba.
ben de düşünmüştüm esmer olduğumdan lekeler olur mu diye ama olmadı şükür canım. benim dediklerim et beni gibi değil sanki küçücük sivilce gibi. yani büyüklüğü o kadar.

geçmişe döner okursam ki aklıma gelmedi değil
senin sezeryan için tüm yazılarını alıntı yapar koyarım canım
sen ne dediğimi anlamadan dinlemeden okumayı anlamayı denemeden yorum yaptın
alıngan günündesin ve beni gördün sanırım
benim düşüncem seni niye bu kadar ettiki
daha dikkatli yazmak konusunda ne kadar hassaslaşmışsın :)))))
yazdığım mesajları yeniden oku istersenn
aksi yada kötü bir durum varmıymış senin için yada normal doğumu kötülemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…