kızlar drdan geldim bebişim iiymiş.proteine ağırlık vermek işe yaramış.kızım 220gr olmuş.pembe serviksin ii dimi canım.sen hergün nstye baglanıyormusun.
İyiyim tatlım. Öyle arada girip bakabiliyorum. Kuzenciğim bende. Vakit geçiriyoruz beraber. Sen nasılsın bakayım?
Buarada Ebrucum pasta süpermiş. Arkadaşların dahada süpermiş vall ne güzel düşünmüşler
İyiyim tatlım. Öyle arada girip bakabiliyorum. Kuzenciğim bende. Vakit geçiriyoruz beraber. Sen nasılsın bakayım?
Buarada Ebrucum pasta süpermiş. Arkadaşların dahada süpermiş vall ne güzel düşünmüşler
tülayım hoşgeldin tatlışım.
kızlar drdan geldim bebişim iiymiş.proteine ağırlık vermek işe yaramış.kızım 220gr olmuş.pembe serviksin ii dimi canım.sen hergün nstye baglanıyormusun.
Geldim tülaycım burdayım kıssssss. Okuyorum neler kaynattınız diye.
Buarada arkadaşlar o küçük et beni gibi şeylerden bendede çıktı boynumda. Bende tekim sanıyodum demek sizlerdede var.
cnm özletion kendini beyaawwww burda da seni bekleyenler var unutmaaa
iyiyim ben de balım. işlerden ara ara baktım ben de. eve geldim şimdik dinleneyim azcık dedim. babanemle sohbet ediyoruz biz de.
güzelim sen neyi nasıl okuyor nasıl algılıyorsun bilmiyorum inan
beni tubayı kendini ve belkide bir çok insanı kırdın yada yanlış anlamalara sebeb oldun
ben tubanın yazdıgı bu mesajına karşılık düşüncelerimi yazdım
sen konuyu nerden nereye getirdin
istersen okunuşma artık bu konu üzerinde haa
aaaaaaaaaaa boynum da çıktı benimde minicik şu an ama inş. büyümessss,,tuhaffff
iyiyim ben de balım. işlerden ara ara baktım ben de. eve geldim şimdik dinleneyim azcık dedim. babanemle sohbet ediyoruz biz de.
canım bir iki pütürlük bende de oldu ama et beni kadar değil. sütünün çok olacağını gösterir diye okumuştum burda. inşallah öledir.
Benimiler küçük küçük ama resmen et beni gibi yaa. Çıkıntı halinde yani. Zaten lekeler falanda oluştu burnumun üzerinde var sırtımda var. Cilt sorunları beni bulyor galiba.bendede çıkmış canım dün farkettim küçük küçük et beni gibi bişiler neden bilmiyorum...:uhm:
a.s. canımcım saolasın onun da hepinize selamı var çok.babaneye çok selam ellerinden öperimmm
ben de düşünmüştüm esmer olduğumdan lekeler olur mu diye ama olmadı şükür canım. benim dediklerim et beni gibi değil sanki küçücük sivilce gibi. yani büyüklüğü o kadar.Benimiler küçük küçük ama resmen et beni gibi yaa. Çıkıntı halinde yani. Zaten lekeler falanda oluştu burnumun üzerinde var sırtımda var. Cilt sorunları beni bulyor galiba.
ben artık yazmıcaktım bu konu üzerine ama bu şekilde uslubune karşılık vermek bile istemezdim.neden insanları kırıyım ki... kendin söyleyip kendin bu karara nasıl varabilirsin... artık sen dilediğin gibi konuşup yazabilirsin. ne de olsa yazdıklarının nereye gittiğinin farkında olmuyorsun... ben ıkınarak o zevkten kendimi mahrum edemem , o stresi yaşayamam derken normal doğumu tercih eden bir insanın bunları yaşacağını dile getiren sensin. benim sadece söylediğim bu konuda daha dikkatli yazalım demem insanları kırmak mı oldu.... bana insanlar bişey demedi, istersen geçmişi dön de bir oku.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?