hadi gözün aydın cnmmmmm maaşallah bebeşine
cnm özletion kendini beyaawwww burda da seni bekleyenler var unutmaaa
2200 gram yazmak istedin sanırım tatlım. maşallah bebişe. proteine ben de dayandım bu ara bebişin gelişimi iyi ama bende eksik çıktı canımcım.
gülaycım ve emsallcim zaten hassas dönemlerdeyiz kızlar ikiniz de anlatmak istediklerinizi anlatamadınız ve yanlış anladınız birbirinizi. lütfen dallandırıp ta üzmeyin biribirinizi ve bizi. kimse kötü niyetli değil burda. attırmayın makedonun tepesini bak zaten işyerinde hatunun teki sinirlerimin sınırlarını zorladı tepiklerim ikinizi de heeee.....
sağol canım tesekürler
evet yanlış yazmışım.en son ne zaman kan tahlili yaptırdınız ben 27.haftamda falan yaptırmıştım.
kızlar şu göğüsün kahverengi bölümünde cıkan et beni gibi seyler bol sütümüzün olacagını gösteriyormuş.inşallah hepimizin bol sütü olur.
bu arada hurmayı doğumdan sonra yemek hem rahmi dasha cabuk toparlıyormuş hemde sütü arttırıyormuş.ben zaten simdi yiyemiyorum.doğum sonrası bol bol yerim artık.
Valla inşallah öyledir kızlar. Benimi belirginleşmiş çıkıntı falan değil ya resmen minik et benleri var ve başta sayıları azdı bugünlerde fark ettimki çoğalmış.kızlar benim arkadaşımın göğsünde bu çıkıntılardan oldu ve doktora gitti, doktor üzülme buna sevin dedi, süt bezlerinin geliştiğinin göstergesiymiş bunlar... benimkiler de iyice belirginleşti, et beni gibiler.... ama diğer yerlerde çıkanlar için yorum yapamıcam.
salihascım ben iki hafta önce sağlıkocağında yaptırıp götürdüm doktora canım. iyi de oldu önlem aldık. belki bu gidişimde de yaptırırım canımcım.
emsalcim uzatmak istemiyorum lütfen... belki de alınganım , yanlış anladım, haklısın... ama uzatmayalım lütfen.... kızların, senin ve kendimin canını sıkmak istemiyorum daha fazla....
kızlar bakın ne buldum....
normal doğum yapacak anneler cesaretiniz varsa ilk sırada yer alan videoyu izleyin derim.....ben 5-6 kere izledim..kendimi hazırladım..artık korkmuyorum normal doğumdanhihoyyyt
çok kolay bişeye benziyor delikafadulden :roflol:
baharcım ya süper şanslısın valla, benimki de yürüyerek 20 dakika ama o bile zor geliyo şimdiden... abbaannecik nasıl canım?
anaaaa benımde gögüsümde öle küçük küçük şeyler çıktı sivilce gibi et ben gibi bak nasıl sevındırık oldum gögüs küçük ama işlevi büyük demekkı kaydirigubbakcemile3
iş görcekkk:dance:
sen de emsalcim kızına ve kendine iyi bak, hayırlısıyla bi doğurup bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.....
tülaycım ne yaptın bugün tatlım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?