2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın cnmmmmm maaşallah bebeşine

cnm özletion kendini beyaawwww burda da seni bekleyenler var unutmaaa

sağol canım tesekürler

2200 gram yazmak istedin sanırım tatlım. maşallah bebişe. proteine ben de dayandım bu ara bebişin gelişimi iyi ama bende eksik çıktı canımcım.

evet yanlış yazmışım.en son ne zaman kan tahlili yaptırdınız ben 27.haftamda falan yaptırmıştım.

kızlar şu göğüsün kahverengi bölümünde cıkan et beni gibi seyler bol sütümüzün olacagını gösteriyormuş.inşallah hepimizin bol sütü olur.

bu arada hurmayı doğumdan sonra yemek hem rahmi dasha cabuk toparlıyormuş hemde sütü arttırıyormuş.ben zaten simdi yiyemiyorum.doğum sonrası bol bol yerim artık.

emsalcim uzatmak istemiyorum lütfen... belki de alınganım , yanlış anladım, haklısın... ama uzatmayalım lütfen.... kızların, senin ve kendimin canını sıkmak istemiyorum daha fazla....

salihascım ben iki hafta önce sağlıkocağında yaptırıp götürdüm doktora canım. iyi de oldu önlem aldık. belki bu gidişimde de yaptırırım canımcım.

tatlım ben sabahtan beri anlatamıyorum derdimi takılmış bir yere onu söyeleyip duruyor
biz kimseye sezeryan için düşüncelerini söylediklerinde alınganlık yapmadık
üstelik konunun nerden nasıl çıktıgına dair alıntı yaparak açıklama yapıyorum tekrar
ama yok hala anlamıyor iki cümleyi söyleyip duruyor
bu benim fikrim o senin fikrin bukadar yanii uzatmaya gerek yok
evet kimse kötü niyetli burda sabahta söyledim birimizin mutluğu yada hüznü hepimizi etkiliyor diye bazılarımız artık arkadaştan öte olduk burda hayatım

Valla inşallah öyledir kızlar. Benimi belirginleşmiş çıkıntı falan değil ya resmen minik et benleri var ve başta sayıları azdı bugünlerde fark ettimki çoğalmış.

emsalcim uzatmak istemiyorum lütfen... belki de alınganım , yanlış anladım, haklısın... ama uzatmayalım lütfen.... kızların, senin ve kendimin canını sıkmak istemiyorum daha fazla....

tamam güzelim boşver kızına ve kendine iyi bak
belkide öyle oldu takma boşver

baharcım ya süper şanslısın valla, benimki de yürüyerek 20 dakika ama o bile zor geliyo şimdiden... abbaannecik nasıl canım?

kızlar bakın ne buldum....

normal doğum yapacak anneler cesaretiniz varsa ilk sırada yer alan videoyu izleyin derim.....ben 5-6 kere izledim..kendimi hazırladım..artık korkmuyorum normal doğumdanhihoyyyt
çok kolay bişeye benziyor delikafadulden :roflol:

anaaaa benımde gögüsümde öle küçük küçük şeyler çıktı sivilce gibi et ben gibi bak nasıl sevındırık oldum gögüs küçük ama işlevi büyük demekkı kaydirigubbakcemile3
iş görcekkk:dance:

nerdeeeee:sm_confused:

sen de emsalcim kızına ve kendine iyi bak, hayırlısıyla bi doğurup bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.....

baharcım ya süper şanslısın valla, benimki de yürüyerek 20 dakika ama o bile zor geliyo şimdiden... abbaannecik nasıl canım?

babanecik keyfi yerinde canım. evde perdelerimi falan hallediyor saolsun. bugün burda konuştuklarımızı söledim. pazardan kilo kilo sebze alıp atcaz buzluğa karar verdik :)

ana ben videonun üzerindeki yazıyı okuyunca izlemeden korktum valla.

Önemli Uyarı: Videolar rahatsız edici olabilir. Lütfen dikkatli açınız.

ecem çok mu korkunç ya ilk seyretmesi....,

canım zaten derler ya küçük göğüslülerin sütü çok olur diye ne kadar doğru bilemem tabi ama.benimde küçük .anneminde küçük ve bizleri 1,5 yasına kadar bol bol emzirmiş.

sen de emsalcim kızına ve kendine iyi bak, hayırlısıyla bi doğurup bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım.....

aminn canım hepimiz Allah ın izni ile inşallahhh
bu arada bu gün sen yada ben doğurmadıysak bu gerginlikle bundan sonra gününde gelir bizim kuzular :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…