Canım odan bebiş ve de bebişin beşiği hepsi bir masaldan çıkmış gibi. Süpersiniz mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah.Hızla gelen bebeğimiz beşiksiz kalmıştı dün apar topar akşamdan beşik geldi bebiş ilk defa içinde yattı.. :) Önceki akşamsa koltukta yattı
Ebru arkadaşların gerçekten çok güzel bir jest yapmış. Pasta süper görünüyor doğrusu.kizlar arkadas listemde olmayanlar icinde bazilarini buraya yukluyorum.
bu arada biraz erken cikiyorum bu aksam
kendinize iyi bakin, optum hepinizi
ben gittim geldim görmedim cnm. hoşgeldin. nasılsın?slm verdim ama kimse almadı
ben gittim geldim görmedim cnm. hoşgeldin. nasılsın?
yatan gebemiz salihaaa.
nasılsın merhabaaa..
Hızla gelen bebeğimiz beşiksiz kalmıştı dün apar topar akşamdan beşik geldi bebiş ilk defa içinde yattı.. :) Önceki akşamsa koltukta yattı
tubacım o yazı senin değil ki tatlım, burada herkes tuba çok güzel ifade etti dedi, hatta hem normali hem de sezeryan için en güzel örnek dedik senin için... sen sanırım onu kendin için anladın, ama o senin ifadeler değil canım benim, senin ifadelerin bize moral verici şekerim, herşeyi çok güzel ifade ettin canım sen.
Tatlım vardı ve doktor bana sen delirmişsin herkes şu kadar rahat doğum hayal eder 5 cm açılmışsın sancım var mı diye nst cihazına bakıyosun ve normal doğurmuyosun kafayı yemiş olmaılsın dedi aynen böyle. Bende yaaaaa hadi nolur nolur sezeryana diyip duruyodum dinlemiyodum bile doktoru :9 ne bilim ya kızlar o sıkıntıya giresim gelmedi ya. benim istediğim doğum buydu yaşamak istediklerim buydu çocuk çıkarken ıkınmakla uğraşmak istemedim böyle muhabbet ediyoduk. Zaten çocuk çıktı iğkkk iğkkk ağlama sesi ben anaaam bu ne dedim attılar sağ tarafa bebeği temizliyolar ay o benim mi inanmıyorum küçük prensesin çok sevdim ben bunlardan daha çok yaparım diyorum. herkes koptu tabi. doktor diyo ki tubacımseni seneye yine bu masada görmek istiyoruz. :) çok eğlendik falan.. sonra getirip yanağıma koydular ah inanmıyorum minik yanağını burnunu öptüm elini yanağıma koydu küçücüktü nasıl duygulandım anlatamam :)
canım bir iki pütürlük bende de oldu ama et beni kadar değil. sütünün çok olacağını gösterir diye okumuştum burda. inşallah öledir.Kızlar benim gögüs uçlarımda daha doğrusu koyu kısmında et beni gibi bişeyler çıktı. Her iki göğsümde de var. Sizlerde de varmı buna benzer şeyler. Birde sırtımda üzeri çıkıntılı bir benim vardı geçen fark ettimki büyümüş biraz. Cuma kontrolde doktora soracağım bunlar neden böyle diye? Netten baktım hamilelikte et benleri falan artar diyo ama göğüste olunca tedirgin oldum ben.
özge çilekli turtam bugün pek suskunsun???
Kızlar benim gögüs uçlarımda daha doğrusu koyu kısmında et beni gibi bişeyler çıktı. Her iki göğsümde de var. Sizlerde de varmı buna benzer şeyler. Birde sırtımda üzeri çıkıntılı bir benim vardı geçen fark ettimki büyümüş biraz. Cuma kontrolde doktora soracağım bunlar neden böyle diye? Netten baktım hamilelikte et benleri falan artar diyo ama göğüste olunca tedirgin oldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?