2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar
Hızla gelen bebeğimiz beşiksiz kalmıştı dün apar topar akşamdan beşik geldi bebiş ilk defa içinde yattı.. :) Önceki akşamsa koltukta yattı
Canım odan bebiş ve de bebişin beşiği hepsi bir masaldan çıkmış gibi. Süpersiniz mutluluğunuz hiç bozulmasın inşallah.
kizlar arkadas listemde olmayanlar icinde bazilarini buraya yukluyorum.
bu arada biraz erken cikiyorum bu aksam
kendinize iyi bakin, optum hepinizi
Ebru arkadaşların gerçekten çok güzel bir jest yapmış. Pasta süper görünüyor doğrusu.

ebrucum ya walla ben de kıskandım. arkadaşların çok iyi düşünmüş pasta da harika olmuş canımcım. sen zaten herşeyin en güzeline layık birisin canımcım.

Kızlar benim gögüs uçlarımda daha doğrusu koyu kısmında et beni gibi bişeyler çıktı. Her iki göğsümde de var. Sizlerde de varmı buna benzer şeyler. Birde sırtımda üzeri çıkıntılı bir benim vardı geçen fark ettimki büyümüş biraz. Cuma kontrolde doktora soracağım bunlar neden böyle diye? Netten baktım hamilelikte et benleri falan artar diyo ama göğüste olunca tedirgin oldum ben.

salihacım artık günün sonu tatlım , sanırım çalışan anneler toparlanmaya başlıyorlar.... ama benden sana kocaman selan tatlım, nasılsın....

güzelim sen neyi nasıl okuyor nasıl algılıyorsun bilmiyorum inan
beni tubayı kendini ve belkide bir çok insanı kırdın yada yanlış anlamalara sebeb oldun
ben tubanın yazdıgı bu mesajına karşılık düşüncelerimi yazdım
sen konuyu nerden nereye getirdin
istersen okunuşma artık bu konu üzerinde haa

canım bir iki pütürlük bende de oldu ama et beni kadar değil. sütünün çok olacağını gösterir diye okumuştum burda. inşallah öledir.

kızlar drdan geldim bebişim iiymiş.proteine ağırlık vermek işe yaramış.kızım 220gr olmuş.pembe serviksin ii dimi canım.sen hergün nstye baglanıyormusun.

bendede çıkmış canım dün farkettim küçük küçük et beni gibi bişiler neden bilmiyorum...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…