2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nerdeeeee:sm_confused:

ana ben videonun üzerindeki yazıyı okuyunca izlemeden korktum valla.

Önemli Uyarı: Videolar rahatsız edici olabilir. Lütfen dikkatli açınız.

ecem çok mu korkunç ya ilk seyretmesi....,

ya ilk bi kaç seyretmede korkuyosun tabi çünkü çok yakından çekmişler gördüğüm en detaylı normal doğum videosu...ama 5 ten sonra kendini alıştırıyosun canım ya....ne acılar yaşadık...buna mı katlanamıcam falan diyosun...ben öyle oldum şahsen...sancı faslını saymazsan çekilen acı 10 dakika falan sürüyor....

gülaycım sana dedim izleme diye. beni kan tutar sinirlerim bozuldu kapattım hemen canım. doktorum öyle karnına baskı falan yapmam dedi bana. zorlama yok kesinlikle. tabi ki azcık itme olcak ama abananlar olmuş eskiden artık yok öle bişi canımcım.

gülaycım bak sabah beri ne için tartıştınız şimdi sen ne yapıyorsun canım. ben içim kalktı izleyemedim sen anlatmaya başladın canım. lütfen....

canım sakın izleme. normal doğumdan şuan itibariyle vazgeçtim ben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım benim kıyamam sana:) izleye izleye gözün alışır merak etmekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya aslında benim aklımda doğum şekli ile ilgili bi karar yoktu...
bi arkadaşım var kızı 2 yaşında bana normal doğumu öyle bi anlattı ki süper cesaret verdi...dedim hamile kalırsam kesin normal doğum...
doktor çok önemliymiş..onun bayandı...hep bitanem canım hayatım vs demiş cesaret vermiş doğum anında....ebesi ona kolay doğum yapmasıyla ilgili kısacık bir dua söylemiş..doğum boyunca içinden hep onu okumuş...o kadar kolaydı ki anlatamam diyor...ama doktorun ve ebenin verdiği moral normal doğumun kolay geçmesinde çok büyük yere sahip diyede ekledi...Doktorum bana senin çatı normal doğum yapmaya müsait dedikten sonra artık normal doğum kararını kesin vermiş bulunuyorum...

ya bide ben bu doğum işini neye benzetiyorum kızlar biliyomusunuz....İlk gece sendromuna...evlenmeden önce çevremdekiler bi anlatıyodu yok dedim ben evlenmiyorum...yok opresayonluklar varmış yok şöyle yok böyle.....yok oturamıyosun yok zor yürüyosun.........Sonuç itibari ile çatı müsaitse korku yok demikaydirigubbakcemile3

yaa şu konuyu kapatalım bence gelen mübarek Ramazan ayından ve hazırlıklardan bahsedelim

ben mesela burada ve başka bi ilde verilecek iftar çadırlarına yrdm için para topluyorum

eşten dosttan

sizin hazırlıklar nasıl gidiyooo???

hemen altında sezeryanla doğum linki var orada da sezeryan var yakın çekim... ay ikisinden de korktum, yokmu başka yolu bu bebeleri çıkartmanın he he :)

dilekcim sana katılıyorum kadın olmak zor :)))
kızlar izlemeyin böyle şeyleri bazen bazı işlere hele bu doğumsa cahilce girişmek daha iyi
ben başından beri sezeryan istedigim için önemli değil benim için ama normal yapacaklar izlemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…