2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hızla gelen bebeğimiz beşiksiz kalmıştı dün apar topar akşamdan beşik geldi bebiş ilk defa içinde yattı.. :) Önceki akşamsa koltukta yattı

Eklentiler

• $IMG_1079.webp
    24 KB · Görüntüleme: 22
kizlar arkadas listemde olmayanlar icinde bazilarini buraya yukluyorum.
bu arada biraz erken cikiyorum bu aksam
kendinize iyi bakin, optum hepinizi

Eklentiler

• $IMGP1247.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 16
  • $IMGP1271.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMGP1274.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMGP1282.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 18
evet denizcim bende cok begendim
sana da fikir olur belki hafta sonu icin :)
benim hic boyle temali pasta tecrubem yoktu ama bunu cok begendim
doguma boyle birsey yaptirsam mi diye dusunmuyor deilim yani

bende böyle yaptıracaktım ama ekstradan kurabiye yaptırma fikri çıkınca şeker hamursuz bir pasta tercih ettim biraz pahalıya mal olacaktı açıkcası bakalım bizim pastamız nasıl olcak umarım güzel olur

tuba bebişin nasıl cnm...geceleri çok aglıyomu.gözleri açıldımı bakıyomu sana...

Şimdilik hiç ağlayamıyo çünkü çok minik ya pek adapte olamadı olaya.. Gözler bile yarım açılıyo hemen tak uykuya geri dönüş. Soyup uyandırabiliyorum ancak. Soğuk ellerle elleyip ayak gıdıklayıp napim hastaneden işkence çeşitlerini öğrettiler biliyosunuz emmesse sarılık olur Allah korusun o yüzden mecburen zorla uyandırıyoruz :)

Ya arkadaşlar biri bana ticker yapsın noooolurrrr çok komik duruyo benim bu ticker :) Gördükçe daha ne kadar çok günüm varmış erken geldi diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…