2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hemen altında sezeryanla doğum linki var orada da sezeryan var yakın çekim... ay ikisinden de korktum, yokmu başka yolu bu bebeleri çıkartmanın he he :)

çok korkuyorsan ki korkma bence Allah ım hayırlısını versin
sezeryan olursun genel yaptırısın
uyuturlar seni uyandıgında bir bakmışsın herşey bitmiş kızın yanında :)))
başka yoluda yoktur sanırsam

ayn baharcım zaten ben de kapatıyorum konuyu, evet evet baharcım beni de kan tutar ama sadece kendi kanım.... bu işe cahilce girişem valla... izlemicem, o kadar cesaretim yok izlemeye.....

baharcım babaannen varken yap bence at buzluğa, ne kadar kalacak bababaanen, keşke bebek doğduktan sonra da bir süre kalabilse.....

kızlar hepinize iyi akşamlar muhabbetin suyu çıktı kusura bakmayın okudukça ellerim titremeye başladı tornavidalar falan...

ahhh canım yaa kıyamam sana ben izlemeyin düşünmeyin Allah ım yardım eder hepimize
nasıl ve ne şekilde doğum yapacak olursak olalım merak etme Rabbime sığın yeter

emine ben bu video yu izlemiştim daha önce ama sadece 5-10sn sini sonrasını bünye kaldırmadı canımcım...hahaa bide normal düşünüyom nasıl olcaksa allahım verir gücünü diyom milyarlarca insan dogurmuş bi benmi doguramıcammm-tatlicadiarzu-

Bir kaçtım iş için ,anladığım kadarıyla birbirinizi korkutmaya başlamışsınız ,,, korkanlar izlemeyin bence kendinizi daha da korkutacaksınız ....Bir de işe nasıl bakarsanız öyle olur o yüzden basit bir şey gibi olgulayın kafanızda ....

Hepinize iyi akşamlar , kendinize iyi bakın minnoşlara da :)))

ayyy ya neyse izlemicem ben de kendimi kaptırdım, izlemeyenler varsa sakın izlemesinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr........

gülcan canım valla sen ver cesareti bana tatlım, biz çıkartalım şu koca kafalıları bir çırpıda. aslında iyi yönlerine de bakmak lazım 10 dakika bile sürmüyo sanırım, sonunu izlemedim ama yaklaşık o kadar sürdü ecem dediğine göre.....

gülaycım babanem doğumdan sonra da bir süre kalacak tatlım bebişe bakcaz birlikte.

hepinize hayırlı akşamlar allaha emanet olun...

emel canım ellerine saglık canım ama bazı arkidişler kusura bakmasın kendılerını tanıma şerefıne eremedık ama listede bizden önce yer almışlar

neyse kızlar biz kaçtık bu gün çok fazla oturdum pc başında
sabahtan beri oturoyorum azcık uzanayım kızımda rahat etsin
hepinizi öptük iyi akşamlar

bahar maşallah senin babaanne hepimizinkine taş çıkartır, Allah başınızdan eksik etmesin....... selam söyle şimdi, hatta git öp yanaklarını benim için, bize bol bol dua etsin canım.

gülaycım zaten gaz vermesek yemez canım yaaa ben kendımı neler ile teselli ediyom bi bilsen hayvanlar bile doguruyo senmı doguramıcan diyom kendi kendimeee...kız çocukları adı koca kafalı kaldı haaa kaydirigubbakcemile3

dilekcim est. hayatım özür diye bişey olmaz.sadece tam normal doğuma kendimi alıştırmaya başlamıştım video hakkaten güzel bişi sanıp açıp baktım ve kötü etkiledi beni canımcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…