2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bahar maşallah senin babaanne hepimizinkine taş çıkartır, Allah başınızdan eksik etmesin....... selam söyle şimdi, hatta git öp yanaklarını benim için, bize bol bol dua etsin canım.
kendisi namaz kılıyor şuan canımcım. her duasında hepimiz için dua ediyor saolsun. öperim canımcım senin adına teşekkür ederim.

gülcancım koca kafalı diyince çok hoşuma gidiyor, evet evet hayvanlar bile doğuruyo... bu benzetme de komik oluyo :)

demi yaa bende gördüm şaşırdım buda kim dedim :)))))

heee canım yaaa her listede böleee oluyo sonra kımse kalmıyo ortalıktaaa....

güle güle emsalcım kendınıze iii bakın

çıkan arkadaşlar herkese cüle cüleee

bizede müsade bizde kalkalım akşam oldu malum saglıcakla kalın byyyyy

dilekcim est. hayatım özür diye bişey olmaz.sadece tam normal doğuma kendimi alıştırmaya başlamıştım video hakkaten güzel bişi sanıp açıp baktım ve kötü etkiledi beni canımcım.

Canım allah bir şekilde yardım eder inşallah hepimize.. Bende sezeryan istiyorum ama bakarsın normal yolla gelmeyi tercih eder kızım. Bu güne kadar nelere katlandık onlar için yine katlanacağız canım artık bundan sonra onlar biz kendi canımızı değil onların canını düşünerek yaşamayı öğreneceğiz , hakkımızda hayırlısı olsun canım normal veya sezeryan hiç farketmez önce onlar sağlıklı olsun sonra da biz inşallah can acısı bir süre sonra geçer nasıl olsa rabbim geçmeyecek , kapanmayacak acılar vermesin inş hiçbirimize...

emel canım ellerine saglık canım ama bazı arkidişler kusura bakmasın kendılerını tanıma şerefıne eremedık ama listede bizden önce yer almışlar

canım benim listenin ilk basında yer alanlar dogum yapanlar....sonrakileri de sayfaya ilk sırayla kim yazdıysa o sekil ekledim canım :çok üzgünüm:

korktum ama kısa süreli de olsa, ama şimdi yine iyiyim çok şükür, annem pıt diye doğurmuş, hastaneye gittim, 30 dakika içide aldım koluma sizi diyo... kızlar bizde pıt diye doğuracaz hayırlısıyla....

Dilekcim hiç korkma canım yaa valla bebeği görene kadar olsun olsun on dakika şiddetli bi acı olsun sonu süper sonu :)

ne güzel yazmışsın canım. üstüne eklencek çok bişey yok doğrusu. allah hepimize hayırlısını nasip etsin.

Dilekcim hiç korkma canım yaa valla bebeği görene kadar olsun olsun on dakika şiddetli bi acı olsun sonu süper sonu :)

Canım benim sağol cesaretlendirici sözlerin için.... Bende artık sabırsızlanmaya başladım sen hepimize çok güzel , motive edici bir örnek oldun sağolasın hayatım.

Ahhh canım çok sağol ticker için yaaa.. Kızlar şuna bakın ağlıycam yaa only 3 days :)

Ama tickerın gözükmüyor ki???

ємєℓ;8449044 .!.:
canım benim listenin ilk basında yer alanlar dogum yapanlar....sonrakileri de sayfaya ilk sırayla kim yazdıysa o sekil ekledim canım :çok üzgünüm:

emelcim sana bişey demiyom tatlım senın suçun yok.....tanımayız etmeyiz daha buraya hiç gelmedi bikaç kez gelmiş olsa bileee ben kesin tanırım o yüzden şey ettim neyse hadiii çıktımmmm...sen kendi üstüne alınma yaniiikaydirigubbakcemile5

emel ben de yazdım beni de ekle hadi.... ay buraya sadece doğum yapanlar mı ekleniyo yoksa.... sezeryan ve normalin şeklini de yazabilirsin tatlım istersen.... epidural, genel vs. diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…