2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy canım yaa hadi yaa biz kardeşlerimizi bekliyoruzzz. :)

ınş canım yaaa sağlıkla gelirler inş aramıza...

ємєℓ;8449253 .!.:
dilekcim sende bilgilerini bıraksana canım ekliim hemen dogum tablosu

Canım ben Satımı net bilmediğim için benim durumlar biraz karışık ama yinede eklemek istersen şimdiki verileri vereyim sana... verilen doğum tarihi :1 eylül, tahmini doğum tarihi 11 eylül. ama biz eğer durumu iyi ise 26 ağustosta alınmasını istiycez doktorumuzdan...ısmi Defne Eylül. sezeryan olacak

emelcim bizimde muhtemel tarihhh 13 eylül,normal doğum istiyorum,adı halil ibrahim,oğlaannn arz edeerimmmm

Son düzenleme:
kızlar son son bişe diyim...bende o videoyu belirli aralıklarla 3 kere izledikten sonra korkumu yendim..emin olun ilk izlediğimde sizden daha beterdim:)

bu arada oğlumun odasının resimlerini ekledim topiğimize .. isteyenler bakabilir...Hepinize iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum...

Canım bende yazayım bilgilerimi. Muhtemel doğum tarihi 4 Eylül, erkek bebek, ismi Doruk, Doğum şekli sezeryan

ben cıktım kızlar esim geldi ..iyi aksamlar herkese . . . . .bilgilerinizi dogum tablosuna yazmayı unutmayınnnnnnn

kızlarrrrrrrrrr kimse yok mu? eşimin iş yerindeyim onu bekliyorum halasına gidicez. orda kalcaz bir kaç gün internet var ordanda girerim

bircancım merhaba canım :) tahmini dogum tarihi asıl dogum tarihi ve dogum seklini de soyle canım

bu arada evinizin son durumu ne

bircancım batın poyraz mıydı oglusunun adı . . birde 13 eylul tahmini tarih degil mi . . .sen sezeryan olcaksın sezeryan tarihin belli mi onları da ekliyoruz tabloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…