2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ємєℓ;8450707 .!.:
bircancım merhaba canım :) tahmini dogum tarihi asıl dogum tarihi ve dogum seklini de soyle canım

bu arada evinizin son durumu ne

tatlışım pazartesi belli olcak doğum şekli ve tarih

hala aynı ev hiç bir gelişme yok.<sen nasılsın kızlar nasıl yok dimi bişey

tamam canım pazartesi bildir sen dogum tablosuna tum detayları ben ordan eklerim

...bu arada myladybird vardı tuba o dogum yaptı biliyorsundur hatta resimleri falan var bak ogleden sonraki saatlerde :)

onun dısında ben ve oglum gayet iisz

merhabalar,
şimdi bakabildim artık eskisi gibi bakamıyorum uzak kalıyorum,uykusuzluktan mahvoldum ne yapıcam bilmiyorum, doğum tablosu bile yapılmış,Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. bende yazayım tahmini doğum tarihi 11eylül, 1-9 eylül gibi zorunlu sezaryan olacağım ama tarih net değil henüz,artık cumartesi doktorumla konuşucam, net bilgiyi o zaman veririm arkadaşlar,
bu arada tekrar tubayı tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün yavrumuzu,, depresyona girmemek için sessiz kalmamak en iyisi, çok iyi söz söylemiş, ben de bu kez depresyona girmek istemiyorum, hatta birini depresyonda bu kez ben görmek istiyorum:)neyse
inşallah yarın bir aksilik olmazsa aranızda olurum hepinizi öpüyorum.herkese iyi akşamlar.

bu arada listeler yapılmış anacım ayy çok güzeelll.

ebrucum pastada harika maşallah ve arkadaşlarına bravo.çok güzel.hep böyle güzel olsun inşallah herşeeey.

buluşmada yatmış anladığım ama gönüller bir olsun kızlar emininm hepimizin aklı birbirimizde.iyiki buluşmuşuz o zaman.aha hiç oturamıyom fazla pcde yaa.çıkıp aksiyon ne kelime.son demlerim ama ben en çok böyle ağırım ya.

iyi akşmlar hanımlar seybay ın durumunu ben hep üçüz anneleri topıgınde takıp ediyordum nasıl oldugunu

bugun dogum yapmış yalnız bebeklerınden biri kaybetmiş çok üzüldüm allahım diger meleklerine uzun ömür versin allah analı büytsün yavrucaklarını

dua edelim onlar için

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar... 3 gün önce yediğim büyük ihtimalle tavuktan dolayı gıda zehirlenmesi yaşıyorum. ıshalim kusuyorum halsizim ve morelim sıfır.. Bir de zaten iyice ağırlaştım.. yatamam filan... yarın geçmezse mutlaka doktora gideceiğim. oktora gitmekten korktum çünkü hemen ağrı kesici antibiyotik veriyorlar.... inşallah yarına geçer.. bebeğime bir şey olmaz değil mi((

Bu nedenle lütfen dışardan yemek yemeyin; ailem burada olmadığı için ve her zaman yemek yapamadığım için genelde dışardan yedim... dışardaki en iyi lokantalar bile yağın en ucuzunu kullanıyorlar ve hijyene gereken önemi göstermiyorlar...

derya geçmiş olsun sanada keşke gitseydim dr a bebegine bişey olmaz ama ihmale gelmez yarın mutlaka git....

sivaslı 2 erkek 1 kızdı hangisini kaybetti bılmıyorum ama gerçekten çok üzüldüm seybay için yolun sonuna gelmişlerdi artık((

gülcan çok üzüldüm şeybay için yaa
Allah ım sabır versin eminim çok zor bir durumdur
Rabbim geride kalan 2 yavrucağa uzun ömürler versin inşallahh
Allah ım kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallahh

of yaaa demek yavrularindan birini kaybetmis, allahim sen sabir ver
niye ki acaba, onun bebislerin haftasi da iyiydi halbuki, off cok uzuldum.

deryacim sana da cok gecmis olsun canim. bencede doktor isini ihmal etme. git gor bebeni icin rahatlasin

kizlar yaaa pastanin resmini de koydum ama sonradan uzuldum caniniz cekmemistir insalllah.

tadi hic guzel deildi valla ozencek bisey yoktu

canım benim yaa kıyamam ben sana :))))))
ben yorumlarda söyledim ama şaka yaptım gerçek sanıpta üzülme sakın hayatım

kızlar nabersiniz.... ay seybaya çok üzüşdüm yaa.... hem mutluluk hemde çok büyük bi üzüntü ancak böyle bir araya gelebilirdi Allahım elinde kalnlara hayırlı sağlıklı ömür versin.. meleğininde mekanı cennet olsun çok üzüldüm ya ne zor işlermiş bu işler of Allahım of.....

deryacığım bence ishalinin kusmanın geçip geçmemesine bakmasızın sabah doktora git ayrıca süt iç ilacın zehrin etkini azaltır diye biliyorum hiç olmazsa bi iki bardak iç

Seybayın başı sağolsun çok üzüldüm meleğine Allah diğer bebişlerine uzun ömürler versin biraz da korktum kalbi dayanmamış demiş diğer topikteki arkadaşlar elimize alana kadar rahatlamıycam ALLAHIM SEN KORU MELEKLERİMİZİ ONLARA UZUN ÖMÜRLER VER YARABBİM AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…