2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ємєℓ;8449786 .!.:
ben cıktım kızlar esim geldi ..iyi aksamlar herkese . . . . .bilgilerinizi dogum tablosuna yazmayı unutmayınnnnnnn

benide eklermisin canim yaa..benimde oglusum oluyo adi allah kismet ederse batu olcak.dogum tarihi 11 eylül ve normal dogum olcak insallah.

Son düzenleme:
kız uykun geldiyse uyu boşver kocişi :) ayy benöm hiç uykum gelmiyor zombi gibi dolaşıyorum inan bi gelse uykum kimsecikleri beklemem :):):

bugun ilk kez sabahın korunde uyandım kimseler yok. nerdesiniz kızlar?

sabah sabah canım ayran çekti :)) kalktım içtim. şimdi yine uzanıcam, yoksa akşamı zor ederim. optumm

gunaydinlar herkese,
nasilsiniz bugun bakalim
tubacim sabah sabah ne ayrani canim yaaa :) sooole insanin cani mukellef bir kahvalti ceker benim sahsen oyle ama sirf yumurta ve meyva ile gecistirdim yine

Günaydın Hanımlar sabahı şerifleriniz hayır olsun :)) 4 kere uyanıp wc ye gidilmiş , gece terden sırılsıklam olunmuş , sağa sola dönerken Efe beyin tekmelerine maruz kalınmış ve kurulan saatten önce uyanılmış bir güne merhaba ...

gunaydin yasemincim,
yazik sana kiyamam demek uyuyamadin.
istanbulda havalar geceleri baya serin olmaya basladi bende 1-2 gecedir daha rahat uyuyorum yani uyansam bile en azindan sicak ve ter yuzunden olmuyor. gece 1 kez wc molasi veriyorum ben hala valla haznem saolsun oldukca genis sanirsam

Ya hayır okumadım , ben de geçmişe bakıp olayları anlamaya çalşıyorum anladığım kadarıyla dün baya atraksiyonlu bir gün olmuş ... Ebrucum pastana bayıldım , sen bu iş yerinin kıymetini bil valla ne yalan söyleyeyim imrendim ...

yasemincim evet dun baya gergin ve atraksiyonlu bir gun oldu forumda :)

hakkaten cok iyi ve dusunceli insanlar var is ortamimda. ama bunlar yinede insanin isini ve is yerini sevmesine yetmiyor ne yazik ki,
su hamilelik donemimde bu kadar uzerime gelip ise bogmasalardi boyle hissetmeyecektim belki ama simdi biraz sogudum burdan.
ama zaten ayrilsamda bu arkadaslarimla hep gorusmeye devam edicem

günaydın kızlar
seybay a çok üzüldüm Allah diğer iki bebeğine sağlık versin
akşam ben iyi uyumuşum bir kere wc ye kalktım dün baya dolaştık eşimle çarşıda ondan heralde yorulunca iyi uyumuşum

Günaydın kıslarrrrrrrrrrr. Kuzenimi yolcu ettim geldim. Bugün inş. beraber olucam sizinle. Keyifler iyidir inş. Geçmişe bakiıp geleyim

Ben geçmişe bakıyorum ama gözden kaçırdım heralde , seybay üçüz bekliyordu doğum yapmış ve birnini kaybetmiş heralde yanlış mı anladım ? Biri bana açıklayabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…