okudun mu seybay arkadasimiz dogum yapmis ve ne yazikki ucuzlerinden birini kaybetmis
Günaydın kıslarrrrrrrrrrr. Kuzenimi yolcu ettim geldim. Bugün inş. beraber olucam sizinle. Keyifler iyidir inş. Geçmişe bakiıp geleyim
günadyın özge cimmmmmm
ay ben akşam maaşallah 1 kez kalktım wc ye bide ölebi uyumuşum sormayın ama 1 saat 10 dk yürüdük ondan sanırım pilim bitmişşş
ebrucum sen ne zaman izine ayrılmayı düşünüyodun?
canim ben onumuzdeki cuma gunu izine ayrilcam , ayin 21' inde yani
ama nasil zor geliyor artik anlatamam
Kızlar ya geçen hafta kültür aldırmıştım, yine bişeyler çıkmış cumaretsi günü gidip antibiyotik yazdırıcam ,artık alt yollarda bu şikayetlerden bıktım ve çok tedirgin oluyorum , sonuçta bebeğe zarar vermez diyorlar ama içim hiç rahat değil , gebeliğimin başından beri bir sürü idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım ...
Kızlar ya geçen hafta kültür aldırmıştım, yine bişeyler çıkmış cumaretsi günü gidip antibiyotik yazdırıcam ,artık alt yollarda bu şikayetlerden bıktım ve çok tedirgin oluyorum , sonuçta bebeğe zarar vermez diyorlar ama içim hiç rahat değil , gebeliğimin başından beri bir sürü idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım ...
Ebrucum sen benden bir hafta öncesin , bana bile okadar zor geliyor ki işe gelmek , bir de belimde ağrıalr başladı , en çok korktuğumda izne ayrılıp evd ehiç dinlenemeden doğum yapmak, hakikaten 37. haftaya kadar çalışanları takdir ediyorum ...
ay iste benimde en buyuk korkum oo, bir suru seyi izine ayrilinca yapicam diye erteledim. hem o isleri bitirmeyi hemde arkasindan biraz dinlenmeyi planliyorum ama tabi alisin cani ne zaman gelmek isterse o zaman gelcek plan felan dinler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?