2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...seybayın bebeklerine bende çok üzüldüm....Ama şu anda 1 kız ve 1 erkek çocuğu hayatta...aladığım kadarıyla ikisininde hayati riskleri azalmış..sağlıklılarmış...çok şükür...

Günaydın kıslarrrrrrrrrrr. Kuzenimi yolcu ettim geldim. Bugün inş. beraber olucam sizinle. Keyifler iyidir inş. Geçmişe bakiıp geleyim

günadyın özge cimmmmmm
ay ben akşam maaşallah 1 kez kalktım wc ye bide ölebi uyumuşum sormayın ama 1 saat 10 dk yürüdük ondan sanırım pilim bitmişşş

Çok üzüldüm ya Seybay a mafoldumben Allah geride kalan yavrularına sağlık versin. İnş. onlar iyidir. Minik melek annesini cennette beklicek demekki. Allah sabır versin Seybaya :Saruboceq:

evet yasemincim nst de kasilmalar cikinca sezeryan yapmislar acil
kiz bebeklerinden birini kalp sorunu yuzunden kaybetmisler sanirim. tam bir aciklama yok oteki topiktede
ama diger kiz ve oglunun durumu iyi bildigim kadariyla
allah onlara uzun omurler versin insalalh.

günadyın özge cimmmmmm
ay ben akşam maaşallah 1 kez kalktım wc ye bide ölebi uyumuşum sormayın ama 1 saat 10 dk yürüdük ondan sanırım pilim bitmişşş

Günaydın şeker. Bizde dün akşam denise gittik saat 7 gibi. Birazcık durdum suyun içinde. Ama nasıl yorulmuşum anlatamam. Eve geldim zorla duş aldım ve hemen kanepede uyumuşum. Artık çoook zor geliyor valla. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Ay bende çok üzüldüm , allah giden meleğin ömrünü inşallah diğer bebeklerine versin ... Çok zor bir durum , kimseye yaşatmasın Allah .

Kızlar ya geçen hafta kültür aldırmıştım, yine bişeyler çıkmış cumaretsi günü gidip antibiyotik yazdırıcam ,artık alt yollarda bu şikayetlerden bıktım ve çok tedirgin oluyorum , sonuçta bebeğe zarar vermez diyorlar ama içim hiç rahat değil , gebeliğimin başından beri bir sürü idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım ...

Ebrucum sen benden bir hafta öncesin , bana bile okadar zor geliyor ki işe gelmek , bir de belimde ağrıalr başladı , en çok korktuğumda izne ayrılıp evd ehiç dinlenemeden doğum yapmak, hakikaten 37. haftaya kadar çalışanları takdir ediyorum ...

yasemincim gecmis olsun yerlesti mi gitmiyor demekki bu meret yaaa,
sen icini ferah tut birsey olsa zaten doktor vermez ilaci. hem efeciginde herseyi yolunda gidiyor masallah :)

bi de 7. aydan sonra bebekler kolay kolay biseyden etkilenmiyorlar. dusun yani bana da lokal anestezi yapildi antibiyotikte kullanabilirsin artik bisey olmaz dendi.

Canım geçmiş olsun. Neden bu kadar çok tekrarlıyor acaba senin ya. Bebeğe zararı yoktur ama sen yinede dikkat et. Allah korusun.

ay iste benimde en buyuk korkum oo, bir suru seyi izine ayrilinca yapicam diye erteledim. hem o isleri bitirmeyi hemde arkasindan biraz dinlenmeyi planliyorum ama tabi alisin cani ne zaman gelmek isterse o zaman gelcek plan felan dinler mi

geçmiş olsun yasemincin ama son aylarda daha da artarmış bu rahatsızlık geçen eben-m de bana öle dedi

ay iste benimde en buyuk korkum oo, bir suru seyi izine ayrilinca yapicam diye erteledim. hem o isleri bitirmeyi hemde arkasindan biraz dinlenmeyi planliyorum ama tabi alisin cani ne zaman gelmek isterse o zaman gelcek plan felan dinler mi

cnm sana emin ol birkaç gün yeter dinlenmen için bu tempoya alışkınsın yaa sonra bi çırpıda işlerini halledersin inş. ooohh gelsin alişş

iyiyim tülaycım Allah'a şükür.. geçmiş olsun sana
kızlar dün hayvanın biri çok asabımı bozdu. kartsıdan karsıya gecıyorum. yolun ortasında arkamdan bır ses sonra kayboldu. sonradan algılıyorum bana dedıkı 'üstünü başını düzgün giyin götün göbeğin ortada' Allahtan dıyorum hemen algılayıp arkama dönüp cevap vermedim. vee işin komığı ustumde kot ve ınce uzun kollu bır gomlek vardı. ebru gordu dun benı açıkta bişeyim yoktuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…