2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu insanlar nerden bulupta bu cesareti bu şekilde konuşabiliyolar. Hayvan bile demek istemiyorum. Bunlar resmen 3. tür gibi bişi ya klava:

özgecim valla nerden cesaret buldu bılmıyorum. bırde ben sahıle dogru yuruyordum ruzgar çok fazla dıye aman esıp gobegı acar dıye gomlegımı tutarak gidiyordum.

aaaaaa ne salakmış o öle beee boşver meryemcim sen böle dangalaklarıııı

ya bizde akşam yemek yedik eşim b.dolaptan bi tabak alırken yere devirdi halının üzerine ve ben hiç kızmadım daha benzer 1-2 hadise var hiç sinirlenmiyorum.... sinirlerimi aldırdım mı neee.....inş. lahusalığıda böle depresyonsuz atlatırım...az kaldı aslında gergin olmamız lazım ama bu topik sayesinde herkes ii moralman maaşallahhhhh

özgecim valla nerden cesaret buldu bılmıyorum. bırde ben sahıle dogru yuruyordum ruzgar çok fazla dıye aman esıp gobegı acar dıye gomlegımı tutarak gidiyordum.

Yok anacım hiç saygı kalmamış insanlarda. Yani hamile kadına bile bunları söyleyebiliyorlarsa. şu ülkede kadın olmak ne kadar zor bişidir ya. Her halukarda göze batıyoruz.

Ayyyy bende çok sakinim kıs dilimi ısırayım. Eskisine göre gayet rahatım ben. Kocama hiç karışmıyom artık gelişme var bende kaydirigubbakcemile3 Ama bunda annemlerin etkiside var diye düşünüyorum. Evde yalnız olsam kesin sarardım ben ona :)))))))))

Kızlar ben gebeliğin başından beri bu illetle uğraşıyorum ,tükendim artık bir yandan ağrı kesici bile içmezken bir sürü antibiyotik içmek canımı sıkıyor , bir yandan da nerede yanlış yaptığımı bilememek ama ayaklar üşüyor olabilir yaz girdiğinden beri çorap giymiyorum ...

Meryemcim sen bu herife hayvan diyerek , hayvanlara hakaret etmiş oluyorsun ... mahlukat resmen bu , ona mı kalmış senin üstün başın ki açık saçık bile olsan onu ilgilendirmez bende bıktım artık sokakta kılığıma kıyafetime bakanlardan , evet havalar sıcak ve ben askılı elbise giyiyorum ama dötüm açık değil ya anlamıyorum ....

e biz yanlızız ama aayyyyy hakket dilimizi ısıralım böle devam etsinnnnn:icecream:

tek kadın olmak değilki canım. arkadasım erkek arkadası ıle yolda gıdıyorken biri gelmiş yanlarına. çocugun kolu kızın omzunda. kanka gibi:) demişki gunah gunah cehhennemde yanacaksınız. çocuk hemen adamın peşinden gitmiş abi ne biliyorsun sen onun benım hanımım olmadıgını demiş. abimiz pişkin öyle olsa bile gunah demiş:) Allah bızı yakacak kızlar hepimiz eşlerimizden çocuk yaptık:)

Kızlar bende eşime daha sakinim hiç canımı sıkamıyor , sanırım bebeğe öyle bir kanalize olmuşuz ki tek derdimiz o sağlıkla gelsin ,her şey yolunda gitsin felan , şimdi anlıyorum eskiler biraz fırlama kızlar için , hele evlensin çoluğa çocuğa karışsın yatışır durgunlaşır derlerdi evet kesinlikle doğru ....

ay kıyamam yaaaa Allah ım ne buyuk bir acı rabbim diger ikisine uzun omur versin :çok üzgünüm:

canım ben askılıda giyerim dötümüde acarım kımeneki. sen hamıle bı kadına arkadan sessız yaklasıp ürkütürken sevapsında ben cıplak gezerken mi gunhkarım

günaydın kızlar...

gece artık neredeyse ağlıcaktım kızım doğ artık diye.... acıdan kıvrandım tüm gün, nasıl tekmeler yedim kaburgama, dayanmak mümkün değil, resmen ayağıyla ittiriyo son gücüyle, kemiklerimi kıracak sandım... çok kötüydü ya, acaba 3 kiloya yaklaşınca ben ne yapcam yaaa.... ve tüm gece devam etti malesef.... şimdi de zombi gibi işe geldim....

yasemincim canım sana da geçmiş olsun.... acaba üşütüyomusun tatlım ya sen...

ebru valla sen koy pastanın resimlerini sonra pişman ol, yok öyle, evine gelcez yicez o pastadan :)

meryemcim ya memlekette manyak bitmiyo ki anacım, bu hamile halimizle bu sıcakta ne giycez acaba boğazlı kazak mı, ben bile askılı tshirt üzerine bolero ile işe gelmeye başladım ki hiç yapmadığım şey işe bu şekilde gelmek.... ama ne yapıyım sıcak basıyorrrr....

Cayır cayır yanıcaz valla Töbeler töbesi yarabbim :)

gülay çok kastığı zaman karnını sakin ol ve karnını okşa. bizimki beni iplemiyor ama eşim dokununca kenara cekiliyor:) bir dene istersen insallah işe yarar. o kaburgalara vurmasıonın ne kadar rahatsız edıcı oldugunu bılıyorum. cunku benım oğlumda dogum pozisyonundayken canımı çok acıtırdı. şimdi ters şimdiki agrılar daha bir farklı ama okşaya okşaya yola getirmeye uğraşıyoruz canım

günaydın gülaycımmmmmm
ah canımmm kıyamam ben sana evet ilerki haftalarda daha da artıyo ağırlık ama sen şimdi yorgunsun onunda etkisi var evde olunca bu kadar zorlamıcak seni inan..dilediğinde uzancan yatcan..... topla kendini cnm daha 6 haftan var senin

Gülaycım emin ol onlar dahada artıcak ilerleyen zamanlarda. ınş. evde olunca dinleniceksin daha rahat olucak senin için.

cancanlar günaydın. gene kaynatmışsınız.
seybayı okudum çok çok üzüldüm allah ona sabır versin kalan meleklerine ömür versin allah kimseye yaşatmasın böyle acılar.
meryemcim canım benim manyakmış o arkandan laf söyleyen. malesef biz kraldan çok kralcı olmaya ve herşeyin suyunu çıkartana kadar abartı yaşamaya çok meraklı bir milletiz. kapalı her insanı gerici sanan zihniyet ve açık her insanı kafir kefesine koyan zihniyet çıktı ortaya. takmamak lazım canım benim allahından bulsunlar...

Kızlar benim göbek deliğimin alt kısmında baya kıl çıkmıştı bu hamilelik dolayısıyla. Ama bugün farkettimki dökülmeye başlamış. Allahım doğum alametimi acaba buda kaydirigubbakcemile3 Varmı benimkine benzer durumu olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…