iyiyim tülaycım Allah'a şükür.. geçmiş olsun sana
kızlar dün hayvanın biri çok asabımı bozdu. kartsıdan karsıya gecıyorum. yolun ortasında arkamdan bır ses sonra kayboldu. sonradan algılıyorum bana dedıkı 'üstünü başını düzgün giyin götün göbeğin ortada' Allahtan dıyorum hemen algılayıp arkama dönüp cevap vermedim. vee işin komığı ustumde kot ve ınce uzun kollu bır gomlek vardı. ebru gordu dun benı açıkta bişeyim yoktuu
özgecim valla nerden cesaret buldu bılmıyorum. bırde ben sahıle dogru yuruyordum ruzgar çok fazla dıye aman esıp gobegı acar dıye gomlegımı tutarak gidiyordum.
aaaaaa ne salakmış o öle beee boşver meryemcim sen böle dangalaklarıııı
ya bizde akşam yemek yedik eşim b.dolaptan bi tabak alırken yere devirdi halının üzerine ve ben hiç kızmadım daha benzer 1-2 hadise var hiç sinirlenmiyorum.... sinirlerimi aldırdım mı neee.....inş. lahusalığıda böle depresyonsuz atlatırım...az kaldı aslında gergin olmamız lazım ama bu topik sayesinde herkes ii moralman maaşallahhhhh
Ayyyy bende çok sakinim kıs dilimi ısırayım. Eskisine göre gayet rahatım ben. Kocama hiç karışmıyom artık gelişme var bende kaydirigubbakcemile3 Ama bunda annemlerin etkiside var diye düşünüyorum. Evde yalnız olsam kesin sarardım ben ona :)))))))))
iyi akşmlar hanımlar seybay ın durumunu ben hep üçüz anneleri topıgınde takıp ediyordum nasıl oldugunu
bugun dogum yapmış yalnız bebeklerınden biri kaybetmiş çok üzüldüm allahım diger meleklerine uzun ömür versin allah analı büytsün yavrucaklarını
dua edelim onlar için
Kızlar ben gebeliğin başından beri bu illetle uğraşıyorum ,tükendim artık bir yandan ağrı kesici bile içmezken bir sürü antibiyotik içmek canımı sıkıyor , bir yandan da nerede yanlış yaptığımı bilememek ama ayaklar üşüyor olabilir yaz girdiğinden beri çorap giymiyorum ...
Meryemcim sen bu herife hayvan diyerek , hayvanlara hakaret etmiş oluyorsun ... mahlukat resmen bu , ona mı kalmış senin üstün başın ki açık saçık bile olsan onu ilgilendirmez bende bıktım artık sokakta kılığıma kıyafetime bakanlardan , evet havalar sıcak ve ben askılı elbise giyiyorum ama dötüm açık değil ya anlamıyorum ....
tek kadın olmak değilki canım. arkadasım erkek arkadası ıle yolda gıdıyorken biri gelmiş yanlarına. çocugun kolu kızın omzunda. kanka gibi:) demişki gunah gunah cehhennemde yanacaksınız. çocuk hemen adamın peşinden gitmiş abi ne biliyorsun sen onun benım hanımım olmadıgını demiş. abimiz pişkin öyle olsa bile gunah demiş:) Allah bızı yakacak kızlar hepimiz eşlerimizden çocuk yaptık:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?