2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım sana da geçmiş olsun canım.... evet ya inşallah dinlenecem tülaycım , ayrılır ayrılır doğurmam inşallah...

meryemcim ben de yavaş yavaş okşayıp itekliyorum diğer tarafa tam gitti derken tüm gücüyle tepikliyor, ya ben hiç böyle bi acı yaşamadım valla hayatımda. resmen ayaklarını diriyor tatlım, gece nasıl kötü oldum....

seybayı dün öğrendim, hala etkisindeyim... Allah sabır versin, diğer bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

yasemincim geçmiş olsun tatlım ya. bebişe zararı yokmuş bak çok üzme kendini canım benim.
gülaycım ben geçen sabah yataktan fırladım kaburgama yediğim tekmeyle. fırladım dediğim ben çığlık atmışım eşim beni kaldırdı zar zor zira kendim kalkmaya çalışsam 5 dakika falan sürerdi :) benim sıpa da canımı yakıyor arada ama olsun gülüm ya bu günleri çok özlicem gibi geliyor bana. aynı bedende iki canız sonuçta.

bahar hoşgeldin tatlım...

özgem ilerlemiş halini düşünemiyorum ya, akşam inim inim inledim resmen, gözlerin doldu acıdan.....

canım günaydın senin ki çok hareket etmiş benim ki az hareket etti diye bende endişelendim iki saattir tekme yemeyi bekliyorum neyse tekmeledi de rahatladım 34. haftadan sonra daha az hareket ediyorlarmış ama birden de böyle azalcağını tahmin etmezdim
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ticker ım 9. aya geçmişşşşşşşşşşşşzemuszemus

hihoyyyt tebrikler canım darısı bizim başımıza hihoyyyt

tülaycım, özgecim saolun kızlar iyiyiz. bugün evden takip halindeyim. sabah kalktım sol gözümün altı şiş. dedim adam benim uykumun ağırlığından faydalanıp gece mi dövüyor beni acep :) çok komik görünüyorum şimdik azcık indi şişim. işlerimi evden takip edebiliyorum allahtan. işe geldin gelmedin diye hesap soran bir genel müdürüm de yok saolsun iş yürüsün yeter diyor. oğluşum da tepikleri ile anasını yoruyor azcık... siz nassınız bakem?

baharcım yarım saate 1 saate dayanırım tatlım, ama tüm gece aralıksız 12 den sabaha kadar arada bi ayağı çekince uyuyorum, bu da çok sürmüyor... hiç uyumuyormu benim kızım ya, sürekli tekmelemekle meşgulll.... bir de minicik ayaklarını sokmaya çalışıyor kaburgamın arasına, artık o kadar net hissediyorum ki... oyuyo oraları resmen... yatınca oluyor ayakta çok iyi....

özgem ilerlemiş halini düşünemiyorum ya, akşam inim inim inledim resmen, gözlerin doldu acıdan.....

Aslında seviniyorum ben böyle sertlikler yaptığı zaman. Çünkü hareket çocuğun sağlıklı olduğunu gösterir. Kemikleride gelişiyor demekki bak ne güzel. Sende böyle düşünmeye çalış tatlım. Napalım idare edicez. Artık son aylardayız hepimiz.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın cnm hoşgeldin.

gülaycım hoşbulduk tatlışım. denizin dediği gibi 34.haftadan sonra azalacağını okumuştum ben de ama durduğu yok benim oğlanın maşallah... ama kasları gelişiyormuş tatlım katlancaz artık napalım. babanemle oturup izliyoruz biz de :)

Gülaycım sanırım farketmeden üşütüyorum ben , en iyisi çorap giymeye başlayayım ....

Ben kaburga ağrısı nasıl oluyor bilmiyorum ama belim ağrıyor iki gündür , dediğim gibi ben hep aşşağılardan çektim ...

canım sallama çay varsa demle soğuduktan sonra gözlerine koy iyi gelir

Ahh cnm bnm geçmiş olsun. Ayy ne güzel işte evden yürütebiliyosan süper. Dinlenirsin birazcık. Bizde iyiyiz cnm ya kızımla. Yarın kontrol var heyecanlanıyoruz bakalım ne olcak??????

evet bazen kasığımı eliyle göbeğimi ayağıyla bi gerdiriyo ama diyom kuvvetli olcek oğlum az kaldı dayanın kızzzlaarrrrrr fazla enerjisi olan çocuk hareket ederek harcarmışşşş..ne güselll dimiii

Denizcim , benimde dünden önceki akşam çıt çıkmadı , gece kalktıkça dürtükleyip durdum maşallah dün gece pek aktifti , valla canım yansada eksiliğini hissettirmesin kimseye , panik oluyorsun aniden nie çıt çıkmıyor diye ama şun ukeşfettim , aşırı yediğimde , çok yorgun olduğumda ve ayakta uzun kaldığımda hareketleri sıfır denecek kadar az o yüzden mümkün mertebe , evdeyken sol tarafıma yatıp uzanıyorum .

geçmş olsun baharcım
bnmde boğazım şiş bugün sıcak bişiler içiom ii gelir inş... uffff yicek bişiler yapıyım diyom ama karar veremedim arkadaşım gelcek pazara çıkcaz bugün hadi diom yemeğim hazır olsun amaaa

gunaydın hanımlaarrrrrrr opuyorumnanaktan oku oku bitmiyor geçmiş anca gelebildim . . .umarım herkesi keyifler yerindedir . . . .bugun annemle babam geliyor cok mutlu ve heyecanlıyım :dance: bende surekli yatıs artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…