cancanlar günaydın. gene kaynatmışsınız.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ticker ım 9. aya geçmişşşşşşşşşşşşzemuszemus
canım günaydın senin ki çok hareket etmiş benim ki az hareket etti diye bende endişelendim iki saattir tekme yemeyi bekliyorum neyse tekmeledi de rahatladım 34. haftadan sonra daha az hareket ediyorlarmış ama birden de böyle azalcağını tahmin etmezdimgünaydın kızlar...
gece artık neredeyse ağlıcaktım kızım doğ artık diye.... acıdan kıvrandım tüm gün, nasıl tekmeler yedim kaburgama, dayanmak mümkün değil, resmen ayağıyla ittiriyo son gücüyle, kemiklerimi kıracak sandım... çok kötüydü ya, acaba 3 kiloya yaklaşınca ben ne yapcam yaaa.... ve tüm gece devam etti malesef.... şimdi de zombi gibi işe geldim....
yasemincim canım sana da geçmiş olsun.... acaba üşütüyomusun tatlım ya sen...
ebru valla sen koy pastanın resimlerini sonra pişman ol, yok öyle, evine gelcez yicez o pastadan :)
meryemcim ya memlekette manyak bitmiyo ki anacım, bu hamile halimizle bu sıcakta ne giycez acaba boğazlı kazak mı, ben bile askılı tshirt üzerine bolero ile işe gelmeye başladım ki hiç yapmadığım şey işe bu şekilde gelmek.... ama ne yapıyım sıcak basıyorrrr....
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ticker ım 9. aya geçmişşşşşşşşşşşşzemuszemus
özgem ilerlemiş halini düşünemiyorum ya, akşam inim inim inledim resmen, gözlerin doldu acıdan.....
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tülaycım, özgecim saolun kızlar iyiyiz. bugün evden takip halindeyim. sabah kalktım sol gözümün altı şiş. dedim adam benim uykumun ağırlığından faydalanıp gece mi dövüyor beni acep :) çok komik görünüyorum şimdik azcık indi şişim. işlerimi evden takip edebiliyorum allahtan. işe geldin gelmedin diye hesap soran bir genel müdürüm de yok saolsun iş yürüsün yeter diyor. oğluşum da tepikleri ile anasını yoruyor azcık... siz nassınız bakem?
tülaycım, özgecim saolun kızlar iyiyiz. bugün evden takip halindeyim. sabah kalktım sol gözümün altı şiş. dedim adam benim uykumun ağırlığından faydalanıp gece mi dövüyor beni acep :) çok komik görünüyorum şimdik azcık indi şişim. işlerimi evden takip edebiliyorum allahtan. işe geldin gelmedin diye hesap soran bir genel müdürüm de yok saolsun iş yürüsün yeter diyor. oğluşum da tepikleri ile anasını yoruyor azcık... siz nassınız bakem?
Aslında seviniyorum ben böyle sertlikler yaptığı zaman. Çünkü hareket çocuğun sağlıklı olduğunu gösterir. Kemikleride gelişiyor demekki bak ne güzel. Sende böyle düşünmeye çalış tatlım. Napalım idare edicez. Artık son aylardayız hepimiz.
Günaydın cnm hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?