Tebrik ederim canım çok güzel bir hediye....Aslında bu konuda tema ile de çalışmalar yapılabiliyor. Bilmiyorum biliyor musun? Mesela bir düğün yapıyorsun , tema ile görüşüyorsun onlar sana bir alan ayırıyorlar ve düğünde misafirler hediye getirmek ya da takı takmak yerine fidan satın alıyorlar ve o fidanlar o alana dikiliyor ve oranın ismini de istediğin şekilde koyabiliyorsun... Tabi bunun için bağışın belli bir sayıyı bulması lazım.
eeee kızlar hediye işini düşündünüzmü ?
evet Dilekciğim biliyorum gerçekten çok güzel uygulamalar bir ara ntv nin sayfasında kaç ağaç dikmeliyiz diye bir test vardı onun çözünce kişisel olarak dikmeniz gereken ağaç sayısını buluyordunuz çevre konusunda çok hassasım her zamanda bişiyler yapmak için çabalarım umarım burdaki güzel ve bilinçli annelere bir fikir olmuştur
Canım bence yanlış düşünüyorsun. Elbette o senin bebeğin ve eminim ki sen herşeyin elinden geldiğince en iyisini yaparsın hiç şüphem yok. Ama Allah korusun eğer onda herhangi bir problem olursa bu yalnızca senin seçimin olmamalı. Allahın bize ne kadar ömür biçtiğini hiç birimiz bilemeyiz ve onu da bu şekilde savunmasız bir halde dünyaya getirmeye hakkın yok. Sen çok güzel düşünüyorsun, tebrik ederim ama bunları da düşünmek lazım.
Allah bu şekilde bir acıyı hiç kimseye yaşatmasın.
sevgililer gününde eşlere alınıcak hediye :)ne hediyesi ???
amin canım kımseye yasatmasın tabıkı.tam karar vermıs dıılım zaten aklımdan bunlar gecıo dıye sızle paylasıyım dedım.tabıkı allahın verdıgı omur bellı ama onun canını almaktan bahsedıoruz dıger taraftan da.bu daha kotu dııl mı?allhım kımseyı evladıyla terbıye etmesın
şekerim al bendende okadar jest bekledim hiç bişi almadı alcakmısın dedim eşşek değiliz ya doğur al hediyen dedi bende hint işi kelepçe yada set alıcaksın dedim doğumdada seni yanıma sokucam sana kızcam bağırıcam dedim gülüo ben girmemki dio benimki hediyeyi alırda seninki napar acabaHaaaa 14 şubat eee konuşmaları kopuk kopuk takip edince :)) Ben hiç bir şey almayı düşünmüyorum biraz kırgınım eşime ... Hamile olduğumu söylediğimde bir çiçek ya ufak bir jest beklemiştim ama henüz hiç bir şey yok adam da aşırı bir heyecan bile yok ya sadece arada bir oğlum nasıl diyor o kadar :)
Haaaa 14 şubat eee konuşmaları kopuk kopuk takip edince :)) Ben hiç bir şey almayı düşünmüyorum biraz kırgınım eşime ... Hamile olduğumu söylediğimde bir çiçek ya ufak bir jest beklemiştim ama henüz hiç bir şey yok adam da aşırı bir heyecan bile yok ya sadece arada bir oğlum nasıl diyor o kadar :)
evet Dilek pil biriktiriyorum bende ve kızartma yapınca yağları lavaboya kesinlikle dökmüyorum kızlar sizde dökmeyin yağı sudan temizlemek için çok fazla enerji harcanıyor yağlar toplanıyor bazı yerlerde oraya dökebilirsizin hiç değilse bir şişeye döküp çöpe atmak
bu arada önemizdeki hafta soğuk hava dalgası geliyormuş dikkat edin üşütmeyin
şekerim al bendende okadar jest bekledim hiç bişi almadı alcakmısın dedim eşşek değiliz ya doğur al hediyen dedi bende hint işi kelepçe yada set alıcaksın dedim doğumdada seni yanıma sokucam sana kızcam bağırıcam dedim gülüo ben girmemki dio benimki hediyeyi alırda seninki napar acaba
şekerim al bendende okadar jest bekledim hiç bişi almadı alcakmısın dedim eşşek değiliz ya doğur al hediyen dedi bende hint işi kelepçe yada set alıcaksın dedim doğumdada seni yanıma sokucam sana kızcam bağırıcam dedim gülüo ben girmemki dio benimki hediyeyi alırda seninki napar acaba
batsın biraz canım bn onun çoçuğunu karnımda taşıorum alacak okdar kolay kurtulamz ayrıca bebişe gelecek altınlarda benim :)ohooo batırdın adamı yahu ben bir çiçeğe tavdım :)))
aynen bende ne olcak halimiz bilmiorumNe bileyim ister alsın ister almasın kıymeti yok benim için artık , bana hamilelik duygusal açıdan hiç yaramadı insanlardan hiç bir beklentisi olmayan ben şu an o niye aramadı ,bu niye aramadı saçma sapan şeyler düşünür oldum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?