2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet Dilekciğim biliyorum gerçekten çok güzel uygulamalar bir ara ntv nin sayfasında kaç ağaç dikmeliyiz diye bir test vardı onun çözünce kişisel olarak dikmeniz gereken ağaç sayısını buluyordunuz çevre konusunda çok hassasım her zamanda bişiyler yapmak için çabalarım umarım burdaki güzel ve bilinçli annelere bir fikir olmuştur

Geçen sene eşimin bir arkadaşı nikah şekeri vermek yerine temaya bütün misafirler adına bağış yaptılar, yani fidan diktirdiler. Sertifikalarını vermişlerdi o gün herkese. Gerçekten çok işe yarar bir hediye olduğunu düşünüyorum bende.

Bende öyleyim canım. Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum. Mesela ben pil biriktiriyorum. Bu konuda bana başından beri destek olan ve izmirin pek çok yerinde ormanları bulunan bir müdürüm var. Nerdeyse 5-6 kilo atık pil biriktirmişimdir bugüne kadar:))) Tabi sadece şirketimizden çıkan atık piller.

amin canım kımseye yasatmasın tabıkı.tam karar vermıs dıılım zaten aklımdan bunlar gecıo dıye sızle paylasıyım dedım.tabıkı allahın verdıgı omur bellı ama onun canını almaktan bahsedıoruz dıger taraftan da.bu daha kotu dııl mı?allhım kımseyı evladıyla terbıye etmesın

evet Dilek pil biriktiriyorum bende ve kızartma yapınca yağları lavaboya kesinlikle dökmüyorum kızlar sizde dökmeyin yağı sudan temizlemek için çok fazla enerji harcanıyor yağlar toplanıyor bazı yerlerde oraya dökebilirsizin hiç değilse bir şişeye döküp çöpe atmak
bu arada önemizdeki hafta soğuk hava dalgası geliyormuş dikkat edin üşütmeyin

Haaaa 14 şubat eee konuşmaları kopuk kopuk takip edince :)) Ben hiç bir şey almayı düşünmüyorum biraz kırgınım eşime ... Hamile olduğumu söylediğimde bir çiçek ya ufak bir jest beklemiştim ama henüz hiç bir şey yok adam da aşırı bir heyecan bile yok ya sadece arada bir oğlum nasıl diyor o kadar :)

kızartma yağlarını bende dökmüyorum :)pillle pek fazla işim yok var olanıda biriktiriorum :) ağaç konusundada bahçemiz var eşimle bahçenin bahçıvanıyız ağaçlarımız var bi sürü hatta bu sene çardak yapmayı düşünoruz :)

Canım elbette Allahın verdiği canı tek Allah alır. Ben sana bu konuda katılıyorum. Kimbilir bu kararı vermek ne kadar acıdır bunu hiçbirimiz bilemeyiz. İnsanın hayatını nasıl zehir eder, karartır.... Ama insan o bebeğin geleceğini de düşünmeli. Sen tabii şu an annelik içgüdüsü ile fazlasıyla duygusal yaklaşıyorsun. Allah korusun ilerde birgün çıkıpta beni niye bu halde dünyaya getirdin derse , dünyan daha fazla yıkılmaz mı? Kendini onun yerini koy. O halde bütün bir ömrünü geçirmek istermiydin ? Okula gittiğinde çocukların seninle dalga geçmesi ya da sen bir anne olarak yavrunun o hallere düştüğünü görmek.... Bunlar deminde dediğim gibi çok acı şeyler .Allah düşmanımın bile başına vermesin. Ama hayatın gerçekleri ve herşeyi düşünmek gerekli....

şekerim al bendende okadar jest bekledim hiç bişi almadı alcakmısın dedim eşşek değiliz ya doğur al hediyen dedi bende hint işi kelepçe yada set alıcaksın dedim doğumdada seni yanıma sokucam sana kızcam bağırıcam dedim gülüo ben girmemki dio benimki hediyeyi alırda seninki napar acaba

canım babalık ve annelik çok farklı onlar ancak kucaklarına bebekleri alınca anlayacaklar baba olduklarını ama kadınlar öyle mi o iki çizgiyi gördüğümüz andandan itibaren annelik güdüsü ile donanıyoruz bence kırılma onların doğası böyle

Evet canım kızartma yağlarını bende dökmüyorum. Bir ara atık yağ toplayan o şirketi aradım ama Tire İzmire bir saat uzaklıkta olduğu için gelemeyiz dedi. Bende senin gibi kola şişelerinin içine koyup çöpe atıyorum.

sen ondan 3 bebek istiyorsun kaydirigubbakcemile3 her doğumda bir set oh iyi fikir valla

Ne bileyim ister alsın ister almasın kıymeti yok benim için artık , bana hamilelik duygusal açıdan hiç yaramadı insanlardan hiç bir beklentisi olmayan ben şu an o niye aramadı ,bu niye aramadı saçma sapan şeyler düşünür oldum .

ohooo batırdın adamı yahu ben bir çiçeğe tavdım :)))

slm kızlar herkes beklentilerini yazmış ama kimse ne alcagını yazmamış :)) benim pek beklentim kalmadı valla yakın zamanda iki tane hediye aldı o yüsden beklemiyorum yarın için ama eşimde bende beklemiyo sanırım normal bi gün gibi gececek bizimkisi

ohooo batırdın adamı yahu ben bir çiçeğe tavdım :)))
batsın biraz canım bn onun çoçuğunu karnımda taşıorum alacak okdar kolay kurtulamz ayrıca bebişe gelecek altınlarda benim :)
aynen bende ne olcak halimiz bilmiorum çok kötü bi durum sanki herkez bana küzmüş kızgınmış gibi gelio

ben zaten allahın dagında ne alabılırım kı.burda manav ve bakkaldan baska bısey yok kıyamam o bana sarraftan takı alabılır ama ben onu da yapamam.aman zaten adı ustunde bu sevglılerın gunu.bıraz da tıcarı amaçlı bı gun.onemlı olan yıldonumlerımız bence.ikimize ait olan tek gün hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…