2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet bazen kasığımı eliyle göbeğimi ayağıyla bi gerdiriyo ama diyom kuvvetli olcek oğlum az kaldı dayanın kızzzlaarrrrrr fazla enerjisi olan çocuk hareket ederek harcarmışşşş..ne güselll dimiii

Evet kesinlikle güçlü olsun bebişlerimizzzzz :lepi: Bol bol süt içinnnnnnnnn. Hatta ben gidip bir bardak alayım şimdi

ємєℓ;8456660 .!.:
gunaydın hanımlaarrrrrrr opuyorumnanaktan oku oku bitmiyor geçmiş anca gelebildim . . .umarım herkesi keyifler yerindedir . . . .bugun annemle babam geliyor cok mutlu ve heyecanlıyım :dance: bende surekli yatıs artık

Günaydın cnmmmmm. Şimdiden gözünaydın kaydirigubbakcemile5

Ahh cnm bnm geçmiş olsun. Ayy ne güzel işte evden yürütebiliyosan süper. Dinlenirsin birazcık. Bizde iyiyiz cnm ya kızımla. Yarın kontrol var heyecanlanıyoruz bakalım ne olcak??????

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarınmı senin kontrol 15 değilmiydiii ayy çok heycanlandııımmmmm hadi ii haberlerle gel inş.hemen bigi ver gelince çatlarım yoksammm

tulaycım geçmis olsun canım .....bende paso soguk su içiyorum sonrada insallah hasta olmam boğazım sismez diyorum......insan da dayanamıyo ki dolabı acıp soguk soguk indiriyorum bogazımdan

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarınmı senin kontrol 15 değilmiydiii ayy çok heycanlandııımmmmm hadi ii haberlerle gel inş.hemen bigi ver gelince çatlarım yoksammm

Eveeeeeeettttt 15 iydi ama doktor o gün nöbetçiymiş hastanede. Yarına aldım bende randevuyu. Ayy bende heyecanlıyım acaip. Bakalım neler dicek. Haber veririm tabe kısss. Merakta bırakmam sizi

ємєℓ;8456660 .!.:
gunaydın hanımlaarrrrrrr opuyorumnanaktan oku oku bitmiyor geçmiş anca gelebildim . . .umarım herkesi keyifler yerindedir . . . .bugun annemle babam geliyor cok mutlu ve heyecanlıyım :dance: bende surekli yatıs artık
gözün aydın emelcim ne güzel yaaaaa
Evet kesinlikle güçlü olsun bebişlerimizzzzz :lepi: Bol bol süt içinnnnnnnnn. Hatta ben gidip bir bardak alayım şimdi

evet güçlü olsunlarki çukçukçuk emsinler doğunca demi ama:ecrin_bebek:

gülay yorulmanla alakası varmı diye bir kendini dene ıstersen. muhakkak denemıssındır ama yınede aklıma gelenlerı yazıyım ben malum sırt ustu yatamıyoruz ya karnının altına pıke falan koy kızını biraz kaburgalardan uzaklastır.
benım oğlumda uyumuyor canım. gece ne zaman uyansam hareket halınde. dr a bu gidişimde soracagım.

baharcım takmıyorum artık şimdi gülüyorum esek herıfe. kendını ne sanıyor egoısunu boylemı tatmın edıyor dıye. ama basta çok bozuldum

denizcim walla azcık daha inmezse şişi koycam canımcım. saolasın.
özgem güzel haberlerle gelcen canımcım inşallah.
tülaycım kusura bakma canım atlamışım geçmiş olsun sana da canım soğuk soğuk suları içiyorsunuz ondan oloor sanırsam. bak ben dolaptan hiiiç su içmem.
emelcim hoşgeldin canımmmm. gözün aydın ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum.

evet canım stres oldum resmen dün çarşıda baya bir gezdik yoruldum ondandır belki dünkü sessizliği... uyutmasın canımı yaksın ne olursa olsun hareket etsin... eğer etmese sağlık ocağına gidecektim kalp atışlarını dinlemek için

GÜNAYDIN KIZLAR..bişi sorcam dünden beri cok endişeliyim dün dr.a gittim kasılmalarım %70-80 arasındaydı ama dr sancın yok dedi gönderdi.2 hafta öncesinde %20lerde cıkıyordu.80 ler falan cok deil mi???baska dr.a mı gitsem acaba

özge sana bu sefer dogum tarıhı verır heralde. hadı hayırlısı ınsalahh. emel gözün aydın canım

sen bu kiloyla 1 saat yürü musluk suyu kesiormu kesmiormu ....biraz soğuk olsun istio insan yaneee

canım bır muz ye üstünede süt iç. yada cıkolatalı süt falan iç. muhtemelen dun yordun sen kuzuyu oda sımdı dınlenıyor..

canım ben istanbulda gördüm böyle tipleri. biz izmirde açığı kapalısı iç içe yaşardık kimse kimseye laf etmezdi. burda insanlar birbirini kılık kıyafeti ile yargılıyor malesef canım. ben de alıştım gülüp geçiyorum kaydirigubbakcemile3

ємєℓ;8456734 .!.:
tulaycım geçmis olsun canım .....bende paso soguk su içiyorum sonrada insallah hasta olmam boğazım sismez diyorum......insan da dayanamıyo ki dolabı acıp soguk soguk indiriyorum bogazımdan

aynen emelcim sıcakta meyveleride götürüommm

sen bu kiloyla 1 saat yürü musluk suyu kesiormu kesmiormu ....biraz soğuk olsun istio insan yaneee

ne yani sen bana miskin mıymıntı mıkmık mı demek istiyon. ben bütün gün yatıyom da ondan mı susamıyorum soğuk su içmiyorum he. söle dök içindekileri rahatla hadi hadi .... naniknanik

Yüzünüzde hiç çiller çıktı mı benim burnumun üstünde , yanaklarımda ve kolalrımda biraz çiller oldu ay çok severdim çillileri bende azucuk öyle oldum çok hoşuma gitti ....

Bir de EMEL panoyu sen mi hazırlıyordun tatlım , beni de eklersen sevinirim

Zeytingözlü ; Erkek , Efe , Tahmini doğum tarihi 25 eylül , dönerse Epiduralsiz Normal Doğum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…