evet bazen kasığımı eliyle göbeğimi ayağıyla bi gerdiriyo ama diyom kuvvetli olcek oğlum az kaldı dayanın kızzzlaarrrrrr fazla enerjisi olan çocuk hareket ederek harcarmışşşş..ne güselll dimiii
ємєℓ;8456660 .!.:gunaydın hanımlaarrrrrrr opuyorumnanaktan oku oku bitmiyor geçmiş anca gelebildim . . .umarım herkesi keyifler yerindedir . . . .bugun annemle babam geliyor cok mutlu ve heyecanlıyım :dance: bende surekli yatıs artık
Ahh cnm bnm geçmiş olsun. Ayy ne güzel işte evden yürütebiliyosan süper. Dinlenirsin birazcık. Bizde iyiyiz cnm ya kızımla. Yarın kontrol var heyecanlanıyoruz bakalım ne olcak??????
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yarınmı senin kontrol 15 değilmiydiii ayy çok heycanlandııımmmmm hadi ii haberlerle gel inş.hemen bigi ver gelince çatlarım yoksammm
gözün aydın emelcim ne güzel yaaaaaємєℓ;8456660 .!.:gunaydın hanımlaarrrrrrr opuyorumnanaktan oku oku bitmiyor geçmiş anca gelebildim . . .umarım herkesi keyifler yerindedir . . . .bugun annemle babam geliyor cok mutlu ve heyecanlıyım :dance: bende surekli yatıs artık
Evet kesinlikle güçlü olsun bebişlerimizzzzz :lepi: Bol bol süt içinnnnnnnnn. Hatta ben gidip bir bardak alayım şimdi
Denizcim , benimde dünden önceki akşam çıt çıkmadı , gece kalktıkça dürtükleyip durdum maşallah dün gece pek aktifti , valla canım yansada eksiliğini hissettirmesin kimseye , panik oluyorsun aniden nie çıt çıkmıyor diye ama şun ukeşfettim , aşırı yediğimde , çok yorgun olduğumda ve ayakta uzun kaldığımda hareketleri sıfır denecek kadar az o yüzden mümkün mertebe , evdeyken sol tarafıma yatıp uzanıyorum .
denizcim walla azcık daha inmezse şişi koycam canımcım. saolasın.
özgem güzel haberlerle gelcen canımcım inşallah.
tülaycım kusura bakma canım atlamışım geçmiş olsun sana da canım soğuk soğuk suları içiyorsunuz ondan oloor sanırsam. bak ben dolaptan hiiiç su içmem.
emelcim hoşgeldin canımmmm. gözün aydın ne kadar sevindiğini tahmin edebiliyorum.
evet canım stres oldum resmen dün çarşıda baya bir gezdik yoruldum ondandır belki dünkü sessizliği... uyutmasın canımı yaksın ne olursa olsun hareket etsin... eğer etmese sağlık ocağına gidecektim kalp atışlarını dinlemek için
gülay yorulmanla alakası varmı diye bir kendini dene ıstersen. muhakkak denemıssındır ama yınede aklıma gelenlerı yazıyım ben malum sırt ustu yatamıyoruz ya karnının altına pıke falan koy kızını biraz kaburgalardan uzaklastır.
benım oğlumda uyumuyor canım. gece ne zaman uyansam hareket halınde. dr a bu gidişimde soracagım.
baharcım takmıyorum artık şimdi gülüyorum esek herıfe. kendını ne sanıyor egoısunu boylemı tatmın edıyor dıye. ama basta çok bozuldum
ємєℓ;8456734 .!.:tulaycım geçmis olsun canım .....bende paso soguk su içiyorum sonrada insallah hasta olmam boğazım sismez diyorum......insan da dayanamıyo ki dolabı acıp soguk soguk indiriyorum bogazımdan
sen bu kiloyla 1 saat yürü musluk suyu kesiormu kesmiormu ....biraz soğuk olsun istio insan yaneee
canım bır muz ye üstünede süt iç. yada cıkolatalı süt falan iç. muhtemelen dun yordun sen kuzuyu oda sımdı dınlenıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?