2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne yani sen bana miskin mıymıntı mıkmık mı demek istiyon. ben bütün gün yatıyom da ondan mı susamıyorum soğuk su içmiyorum he. söle dök içindekileri rahatla hadi hadi .... naniknanik

estapitipiti canım ben aldığım 13 kilodan bahsediyommm ayy 14 mü desem kırdım zaten kafayı dün tartılınca ama tartım bozuk kesinnn...sana laf edermiyim baharcımmmm

Ben doğuştan çilliyim şekerim. Ama arttılar biraz daha. Boynumda falanda çıktılar

canım gecen haftalarda aynı durumu ben yasadım . . bilmiyorum 70-80 çok yuksek . . yani 20 den sonrası kasılman var oluyor . . . . .doktorum kasılmalarımı 20 nin uzerinde buldugu için yatırmıstı beni serum vermislerdi...onun uzerine iyi geldi kasılmalar gecince cıktım hastaneden....geçen gun gittigimde tekrar nst cakti iki yerde 70 ustu çıkmıstı ve birden kesilmisti kasılmalar.....sanırım o an ya bebek sıkıstırdı ya da benim harekketlerimde bisey vardı....seninki de oyledir canım . . .. . .kasılmaların araları uzunsa ve hemen geçmisse ondan oyle demistir

canım bnm sürekli 70 le 80 arası gidip geliodu arada da 85 falan oluyodu ve bebek hiç hareket etmedi o süre içinde.etse diycem belki ondan..gercekten korkmaya basladım

hadi gözün aydın denizcim. biz yorulunca onlarda hemen yoruluyormus ya. şimdi senınkı nkız daha narin ince. yerimm yaa onuu:)

yasemın bende olmadı cunku benı dr um en basında uyardı yuksek korumalı gunes koruyuculu nemlendırıcı kullan dıye. bende sureklı kullandım

ii hadi denizcim gözün aydın

sağolun canlarım acaba gene bir gitsem mi sağlık ocağına bir ay oldu gideli çok tatlı bir kız ebemiz napsam ki

canım bnm sürekli 70 le 80 arası gidip geliodu arada da 85 falan oluyodu ve bebek hiç hareket etmedi o süre içinde.etse diycem belki ondan..gercekten korkmaya basladım

canım ama bebegin kalp atıslarını duyuyordunuz degil mi? . . .kasılmalarının aralıkları uzundu belki . . .ama senin için rahat etmeyecekse baska bi doktora daha git

evet kalp atıslarında falan sorun yok sadece kasılma yüksekti.sonucta bu kasılmalar açılmaya sebep olmaz mı ki??

ємєℓ;8457046 .!.:
kızlar dogum tablosuna eklenmediyseniz bilgilerinizi verin ekleyelim hemen :)

dogum tablosu

Ben yarın söylücem Emelcim. Doktorumuza bir görünelimde :lepi:

ay bende korkuyom doğum lekesi diolarya şimdiye kadar olmadı ama inş. olmassss...zaten göbüşşş çatlak içindemafoldumben

Benim çatlağım hiç yok ama küçük lekelerim söz konusu. Kızım bana hatıra bırakıyor bunları :lepi:

sağolun canlarım acaba gene bir gitsem mi sağlık ocağına bir ay oldu gideli çok tatlı bir kız ebemiz napsam ki

Tatlım için rahat edicekse git dinlesinler kalbini. Ama sanmıyorum ya birşey olduğunu iyidir Almina

evet kalp atıslarında falan sorun yok sadece kasılma yüksekti.sonucta bu kasılmalar açılmaya sebep olmaz mı ki??

acılman olmayadabiliyor canım simdi ne desem bilmem......ama tetikler sanırım...sen baska bir yere daha gozuk bakalım

Emel'ciğim bana sezeryan yazar mısın sezeryan istiyorum ama tabi sonra ne olur bilmem

canım peki sezeryan tarihin belli mi

yok cnm eğer alıştırma kasılması ise açıklık yapmıyo doğum kasılmaları çok daha ritmik ve düzenli olurmuş açılma o zmn oluyo panik yapma

tülaycım geçmiş olsun iyi misin kuşum ya?
denizciim bebişte iyiymiş şükür dimi şimdi.hareket edince oh demişindir maşallah.

ємєℓ;8457046 .!.:
kızlar dogum tablosuna eklenmediyseniz bilgilerinizi verin ekleyelim hemen :)

dogum tablosu

emelcim ellerine sağlık diyim tekrar.eklenmiş benimki çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…