tülaycım geçmiş olsun iyi misin kuşum ya?
denizciim bebişte iyiymiş şükür dimi şimdi.hareket edince oh demişindir maşallah.
emelcim ellerine sağlık diyim tekrar.eklenmiş benimki çok teşekkürler.
tülaycım geçmiş olsun iyi misin kuşum ya?
denizciim bebişte iyiymiş şükür dimi şimdi.hareket edince oh demişindir maşallah.
emelcim ellerine sağlık diyim tekrar.eklenmiş benimki çok teşekkürler.
için rahat eder git tatlım yaaa kalp atışlarını dinletirsin
iyi çok şükür kıpır kıpır şu an bir ay da oldu diye gitsem mi dedim gerçi şu an üşeniyorumBen yarın söylücem Emelcim. Doktorumuza bir görünelimde :lepi:
Benim çatlağım hiç yok ama küçük lekelerim söz konusu. Kızım bana hatıra bırakıyor bunları :lepi:
Tatlım için rahat edicekse git dinlesinler kalbini. Ama sanmıyorum ya birşey olduğunu iyidir Almina
ємєℓ;8457276 .!.:acılman olmayadabiliyor canım simdi ne desem bilmem......ama tetikler sanırım...sen baska bir yere daha gozuk bakalım
canım peki sezeryan tarihin belli mi
tülaycım şimdi gittim içeri tartılayım diye. anooow tartının pili bitmiş :) ama 18-19 kilo aldım ben ya şişiyorum günden güne.
emelcim beklenen tarih 25 eylül - ali efe - normal doğum (yerse tabe:)))
saol ayfercim ehh işte yutkunamıyom bu sıcakta sıcak bişiler içiom şükür sen nasılsın heycan dorukta az kaldı demi seninnn
Ben nasıl iki hafta daha dayanıcam ya bilmiyorum ,sürekli ıvır zıvır işleri bana yüklüyor patronum , güya mimar aldık kız tatilde , bir de stajyerimiz var ama otu poku bana söylüyor , anlamadım gitti gider ayak bıktırmaya mı çalışıyor , valla niyeti oysa keisnlikle bıktım ...
ayyy özge cim bnm göbek deliğimin altından vajinama doğru oldu çatlaklar en son birden 1 kilo alınca oğlum 1 günde hemide çatladım kremler de hiç bi işe yaramadı ama olsun evladım sağlıklı olsunda
arkadaşlargünaydın
bu hafta hiçgiremedim o yüzden ne var ne yok hiç haberim yok
sadece tubanın doğum yaptığını öğrendim hayırlı olsun allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
daha 6695. sayfadayım geçmişi oku oku bitmeyince önce bi ara mesaj atayım dedim
şimdi kahvaltımı yaparken geçmişi bitireyim
en kısa zamanda burdayım tekrar
günaydın annecikler ....
kızlar benim bi arkadaşımın suratı çil ve lekeyle kaplanmıştı doğuma 1 ay kala , ama şimdi eski haline döndü... lekeler geçici diye biliyorum, benim gördüklerim öyle yaniiiiii.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?