2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy özge cim bnm göbek deliğimin altından vajinama doğru oldu çatlaklar en son birden 1 kilo alınca oğlum 1 günde hemide çatladım kremler de hiç bi işe yaramadı ama olsun evladım sağlıklı olsunda

saol ayfercim ehh işte yutkunamıyom bu sıcakta sıcak bişiler içiom şükür sen nasılsın heycan dorukta az kaldı demi seninnn

Ya o lekeler geçiyor bildiğim kadarıyla çillerde heralde geçiyordu, ben bir bayanın hamileyken yüzünün tamamen maskeyle kapandığını görmüştüm leke gibi , ama doğumdan sonra yok olmuştu...

tülaycım şimdi gittim içeri tartılayım diye. anooow tartının pili bitmiş :) ama 18-19 kilo aldım ben ya şişiyorum günden güne.
emelcim beklenen tarih 25 eylül - ali efe - normal doğum (yerse tabe:)))

34. ten sonra azalır umarım biraz hareketleri denizcim... biz bir de kalp doktoruna gidiyoruz ya bebişin kistinden dolayı, doktor bile 20 dakikalık muayneyi 40 dakikada tamamlayabildi.... ne kadar hareketli maşallah diyor, ama adam tam kalbini yakalıyor, hop dönüyor... adamdan ter akmaya başladı, ara verdi biraz belki bebek yavaşlar diye ama banamısın demedi....

meryemcim ben de sorcam doktora bu kadar hareketli olmasına imkan veremiyorum tatlım, sürekli ya hiç durmuyor.... neler neler denedim tatlım, şimdi de biraz daha yükseltiyim karnımın altını, dediğin gibi tatlım.... ben de doktora sordum çok hareketli diye, çok iyi dedi. sana da muhtemelen onu der canım... hani süt falan yada bişey yesem yatmadan önce anlıcam hareketini de, yatmadan iki saat önce bırakıyorum neredeyse yemeyi, bir de tatlım akşam 7 den sonra evde neredeyse hiç kımıldamıyorum, hem uzanarak tv izliyorum,,, yorgunluk da değildir. valla doğunca da böyle olursa bizim bebişler elde avuçta durmaz, koşarız peşlerinden :)

için rahat eder git tatlım yaaa kalp atışlarını dinletirsin

iyi çok şükür kıpır kıpır şu an bir ay da oldu diye gitsem mi dedim gerçi şu an üşeniyorum
ємєℓ;8457276 .!.:
acılman olmayadabiliyor canım simdi ne desem bilmem......ama tetikler sanırım...sen baska bir yere daha gozuk bakalım

canım peki sezeryan tarihin belli mi

doktor bayramdan sonra dedi çok net değiğl ama istersen 23 eylül yaz

Ben nasıl iki hafta daha dayanıcam ya bilmiyorum ,sürekli ıvır zıvır işleri bana yüklüyor patronum , güya mimar aldık kız tatilde , bir de stajyerimiz var ama otu poku bana söylüyor , anlamadım gitti gider ayak bıktırmaya mı çalışıyor , valla niyeti oysa keisnlikle bıktım ...

tülaycım şimdi gittim içeri tartılayım diye. anooow tartının pili bitmiş :) ama 18-19 kilo aldım ben ya şişiyorum günden güne.
emelcim beklenen tarih 25 eylül - ali efe - normal doğum (yerse tabe:)))

hadi kısss aldınmı okadar ayy gel öpem seni gellll
ŞenizŞeniz

saol ayfercim ehh işte yutkunamıyom bu sıcakta sıcak bişiler içiom şükür sen nasılsın heycan dorukta az kaldı demi seninnn

hayret bişi bu sıcakta yaa.bende vantilatör açıyom rüzgara veriyom kendimi annem hasta olcan diyor ki haklıymış bak sıcakta sen şütmüşsün.ama ben soğuk su hiç içemem.ondan mı yırtıyos ne.kışın çok hasta oldum ama yazında olmayayım hele de bu kadar vakit yaklaşmışken.dediğin gibi heyecan dorukta.en ufak kasılma ağrıda ay su mu geldi diyorum korkuyorum.bakıyorum yok oh diyorum yaa.

arkadaşlargünaydın
bu hafta hiçgiremedim o yüzden ne var ne yok hiç haberim yok
sadece tubanın doğum yaptığını öğrendim hayırlı olsun allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah
daha 6695. sayfadayım geçmişi oku oku bitmeyince önce bi ara mesaj atayım dedim
şimdi kahvaltımı yaparken geçmişi bitireyim
en kısa zamanda burdayım tekrar

daha çok işini hafifleteceklerine hayret bişiy ya insanlar hamile olmayı kolay bişiy sanıyorlar heralde can taşıyorsun ya bizim burdada sekreterler hamileydi yazık hocaları koştururdu dalga geçerdi falan ne ayıp şeyler ya

evet yaa aynı yerde benimde oldu çatlaklar.. ohh ne güzel çatlamadım diye seviniyodum birgünde çatlayıvardim.. ama napalım olacak o kadar

kızlar benim bi arkadaşımın suratı çil ve lekeyle kaplanmıştı doğuma 1 ay kala , ama şimdi eski haline döndü... lekeler geçici diye biliyorum, benim gördüklerim öyle yaniiiiii.....

günaydın annecikler ....

gunaydın kızlar hosgeldiniz :)

denizcim iyice kesinlessin oyle yazalım o zaman :)

kızlar benim bi arkadaşımın suratı çil ve lekeyle kaplanmıştı doğuma 1 ay kala , ama şimdi eski haline döndü... lekeler geçici diye biliyorum, benim gördüklerim öyle yaniiiiii.....

lekelrin çoğu geçici ama bazen hafifileyip tam geçmeyebiliyolar... bende çıktı lekeler.. maske yaptım bayağı faydasını gördüm baklaım doğumdan sonra tamamen yok olacaklar mı?

bu arada ben daha hiç çatlamadım, ama bu gidşle çatlarım , son demler, karnım da gerilecek bir gıdım deri kalmadı...

bu arad ben bir kitap okuyorum ya orada şöyle yazıyor, ne kadar krem sürerseniz sürün çatlamayı engelleyemezsiniz, sadece derinin nemli kalmasını sağlarsınız diyor.... yani çatlayacaksınız bunu kremler engelleyemez diyor.... inşallah etkisi olur kremlerin ya, ben çatlasam da az olsun istiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…