bu arada ben daha hiç çatlamadım, ama bu gidşle çatlarım , son demler, karnım da gerilecek bir gıdım deri kalmadı...
bu arad ben bir kitap okuyorum ya orada şöyle yazıyor, ne kadar krem sürerseniz sürün çatlamayı engelleyemezsiniz, sadece derinin nemli kalmasını sağlarsınız diyor.... yani çatlayacaksınız bunu kremler engelleyemez diyor.... inşallah etkisi olur kremlerin ya, ben çatlasam da az olsun istiyorum.....
bugün doktora gidicez... kızım ne kadar olmuş bakalım..çok mutuluyum..
hadi güzel haberlerle gel inş. cnmmmmm hemen yazz bize gelince emiii
ємєℓ;8457649 .!.:gunaydın kızlar hosgeldiniz :)
denizcim iyice kesinlessin oyle yazalım o zaman :)
ay yok tülaycım karnım küçük ama davul gibi resmen, bastırıyorum parmakla çok gergin.... ama inşallah dediğin olur çatlamam tatlım...
meryemcim eğer çok hareketli bebek olursa yandım, ele avuca sığmayan bişey... isminin rüzgar olmasında en çok tepki verilen konu eşimin ailesi tarafından, kız rüzgar gibi esecek, elde avuçta durmayacak konusu.... tabi biz takmıyoz o ayrı, ama maşallah kızım şimdiden ismi gibi esip gürlüyor içerde....
veeee akşam çekildimmm bakın topiğin ayusuuuu beeennn
[img=http://img136.imageshack.us/img136/9021/353p.jpg]
[img=http://img37.imageshack.us/img37/9149/354t.jpg]
Selam kızlar...çookkk uzun zamandır aranızda değildim..kızımın odasını hazırladık..malesef interneti kaldırdık..ablamdayım şimdi bi bakayım sizlere dedim..
kızlar çok kötü günler geçiriyoruz..babam 3 eylülde ameliyat olacak..ama çok riskli yani dr bize resmen %40 yaşama şansı verdi..dualarınızı eksik etmeyin...
Tuğbacım da kuzusuna kavuşmuş..Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza...
bu arada benim doğum kısmetse 16 Eylül...
hepinizi çok öpüyorum kızlar...opuyorumnanaktan
maşallah tülaycım fıstık gibisin, manken gibi de poz vermişsin, kıyafetin süper çok yakışmış yeşiller, tatlım senin suratın da falan bişey yok tatlım, göbeğine maşşallah kocaman, paşanı taşıyo tabi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?