2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülay demekki gelince de boyle olacaklar. benım yıgende anne karnında yerınde durmazdı sımdıde durmuyor:) gece yatarken içtiğin ilaç varmı? benımkı magnezyum ıcınce cosuyo cunku:)

yok cnm sen o kadar kiloyla atlatırsın çatlaksız bencee

Günaydın arkadaşlar,
Bugünkü konumuz çatlaklar ha:))) Valla çatlağın kilo ile alakası pek yok bu cildin yapısı ile ilgili b zir durum ben çok fazla kilo almamama rağmen çatladım bu son zamanlarda. Neyse yaa bunlarda bebişlerimizin hatıraları olsun artık:))) Umarım keyifler yerindedir geçmişi okuyup geliyorum...

ay yok tülaycım karnım küçük ama davul gibi resmen, bastırıyorum parmakla çok gergin.... ama inşallah dediğin olur çatlamam tatlım...

meryemcim eğer çok hareketli bebek olursa yandım, ele avuca sığmayan bişey... isminin rüzgar olmasında en çok tepki verilen konu eşimin ailesi tarafından, kız rüzgar gibi esecek, elde avuçta durmayacak konusu.... tabi biz takmıyoz o ayrı, ama maşallah kızım şimdiden ismi gibi esip gürlüyor içerde....

gunaydin kizlar nasilsiniz
ya bende bel agrisi ve uyusmalar basladi aranizda ole olan varmi 36 haftasini gecirmis

yok kıssss bnm komuşumun oğlu oldu 1 aylık adı rüzgar ve hep uyuyoo hihiii

Selam kızlar...çookkk uzun zamandır aranızda değildim..kızımın odasını hazırladık..malesef interneti kaldırdık..ablamdayım şimdi bi bakayım sizlere dedim..

kızlar çok kötü günler geçiriyoruz..babam 3 eylülde ameliyat olacak..ama çok riskli yani dr bize resmen %40 yaşama şansı verdi..dualarınızı eksik etmeyin...

Tuğbacım da kuzusuna kavuşmuş..Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza...

bu arada benim doğum kısmetse 16 Eylül...

hepinizi çok öpüyorum kızlar...opuyorumnanaktan

maşallah tülaycım fıstık gibisin, manken gibi de poz vermişsin, kıyafetin süper çok yakışmış yeşiller, tatlım senin suratın da falan bişey yok tatlım, göbeğine maşşallah kocaman, paşanı taşıyo tabi:)

tülayım küçük ayım:) hiç ayı görmedik yaa topiğin ayısıymıs:) masalllah canım hiçde fazla durmuyor.içerde koca adam var karnında okadar buyuyecek halıyle dımı ama

gulay bızımkıde tuna nehrı gibi çağlıyor:) isimde mi hata ettık ne yaptık:) ama ben çok istiyorum çok hareketlı olsun dıye. ınsallahda olur. kof bır çocuk olmasın hareket daha ıyı

tülaycım maşallah canım iyice irileştik dimi yaaa :) çok şeker çıkmışsın canımcım.
dilekcim hoşgeldin tatlım. walla topiğin en çok kilo alanlarındanım bir tane çatlağım yok şükür :)

çok geçmiş olsun cnm Rabbim tez zamanda şifa verisn bababcığına inş.

saol tatlım dışarı çıkarken bol giyiniyom ya dahada devasal oluyom sankiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…