2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kzilar 1 saat kayboldum ne cok yazmissiniz anca bitti

bahar, tulay ikinize de gecmis olsun.

ozge, cingene iyi haberlerle gelin insallah. bakalim dogum tarihleriniz belli olacak mi bu sefer

emelcim ellerine saglik beni de eklemissin listeye.

gulaycim benimde karnim kac aydir o kadar gergin ve buyuk ki, elleyen tas gibi dogum yakin galiba diyor ama henuz catlamadim canim. yani o gerginlikle alakasi yok sen kremlerini bol bol surmeye devam et.

demetcim bende su ana kadar hic kasilma ve o sekilde bir agri olmadi tatlim yaaa. bazen iyorum bizim oglan dogmayacak galiba insan en azindan azcik kasilir.

ozgecim bende senin gibi cilliyim ama bu yaz bilerek gunese hic korumasiz cikmadim, her sabah ise gelmeden kremimi suruyorum allahtan daha da artmadi.

tulaycim goremiyorum resimlerini yine albume de eklermisin?

meryemce o pislik herifi de bosver yaaa, ne vardi ki kiyafetinde. amcanin amaci baska belli ki rahatsiz etmek istemis. ortalik boyle sapik insanlarla dolu.

evet yaa aynı yerde benimde oldu çatlaklar.. ohh ne güzel çatlamadım diye seviniyodum birgünde çatlayıvardim.. ama napalım olacak o kadar
valla bende çatlak değil derin yırtık oluştu acıyor elim değince yaa
bugün doktora gidicez... kızım ne kadar olmuş bakalım..çok mutuluyum..
iyi haberlerle gel şekerrr.
kız maşallah çok ama çok tatlısın yaaa.Allah nazardan saklasınnn.
gunaydin kizlar nasilsiniz
ya bende bel agrisi ve uyusmalar basladi aranizda ole olan varmi 36 haftasini gecirmis
yavrum bel ağrısı,ayak taban ağrısı,karın taşıyamama,dik oturamama,pelvis ağrısı,gaz sancısı gibi kasılmalar hepiciği var süle hangisini sorarsın:) ama ben hep diyorum aldığım kilolarında etkisi sanırım yada gerçekten ağır bi hamilelik benimki.

ayy teşkür ederim vallaaaa moralim yükseldi çünkü karnıma hamiş kıyafetleri de dar gelio artıkk düşünün yanee heheee

Ecem dualarımız babanla rabbim onu size sevdiklerine bağışlayacak inşallah.

Hoşbulduk Tülaycım estağfurullah canım benim ne demek topiğin ayısı.. Kırkbir kere maşallah çok tatlısınız şekerim.

Emelcim benide eklemişsin çok teşekkür ederim. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim kızın maşallah çok tatlı yaaa bahtıda kendi gibi güzel olur inş....

ya kizlar ne LISTESIIIIIIII merak ettimmmmmmmmmmmmmmmm:kedi::kedi::kedi::kedi:

gunaydin kizlar nasilsiniz
ya bende bel agrisi ve uyusmalar basladi aranizda ole olan varmi 36 haftasini gecirmis

Hayatım bende hertürlü ağrı mevcut. Valla bir günüm bir günümü tutmuyor artık. Ama bel ağrım artıı benimde. Özellikle kuyruk sokumu..

Öff Tülay haksızlık ediyon bence kendine. Gayet güzelsin bacım maşallah size

Canım benim. Allah babanın şifasını versin inş. Allahtan ümit kesilmez biliyorsun. Sağ salim çıkıcak ameliyattan inş.

ya kızlar damaklı mı damaksız mı emzik almak gerekiyordu bir yazı vardı şimdi bulamıyorum onu siz ne yaptınız

canım allah size sabır babacığına da sağlık versin tatlım dualarımız sizinle canımcım.
cok tatlisin masallah nazar degmesin yok seker sen daha beni gormedin tam 22 kilo aldim birde dietlerle diet yapmasam ne olur hallimmmmm:kedi:
evet ya biz seni hiç görmedik. en azından ben görmedim. sizin oralarda foto makinesi yok mu cicim ekle de görelim :))

canım hayırlısıyla ameliyetı çok iyi geçsin inşalşlah babacığının ve uzun yıllar sağlıkla yaşasın inşallah.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: insallah seker hepimizin 6haftasi oyle gecer ozaman hemen 1tane daha yaparimmmmmmmmmmmm:lepi::lepi::lepi::lepi:

canım benim bel degil ama sırt agrılarım oluyor . . .uyusma derken tam olarak nasıl biseyden bahsediyorsun

Hoşbulduk Baharcım valla maşallah umarım böyle devam eder, tekrar ediyorum çatlakların alınan kilolarla ilgisi yok , cildin elastikiyeti ile ilgili....

ya kızlar damaklı mı damaksız mı emzik almak gerekiyordu bir yazı vardı şimdi bulamıyorum onu siz ne yaptınız

bildidğim kadarıyla damaklı olması gerekiyomuş.. ilk doğana vermek için silikon değil kauçuk emzik daha iyiymiş kızlar.. arkadaşların tavsiyesi..

Tülay cığım gayet iyi görünüyorsun çok tatlsın canım benim haksızlık etme
Ecem canım çok geçmiş olsun dualarımız sizinle canım

denizcim silikonlu emzik daha iyi olsa gerek hani anne memesi gibi olanlar var ya biberon alırken de oyle almıstım ben....ama emzik hiç almadım...kızımda da kullanmadım....emzigin agız ve damak yapısını bozdugunu biliyorum

canım benim.. bol bol dua ederiz baban için merak etme sen.. inşallah sağlığına kavuşur torunu alır kucağına:Saruboceq:

Özgecim nbr canım nasılsınız ?benimde berbat şekilde kuyruk sokumu ağrılarım oluyordu tuvalette klozete otururken bile zorlanıyordum ama ben ona şöyle bir çözüm buldum o günden beride tekrar yaşamadım. geceleri uyurken çarşafı 3-4 kat yapıp popomun ve karnımın üstünü kapatıp uyuyorum tavsiye ederim bir kaç güne kadar düzelir böyle...

dilekcim hosgeldin canım :)

ecem insallah canım baban için dua ederiz merak etme sen hayırlısı ile iyi gecer ameliyat....

tulaycım sende kendine sismanım diyorsan iyi valla ne guzelde cıkmıssın fıstık gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…