Ecem dualarımız babanla rabbim onu size sevdiklerine bağışlayacak inşallah.
Hoşbulduk Tülaycım estağfurullah canım benim ne demek topiğin ayısı.. Kırkbir kere maşallah çok tatlısınız şekerim.
Emelcim benide eklemişsin çok teşekkür ederim. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim kızın maşallah çok tatlı yaaa bahtıda kendi gibi güzel olur inş....
bildidğim kadarıyla damaklı olması gerekiyomuş.. ilk doğana vermek için silikon değil kauçuk emzik daha iyiymiş kızlar.. arkadaşların tavsiyesi..
ємєℓ;8458383 .!.:dilekcim hosgeldin canım :)
ecem insallah canım baban için dua ederiz merak etme sen hayırlısı ile iyi gecer ameliyat....
tulaycım sende kendine sismanım diyorsan iyi valla ne guzelde cıkmıssın fıstık gibi :)
canım allah size sabır babacığına da sağlık versin tatlım dualarımız sizinle canımcım.
evet ya biz seni hiç görmedik. en azından ben görmedim. sizin oralarda foto makinesi yok mu cicim ekle de görelim :))
Hayatım bende hertürlü ağrı mevcut. Valla bir günüm bir günümü tutmuyor artık. Ama bel ağrım artıı benimde. Özellikle kuyruk sokumu..
Öff Tülay haksızlık ediyon bence kendine. Gayet güzelsin bacım maşallah size
Canım benim. Allah babanın şifasını versin inş. Allahtan ümit kesilmez biliyorsun. Sağ salim çıkıcak ameliyattan inş.
ellerde ayaklarda bellirli sure hissedememe gibi uyusmalardan canim magnezyumda aliyorum ama bilmiom walla neden oluyor.ємєℓ;8458260 .!.:canım benim bel degil ama sırt agrılarım oluyor . . .uyusma derken tam olarak nasıl biseyden bahsediyorsun
ємєℓ;8458446 .!.:ayyy sagol amin canımhep oyle dua ediyorum zaten bahtını guzel yazmıs olsun rabbim . . . .Allah sizlere de gostersin o gunleri insallah
çok teşekkür edrim kızlar dualarınız için..Allah tüm hastaların şifasını versin..
kızlar bu arada seybay doğum yaptımı üçüzleri olacaktı sanırım..
ya kızlar damaklı mı damaksız mı emzik almak gerekiyordu bir yazı vardı şimdi bulamıyorum onu siz ne yaptınız
baharcım maşallah sen çatlamazsın daha da anacım bu saattten sonra.... ben biberonu da avent alıcam, çok dayanıklı ve sağlık açısından çok uygunmuş... bir de aventin termostatlı bebek çantasını alacam, içine koyduğun şeylerin sıcaklığını 1 kaç saat koruyormuş....
canim burda aventti hic onermiyorlar kansarojen madde icerikli oldugu icin kendin bilirsin tabi ama genelde bibi chicco gibi markalari oneriyorlar ve ilk 6ay cam biberon diyorlar.
dun aynı soru egıtımde soruldu kadın çocugunuz hangını ısterse dedı yanı o kadar verıyor dedı. alın deneyın dedı. sadece dişleri ccıkmaya baslayınca sılıkon olmaz kauçuk kullanın dedı. koparıp yutmasın dıe
çok teşekkür edrim kızlar dualarınız için..Allah tüm hastaların şifasını versin..
kızlar bu arada seybay doğum yaptımı üçüzleri olacaktı sanırım..
ємєℓ;8458595 .!.:canım dun dogum yapmıs ama bebeklerinden birini kaybetmis canım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?