2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cam biberon da sütün içindeki bazı proteinleri tutuomus hani sagıp vermek için düşünürsek.iice kafam karıstı napacaz yha??

canım cam her zaman saglıklıdır . . . .ben cam aldım kaynattıktan sonra bir sorun teskil edecegini sanmıyorum o sekilde iyice steril oluyor zaten

ne hoş arkadaşların var.. güle güle kullan hediyelerini..

eee bana şimdi yanlış emzik mi aldırdılar..ben kauçuk almıştım..

canım dişsizken hangisini seçerse onu kullanabiliyor. diş çıktıktan sonra kauçuk mecbur.
ilk iki yıl kullanımının herhangi bir sakıncası olmadığını okuduğumdan ben de alacağım. zaten genelde farklı çeşitler alıyor ve bebişler kendisi seçiyor birini biberon ağzında da öyle...

kızlar cam biberon da sütün içindeki bazı proteinleri tutuomus hani sagıp vermek için düşünürsek.iice kafam karıstı napacaz yha??

cam evet sağlıklı ama ben biberonu bulunsun diye aldım zaten direk emeceği için bibron çok önemli değil şu aşamada ama mamaya falan geçerse yada sütüm gelmezse o zaman cam alacağım şimdilik normal bir bieron yeter diye düşünüyorum

herkese selam, az önce geçmişi okudum,
seybayımıza sabır diliyorum, meleklerimzin ömrü uzun olsun inşallah.

emel, cumartesi doktora gidicem, o zaman netleştiririm, doğum tablosunu, şimdilik tahminidt:11 eylül. bir haftadan ileride gittiği için ne olur bilmiyorum 1-9 eylül arası olabilir tahminim.

bildidğim kadarıyla damaklı olması gerekiyomuş.. ilk doğana vermek için silikon değil kauçuk emzik daha iyiymiş kızlar.. arkadaşların tavsiyesi..
ben nuby nin kiraz uçlu silikon aldım umarım iyidir ya.
ellerde var uyuşma canım benimde.
ben kraftın aldım termosunu iki biberon alıyor içine hemde 18 TL'ye aldım zeylanddan ucuzdu yani.biberon dr browns kesinlikle.gaz yapmaması için.
ємєℓ;8458595 .!.:
canım dun dogum yapmıs ama bebeklerinden birini kaybetmis canım :çok üzgünüm:

ayy çok üzüldüm yaa Allah sabır versin.hiç kimsenin hiçbirimizinde başına gelmesin böyle kötü şeyler.amiin.

evet ya kızlar şimdi araştırdım aventten uzak durun tabi bu sadece avent için geçerli değil bpa free yazmayan hiç bir emzik yada biberon almayalım... plastik bir maddeymiş ve kanserojen içeriyormuş, sıcak da etkileşim gösteriyormuş... mother care işin kötüsü sadece avent ve kendi markasını satıyor, biz de en iyisi, en kalitelisi diyip alıyoruz, şimdi bpa free diye sorup alacam emzik ve biberonlarımı.

canım o zaman iyice kesinlessin oyle yazalım olur mu? sen bilgileri dogum tablosu topigine yazarsın

denizcim güle güle kullan canım hediyelerini. ne güzel düşünmüş arkadaşın.
ben de resim çekcem eklicem göbekteki tümseklerin inmesini bekliyom :)))

ємєℓ;8458859 .!.:
canım cam her zaman saglıklıdır . . . .ben cam aldım kaynattıktan sonra bir sorun teskil edecegini sanmıyorum o sekilde iyice steril oluyor zaten

canım kesinlikle hijyen acısından sorun yok saglıklı ama proteinleri baglıyormus..

bende emziğimi nuk biberonumu nuby almıştım bir araştırayım bakalım onlarda da var mı?
birde kızlar aklınızda bulunsun bebeklerinize gaz giderici ilaç kullanmayın.. ilerde bağırsak kanseri olma riskini çok arttırıyomuş.. ben şimdiden rezene çayımı koydum kenara..gazlı bebek olursa doğla yollara başvurcam artık..

selam kızlar biz geldik.. iyisinizdir hepiniz umarım.
saat 9 dan bu yana ne çok yazılmış, biraz geçmişe bakalım..

canım bu olayı ben de çok onceden araştırdım ama maalesef burada satılan birçok markada bpa free yok. mesela medelanın mini pilli elekt.pompasının biberonu bpa free. alırken dikkatimi çekmişti ama diğer birçok markada yok. ayrıca satıcıların çoğu da bu konudan bihaberr

allalaaaaaa ben Chicco cam ve polikarbon almıstım biberonlarımı onlarda da var mı o madde :uhm:

emelcim,tamam. doğum tablosu bölümüne yazarım,

kızlar, emzik konusunda acele etmeyin şimdilik, zamanı gelince doktor tavsiye ediyor, şimdiden yanlış ürün almayın.

Tatlım iyiyim sen nasılsın? Bende yorganla çözmeye çalışıyorum o işi. Her tarafıma sıkıştırıyorum ama çok oturunca sanırım oluyor bende. Artık napalım idare edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…