kızlar cam biberon da sütün içindeki bazı proteinleri tutuomus hani sagıp vermek için düşünürsek.iice kafam karıstı napacaz yha??
diş çıkana kadar silikon diye biliyorum ama damaklı damaksız konusunda bir yaşından sonra illaki damaklı olması gerek o yüzden demek ilk başlar için silikon olcak damaklı olması olmaması bebeğe bağlı
az önce kargo geldi Antalya'daki can arkdaşım bir sürü hediye göndermiş nasıl duygulandım anlatamam
eee bana şimdi yanlış emzik mi aldırdılar..ben kauçuk almıştım..
kızlar cam biberon da sütün içindeki bazı proteinleri tutuomus hani sagıp vermek için düşünürsek.iice kafam karıstı napacaz yha??
ben nuby nin kiraz uçlu silikon aldım umarım iyidir ya.bildidğim kadarıyla damaklı olması gerekiyomuş.. ilk doğana vermek için silikon değil kauçuk emzik daha iyiymiş kızlar.. arkadaşların tavsiyesi..
ellerde var uyuşma canım benimde.:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi: varda seker ceken yok ama ekleyim eskilerden:kedi:
canim agrilar basladi ve geceleri uyuyamiyorummmmmmmmmmmm:1no2::1no2:
ellerde ayaklarda bellirli sure hissedememe gibi uyusmalardan canim magnezyumda aliyorum ama bilmiom walla neden oluyor.
ben kraftın aldım termosunu iki biberon alıyor içine hemde 18 TL'ye aldım zeylanddan ucuzdu yani.biberon dr browns kesinlikle.gaz yapmaması için.baharcım maşallah sen çatlamazsın daha da anacım bu saattten sonra.... ben biberonu da avent alıcam, çok dayanıklı ve sağlık açısından çok uygunmuş... bir de aventin termostatlı bebek çantasını alacam, içine koyduğun şeylerin sıcaklığını 1 kaç saat koruyormuş....
ємєℓ;8458595 .!.:canım dun dogum yapmıs ama bebeklerinden birini kaybetmis canım :çok üzgünüm:
eee bana şimdi yanlış emzik mi aldırdılar..ben kauçuk almıştım..
herkese selam, az önce geçmişi okudum,
seybayımıza sabır diliyorum, meleklerimzin ömrü uzun olsun inşallah.
emel, cumartesi doktora gidicem, o zaman netleştiririm, doğum tablosunu, şimdilik tahminidt:11 eylül. bir haftadan ileride gittiği için ne olur bilmiyorum 1-9 eylül arası olabilir tahminim.
ємєℓ;8458859 .!.:canım cam her zaman saglıklıdır . . . .ben cam aldım kaynattıktan sonra bir sorun teskil edecegini sanmıyorum o sekilde iyice steril oluyor zaten
evet ya kızlar şimdi araştırdım aventten uzak durun tabi bu sadece avent için geçerli değil bpa free yazmayan hiç bir emzik yada biberon almayalım... plastik bir maddeymiş ve kanserojen içeriyormuş, sıcak da etkileşim gösteriyormuş... mother care işin kötüsü sadece avent ve kendi markasını satıyor, biz de en iyisi, en kalitelisi diyip alıyoruz, şimdi bpa free diye sorup alacam emzik ve biberonlarımı.
canım kesinlikle hijyen acısından sorun yok saglıklı ama proteinleri baglıyormus..
evet ya kızlar şimdi araştırdım aventten uzak durun tabi bu sadece avent için geçerli değil bpa free yazmayan hiç bir emzik yada biberon almayalım... plastik bir maddeymiş ve kanserojen içeriyormuş, sıcak da etkileşim gösteriyormuş... mother care işin kötüsü sadece avent ve kendi markasını satıyor, biz de en iyisi, en kalitelisi diyip alıyoruz, şimdi bpa free diye sorup alacam emzik ve biberonlarımı.
Özgecim nbr canım nasılsınız ?benimde berbat şekilde kuyruk sokumu ağrılarım oluyordu tuvalette klozete otururken bile zorlanıyordum ama ben ona şöyle bir çözüm buldum o günden beride tekrar yaşamadım. geceleri uyurken çarşafı 3-4 kat yapıp popomun ve karnımın üstünü kapatıp uyuyorum tavsiye ederim bir kaç güne kadar düzelir böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?