2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bence bu emzik işi kauçuk/silikon, damaklı/damaksız konusu bebege gore degisiyor. kimi bebek hiçbirini almayıp bakkal emzigini seviyor.
en iyisi bir tane alıp, kabul etmezse ve çok şartsa sırasıyla denemek lazım ama zaten dogumdan sonra bebek doktoru bize mutlaka onerecektir.

cnım hediyelerinizi güle güle kullanın.

tünaydın kızlarrr

tülaycım maşallah tatlım göbüşee gocaman valla ne güzel sizleri gördükçe yalnız olmadıgımı hıssediyorum....büyüyor yavrucaklar...

emzık konusu açılmış benım üst komşum dogurdu bebek şuan 25 günlük falan 18aylık için olan emzıgı kabul ediyo digerini almıyomuş ve anne memesini silikon gögüs ucuyla alıyo sade memeyi tutmuyo ucuda var ama iştee zamane çocuklarıkaydirigubbakcemile3

simdi bu yazıyı buldum kızlar . . . . burada BPA icermeyen biberonların listesi diyor . . .ingilizce çogu pek bisey anlamadım ama anlayan varsa bizede anlatsın lutfen . . . .

hamarat anneler, dün sizden özendim kardeşimle 2 çeşit börek pişirmeden ve 2 çeşit kurabiyeyi pişirip buzdolabı poşetlerine koyup difrize attım. çok iyi oldu valla misafir gelince elimin altında. birkaç çeşit daha yapıcam doguma kadar çok iyi olacak. hihoyyyt
kayınvalidem bana uzak oturuyor, o işleri ben hallederim demişti ama zamanı gelince zırt pırt bana gelemez ki, her defasında da arayamam. en iyisi boyle valla.

Chicco cam sise var mı ıcınde kızlar ben pek anlamadım ingilizce o kadar super degil . . . . .anlayan varsa hangi markalar guvenilirmis soylesin bi zahmettt

denizcim güle güle kullan resimlerini bekliyoruz tatlım....

sağol canım yarın eklerim tatlım

bu bpa free olayını ne yapacağız görünüşe göre Türkiye'yi 3. dünya ülkesi saydıkları ve yeterince kalabalık olduğu için bpa free li bir ürün yok ne olcak canım Türkler ölsün ne yapacağız kadercilik mi? direniş mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…