2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok derinlere daldınız kızlar walla. nukun yenidoğan için olan biberonunu aldım koydum. sterilize edicem hastaneye gitmeden orda lazım olabilir diye. bir de yenidoğan için emzik aldım markasını hatırlayamadım. tamam işte. çok derinlere inmedim açıkçası

masallah tubacım pek hamaratsın iyi yapmıssın ...bende haftasonu kahvaltılık sos yapcam kavanozlara koyup kaldırcam kış için :)
slm kızlar biz geldik...

hosgeldin canım gayet iyiyiz sen nasılsın

o zaman dilekcim dr browns un cam biberonunu almak gerekiyor di mi.

Sanırım öyle canım ben şimdi plastikleri araştırıyorum ama sanırım yinede cam alacağım galiba...

ємєℓ;8459480 .!.:
dilekle aynı bilgileri yazmısız :)

gulcancım hosgeldin tatlım nasılsın

Evet tatlım aynı şeyleri yazmışız:))

ємєℓ;8459533 .!.:
Chicco cam sise var mı ıcınde kızlar ben pek anlamadım ingilizce o kadar super degil . . . . .anlayan varsa hangi markalar guvenilirmis soylesin bi zahmettt

emelcim benim bildigim BPA FREE plastik bir madde ve zaten cam biberonda olmaz. ben de bebedor un cam biberonu var mesela onda da yoktur.

hoşbulduk emelcim bilmem niye kendımı bugun hiç iyi hissetmiyorum ruhsal olarak bişeyde yok ama yataktan ters kalktım galıba

ємєℓ;8459577 .!.:
masallah tubacım pek hamaratsın iyi yapmıssın ...bende haftasonu kahvaltılık sos yapcam kavanozlara koyup kaldırcam kış için :)

hosgeldin canım gayet iyiyiz sen nasılsın

sagol canım valla burdan gaza geldim :))
kahvaltılık sos nasıl birsey yanlız? merak ettim, kolaysa yapayım ben de ..

iyyiz canım nolsun gün dolduruyoruz :):) evde zaman geçmek bilmiyo...ya şimdi biberon zararlımıymış...

emelcim,tamam. doğum tablosu bölümüne yazarım,

kızlar, emzik konusunda acele etmeyin şimdilik, zamanı gelince doktor tavsiye ediyor, şimdiden yanlış ürün almayın.

elbette tavsiye ederler ama hastaneye giderken de valizde olsun diye birer tane biberon birer emzik almak lazım

hmmmm anlasıldı cam almak en iyisi o zaman kızlar . . . . . . .iyi ben cam almıstım onu kullanırım artık.........peki cam siseyi kullandık ucundaki silikon emzik nasıl olcak

denizcim valla resmen eski ürünler bizim gibi ülkelerde ellerinden çıkarılıyo.... yoksa avent hala bebek için en kullanışlı marka ama bpa free olanını ülkemizde bulamayız.

emelcim chicco yok listede canım, dr brownsun cam biberonu var, Dr. Browns Polypropylene biberonlarında yokmuş... medela ve lansinohun tüm biberonlarında yokmuş. nuby ninde yazılan çeşitlerinde, diğer markaları zati hiç duymadım ben....

camlarda olmaz bpa asıl bence emzik de bpa free olanını bulmak daha önemli saatlerce emebiliyorlar

hoşgeldin gülcan, tuba maşallah....

ya hangi emziği alcaz peki...

ben nuby emzik aldım 1 tane sırf bulunsun, acil durumlara karşı diye ama bu emzik işi çok karışık, her çocuk hepsini almıyor. o yuzden ben çok şart olursa dogumdan sonra dr.a sorup alırım diye düşündüm.

Bakın Dr. Brown plastik biberonları için biri şu notu düşmüş :

Sevgili Enhar;

Ben de bebeğim dolayısıyla araştırdım bu konuyu ve sonuçlar Dr.Brown’un biberonları aleyhinde, pek tabi ki cam olanlarını içermiyor, plastik cam taklidi olanlarını içine alıyor ve ne yazık ki Avent’i bile BPA akması konusunda arkada bırakıyor. Üzgünüm, yazıp uyarmak istedim. Linke girip bakabilirsiniz; http://www.chej.org/documents/BabysToxicBottleFinal.pdf

sanırım bu bpa olayı sadece polikarbon biberonlar içni geçerli emzik ile ilgili birşey gözüme çarpmadı bir yerde tamda kanıtlanmamış diye yazıyor ama yinede plastik zararlı bende cam biberon alacağım

selam betül, şuan çok önemli bir konunun içindeyiz bpa free olayı tatlım, emzik ve biberonlarda bulunann kanserojen madde. yurtdışında bu ürünler çıkmış ama sağolsun ülkemize daha pek uğramamış....

denizcim haklısın saatlerce emiyorlar. baharcım valla ben yazılanları okuduktan sonra asla içim rahat etmedi tatlım, kesinlikle bulamazsam hiç kullanmam valla emzik falan.

bakın bir blog dan alıntı bence bizde mail atalım

"Türkiye Philips Avent danışma hattı ile görüştüm, BPA içermeyen ürünlerin Eylül ayında Türkiye pazarına sunulacağını söylediler. Bu durumda bugüne dek bize seçim hakkı tanımayıp, BPA içeren ürünleri Türkiye pazarında satmaya çalıştıkları için kınama mesajı gönderdim. Sizler de konuşmak, bilgi almak ve kınama mesajı göndermek isterseniz telefon numaraları 0800 261 33 02 ve e-posta adresi tuketici.danisma@philips.com"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…