sagol canım valla burdan gaza geldim :))
kahvaltılık sos nasıl birsey yanlız? merak ettim, kolaysa yapayım ben de ..
selam betül, şuan çok önemli bir konunun içindeyiz bpa free olayı tatlım, emzik ve biberonlarda bulunann kanserojen madde. yurtdışında bu ürünler çıkmış ama sağolsun ülkemize daha pek uğramamış....
Canımcım sagol kısa ozet için. Sen ahşap harfleri boyadın mı?
iyyiz canım nolsun gün dolduruyoruz :):) evde zaman geçmek bilmiyo...ya şimdi biberon zararlımıymış...
denizcim valla resmen eski ürünler bizim gibi ülkelerde ellerinden çıkarılıyo.... yoksa avent hala bebek için en kullanışlı marka ama bpa free olanını ülkemizde bulamayız.
emelcim chicco yok listede canım, dr brownsun cam biberonu var, Dr. Browns Polypropylene biberonlarında yokmuş... medela ve lansinohun tüm biberonlarında yokmuş. nuby ninde yazılan çeşitlerinde, diğer markaları zati hiç duymadım ben....
kizlar ben avent biberon ve emziklerimi amerikadan almistim orda bpa free diyordu
insallah dogrudur o zaman
kizlar ben avent biberon ve emziklerimi amerikadan almistim orda bpa free diyordu
insallah dogrudur o zaman
selam betül, şuan çok önemli bir konunun içindeyiz bpa free olayı tatlım, emzik ve biberonlarda bulunann kanserojen madde. yurtdışında bu ürünler çıkmış ama sağolsun ülkemize daha pek uğramamış....
denizcim haklısın saatlerce emiyorlar. baharcım valla ben yazılanları okuduktan sonra asla içim rahat etmedi tatlım, kesinlikle bulamazsam hiç kullanmam valla emzik falan.
KIZLAR İŞTE BPA FREE LİSTESİ, DEMEKKİ EMZKLER DE VAR, BUARADA OLMAYANLARIN LİSTESİ.... AMA BEN BU MARKALARIN HİÇBİRİNİ DUYMADIM, ÜLKEMİZDE OLANI VAR MI.
BornFree: BPA-Free Pacifier for Day and Night Use
Playtex: Playtex “Binky” (one piece silicone pacifier), Binky Most Like Mother Latex Pacifier, Binky Most Like Mother Silicone Pacifier, Binky Angled Pacifier, Ortho-Pro Pacifier
Gerber: NUK Original, NUK Classic, NUK Nautical
The First Years: Soothies Silicone Paci’s, Safe Comfort, Ultra Kip
Vice Versa Binky w/ Case
Natursutten Natural Rubber Paci
Evenflo: Mimi Soft Touch, Mimi Premium, Mimi Neo One-Piece, Vizion, Fuzion and Illuzion
Gumdrop Silicon Pacifiers
Happy Baby Soothers
NurturePure™ Pure™ Orthodontic Silicone Pacifier & Teether
Sassy Mini MAM, MAM (only with packaging labeled BPA FREE)
Avent PES Pacifiers (marked BPA Free) Nighttime, Fashion, Freeflow, Bear, Translucent
ємєℓ;8459963 .!.:hımmmmm dr browns cam mı alacaz simdi yanı . . . .halbuki chicco nun camı vardı bende ama
ємєℓ;8459847 .!.:canım domatesleri rondodan gecirip tencereye koyuyorsun...acı biber , kırmızı biberi ve patlıcanı ateste kozluyorum......sonra bunları da ince ince dograyıp domatesin içine atıyorum.......maydanoz ince ince kıyıp içine koyuyorum . . . .istedigin kadar sarmısak ince ince dogra at tencereye........tuz ,sıvı yag ve birazcık sirke ilave edip kaynatıyorum iyice ozlesene kadar malzemeler . . . .sonra sıcak sıcak kavanozlara koyup ters ceviriyorum kavanozu . . bir gun bekliyo boyle...tamamdır :)
Biraz once kardeşimin arkadaşinın dogum fotografcısı tarafından çekilen resimlerini gordum,çokk guzeller. Bende fotografcı istiyorum ama eşim mırın kırın ediyor. Fıyatlarını araştıran var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?