2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım valla burdan gaza geldim :))
kahvaltılık sos nasıl birsey yanlız? merak ettim, kolaysa yapayım ben de ..

canım domatesleri rondodan gecirip tencereye koyuyorsun...acı biber , kırmızı biberi ve patlıcanı ateste kozluyorum......sonra bunları da ince ince dograyıp domatesin içine atıyorum.......maydanoz ince ince kıyıp içine koyuyorum . . . .istedigin kadar sarmısak ince ince dogra at tencereye........tuz ,sıvı yag ve birazcık sirke ilave edip kaynatıyorum iyice ozlesene kadar malzemeler . . . .sonra sıcak sıcak kavanozlara koyup ters ceviriyorum kavanozu . . bir gun bekliyo boyle...tamamdır :)

KIZLAR İŞTE BPA FREE LİSTESİ, DEMEKKİ EMZKLER DE VAR, BUARADA OLMAYANLARIN LİSTESİ.... AMA BEN BU MARKALARIN HİÇBİRİNİ DUYMADIM, ÜLKEMİZDE OLANI VAR MI.

BornFree: BPA-Free Pacifier for Day and Night Use
Playtex: Playtex “Binky” (one piece silicone pacifier), Binky Most Like Mother Latex Pacifier, Binky Most Like Mother Silicone Pacifier, Binky Angled Pacifier, Ortho-Pro Pacifier
Gerber: NUK Original, NUK Classic, NUK Nautical
The First Years: Soothies Silicone Paci’s, Safe Comfort, Ultra Kip
Vice Versa Binky w/ Case
Natursutten Natural Rubber Paci
Evenflo: Mimi Soft Touch, Mimi Premium, Mimi Neo One-Piece, Vizion, Fuzion and Illuzion
Gumdrop Silicon Pacifiers
Happy Baby Soothers
NurturePure™ Pure™ Orthodontic Silicone Pacifier & Teether
Sassy Mini MAM, MAM (only with packaging labeled BPA FREE)
Avent PES Pacifiers (marked BPA Free) Nighttime, Fashion, Freeflow, Bear, Translucent

EBRUCUM BPA FREE olan emzik ve biberonları alalım konusundayız tatlım..... hangisi bunlar diye arıyoruz şuan.

hımmmmm dr browns cam mı alacaz simdi yanı . . . .halbuki chicco nun camı vardı bende ama

hoşgeldiniz gülcan,betül,filizz
ay ben 2 yemek koyup geldim de ocağa ....biberon muhabbeti almışş başını gitmişşş

betülcüm ben ahşap harfler almadım canım onun yerine farklı bişey aldım... yarın resimlerini yüklücem tatlım, yarısı boyandı bugün tamamlanacak çok güzel bişeye benziyo şimdiden... sen treni ne yaptın tatlım, aldın mı. eğer hala ahşap harf düşünürsen alıp sana kargolarım tatlım....

Gerber: NUK Original, NUK Classic, NUK Nautical. tamam nuk da yokmuş bunu nuk alacam ben kızlar....

Biraz once kardeşimin arkadaşinın dogum fotografcısı tarafından çekilen resimlerini gordum,çokk guzeller. Bende fotografcı istiyorum ama eşim mırın kırın ediyor. Fıyatlarını araştıran var mı?

Bencede en iyisi emzik kullanmamak...

Bende bu markaların hiçbirini duymadım daha önce...

ємєℓ;8459963 .!.:
hımmmmm dr browns cam mı alacaz simdi yanı . . . .halbuki chicco nun camı vardı bende ama

Sanırım Türkiyede Dr. Brown'un cam biberon yok yada ben bulamadım. Tamam cam biberon alalım ama biberon emziği yine silikon veya kauçuk olacak????

sagol canım, ben bunu kaynanama soyliyip yaptırayım en iyisi. çok lezzetli birseye benziyor opuyorumnanaktan

ben biraz araştırmıştım canım. çok geldi vazgeçtim. en basiti 300-350 den başlıyor. video istersen 400-450 ye çıkıyor. üstelik çoğu sana resimlerin negatifini vermiyor, çoğaltmak istersen onlara gitmen gerekiyor. bu da iyi birsey degil. buna dikkat etmek lazım.

dilekcim nuk var ttalım emzik de ben onu alacam....

bu arada dişlikler de varmış bu madde, onlarında listesi... üff ya ne yapcaz bilmiyorum... ama ben bu denli zararlı bi maddenin bebişin ağzında olmasına dayanamam.

BornFree Silicone Teether and Gum Brush
Luv n’ Care Icy Bite Teether
Nuby: (Nuby recalled all liquid filled teethers recently)Nuby Jiggle Giggle Teethers, Nuby Nibbler, Nuby Ice Gel Teether Keys on a Ring, Nuby Bug-A-Loop Teether, Nuby Icy Bite Teether Rings, Nibbler, Nuby Kool Soothers, Nuby Pur Icy Bite Teethers, Nuby Fun Teethers, Nuby Fun Links and Fun Links on a Ring
Je Je Vibrating Teether (rubber)
Vulli Sophie the Giraffe Teether
Vulli Chan Pie Gnon Teethers
Vulli Vanilla Flavored Chan Pie Gnon
Vulli Cool It Soother Chan Pie Gnon
Vulli Vulli Musical Fruit Keys
Vulli Rattle Key Chain
Comfort + Joy Teether (not yet available)
Leapfrog Gentle Vibes teether
Fisher Price: Laugh & Learn Learning Keys, Rainforest Monkey Teether, Rainforest Giraffe Rainstick Rattle, Miracles & Milestones Musical Zebra, Miracles & Milestones Sunshine Activity Ring, Miracles & Milestones Penguin Water Teether, Lil’ Laugh & Learn 1-2-3 Puppy Rattle (Fisher Price not recommended by SafeMama.com)
Combi Teethers
Gerber: Cooling Gum Soother, Cool Fish Soother, Cool Ring Soother, OrbiTeether
Camden Rose: Maple Teether and Waldorf Cheery Rattle/Teether
Kushies Teethers
Green Sprouts Cornstarch and Wood Teethers
Teething Bling Silicone Teethers
Please also check out The Soft Landing Blog for a great list of BPA Free products.
Cross check your items with The Zrecs Guide to see what harmful chemicals are/aren’t in them.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…