2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen ondan 3 bebek istiyorsun kaydirigubbakcemile3 her doğumda bir set oh iyi fikir valla
ne sandın bizde adet böledir eltilerime hep alınmış 3 4 setleri var garibim bi benim 1 tane var kendim alıyım diorum parayı birktiremiorum ee artık o alıcak :) şaka maka bi yana gerçekten bence güzel bi hediye almaları gerekir gerçi dünyadaki bütün hediyelerin en güzeli bizim olucak ama yinede ozamanların hatırası olsun :)

Aman ben de var ya of bu hamilelik psikolojisi mahvetti beni ,her şeye alınıp kırılmaktan sıkıldım şu neşeli günler ne zaman geliyor yahu ...

bencede şekerim ama mum ışığında sevdiğiniz yemekleri yiyip sohbet etmek başka onu yapabilirsin ekstra bişi gerektirmez evde olanlarla yapabilirsin şahsen benim eşim burda olsa yapardım siyah saten örtülerimi serer her yeri mumla donatır güzel bi yemek yapardım sonra sarıldık dans ederdik tabi bu arada yemek müzik eşliğnde :)

Pushing allah sevgini hiç eksiltmesin , umarım hep mutlu olursun ... Ama ben kızıyorum eşime ilk çocuğumuz isteyerek yaptık , ben çalışıyorum ya adamın umrunda değil ne yardım ediyor ne de ekstra bişey , ailesi de hiç bir şeye destek değil sinir oluyorum .Boşayabilirim her an :))

canım sende pek şansızmışsın nazlansanda yapmıyordur sanırım baştan herşeyi halleden kadın imajı yaratmayacaksın o zaman alışıp herşeyi senden bekliyorlar cengaver olmaya gerek yok klava: eli maşalı olcan biraz kaydirigubbakcemile3

valla helal olsun herkes yapmaz. süper hediye

Nazlanmak nedir bilmiyorum ne yazık ki ,,,,O kadar alışık ki her şeyi benim halledeceğime diyordum belki midem falan bulanır ( özenilecek bir şey değil biliyorum ) o zaman anlar diye nerde o da yok he he :)) Şantiyelerin kadınıyız ya herif beni de erkek sanmaya başladı .

hamile insanlar boşanmaya daha meyilli oluolar bilmorum bliomsun çünkü daha hassalar bence kafana takma ben bazen eşime diorum sanki bu senin 10. çoçuğun ilk değil eşimde seninki gibi varı yoğu işi içn uğraşıo bi yandan bakıosun adam haklı çünkü artık bi çoçuğumuz olucak geleceği için daha çok çalışması lazım aynı zamnda bzmde :) hiççç üzülme ailesi konusunda san şöle söylüyüm komşum hamileydi hergün yemek yapıp götürdüler evini temizlediler ama ben hamile olduğumdan beri gözümün önünde yaptıkları şeyleri bile göndermediler bunu yapan benim altta oturan eltilerim :) üztüne üstelik benime kavga bile ettiler hemde bulantılarımın tavan yaptığı sıralarda buda bi bakış açısı :) kafana takma dünya onlarla mı baki sanki hhhhh ilgilnme gitsin :):jeyyar::CüvCüv:delikafadulden:dance::smiley-cool:

zor işin valla ben hamile oduğumu öğrendiğimden beri iş güç pek yapmadım makinayı eşim boşatıyor yerleştiriyor yemek anneme gittik bu hafta ondan önce bir iki gün falan yaptım çamaşır yıkıyorum eşim asıyor ben genelde lahana gibi yayılmış oluyorm Allah razı olsun eşimden

bu arada düşündüm de zaten genel olrakda yardımcıdır sadece hamileyim diye yapmıyor iyiymiş kocam valla ona bir hediye daha alayım bari hakediyor

ayıp etmişler valla aynı yerde oturmak bu bakımdan zor bence

bu arada düşündüm de zaten genel olrakda yardımcıdır sadece hamileyim diye yapmıyor iyiymiş kocam valla ona bir hediye daha alayım bari hakediyor

Al valla bence de hakediyor :)) Asıl ben bunların onda birini görmeyerek çocuk yapma fikrini onayladığım için kendimi tebrik etmeliyim he he :)

gamma nerde bizde öle koca :) adam hiç bişi yapamyı bilmio bilsede yapmıo kocana iii bak değerini bilm :) ama ben ii hissediorum kendimi o yüzden herşeyi kendim yapıorum yemek temizlik annem de yapıo bazen sağolsun ama eşim ben hasta olayım kötü olayım hemen anneme götürüo adam ben bakamıorum elimden bişi gelemz en iyi annen bakar die :) bunu düşünmesi yeter bazı eşler evde kalsın istio eşlerini bi yerde kalmalarınıa müsade etmio ne kadar bencilce bi düşünce

benim eşim o konuda cok hassas çok beklenilen bi bebek bizimkisi çok nazlandı tam 3 bucuk sene sonra geliyorum artık dediği için eşim hep üzerime titriyor valla diyorum ne güsel bişeymiş hamile olmak bu kadar kıymetli el üstünde tutulmak hiçde fena değilmiş hani :)) böle devam ederse tabi çocuk doğunca değişmesler inşallah

ayıp etmişler valla aynı yerde oturmak bu bakımdan zor bence
lafımı geri alıorum eltilerimin küs olduğu eltim bana tatlı göndermiş sağolsun :) biz 4 eltiyiz teyze kızlrı birbirlerile kavgalı 1 ve 2 numara yani ben hepsiyle görüşüorum bende 4 numarayım en küçük :) bence çok saçma bi durum yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…