ne sandın bizde adet böledir eltilerime hep alınmış 3 4 setleri var garibim bi benim 1 tane var kendim alıyım diorum parayı birktiremiorum ee artık o alıcak :) şaka maka bi yana gerçekten bence güzel bi hediye almaları gerekir gerçi dünyadaki bütün hediyelerin en güzeli bizim olucak ama yinede ozamanların hatırası olsun :)sen ondan 3 bebek istiyorsun kaydirigubbakcemile3 her doğumda bir set oh iyi fikir valla
bencede şekerim ama mum ışığında sevdiğiniz yemekleri yiyip sohbet etmek başka onu yapabilirsin ekstra bişi gerektirmez evde olanlarla yapabilirsin şahsen benim eşim burda olsa yapardım siyah saten örtülerimi serer her yeri mumla donatır güzel bi yemek yapardım sonra sarıldık dans ederdik tabi bu arada yemek müzik eşliğnde :)ben zaten allahın dagında ne alabılırım kı.burda manav ve bakkaldan baska bısey yokkıyamam o bana sarraftan takı alabılır ama ben onu da yapamam.aman zaten adı ustunde bu sevglılerın gunu.bıraz da tıcarı amaçlı bı gun.onemlı olan yıldonumlerımız bence.ikimize ait olan tek gün hihoyyyt
Pushing allah sevgini hiç eksiltmesin , umarım hep mutlu olursun ... Ama ben kızıyorum eşime ilk çocuğumuz isteyerek yaptık , ben çalışıyorum ya adamın umrunda değil ne yardım ediyor ne de ekstra bişey , ailesi de hiç bir şeye destek değil sinir oluyorum .Boşayabilirim her an :))
Geçen sene eşimin bir arkadaşı nikah şekeri vermek yerine temaya bütün misafirler adına bağış yaptılar, yani fidan diktirdiler. Sertifikalarını vermişlerdi o gün herkese. Gerçekten çok işe yarar bir hediye olduğunu düşünüyorum bende.
canım sende pek şansızmışsın nazlansanda yapmıyordur sanırım baştan herşeyi halleden kadın imajı yaratmayacaksın o zaman alışıp herşeyi senden bekliyorlar cengaver olmaya gerek yokklava: eli maşalı olcan biraz kaydirigubbakcemile3
hamile insanlar boşanmaya daha meyilli oluolar bilmorum bliomsun çünkü daha hassalar bence kafana takma ben bazen eşime diorum sanki bu senin 10. çoçuğun ilk değil eşimde seninki gibi varı yoğu işi içn uğraşıo bi yandan bakıosun adam haklı çünkü artık bi çoçuğumuz olucak geleceği için daha çok çalışması lazım aynı zamnda bzmde :) hiççç üzülme ailesi konusunda san şöle söylüyüm komşum hamileydi hergün yemek yapıp götürdüler evini temizlediler ama ben hamile olduğumdan beri gözümün önünde yaptıkları şeyleri bile göndermediler bunu yapan benim altta oturan eltilerim :) üztüne üstelik benime kavga bile ettiler hemde bulantılarımın tavan yaptığı sıralarda buda bi bakış açısı :) kafana takma dünya onlarla mı baki sanki hhhhh ilgilnme gitsin :):jeyyar::CüvCüv:delikafadulden:dance::smiley-cool:Pushing allah sevgini hiç eksiltmesin , umarım hep mutlu olursun ... Ama ben kızıyorum eşime ilk çocuğumuz isteyerek yaptık , ben çalışıyorum ya adamın umrunda değil ne yardım ediyor ne de ekstra bişey , ailesi de hiç bir şeye destek değil sinir oluyorum .Boşayabilirim her an :))
hamile insanlar boşanmaya daha meyilli oluolar bilmorum bliomsun çünkü daha hassalar bence kafana takma ben bazen eşime diorum sanki bu senin 10. çoçuğun ilk değil eşimde seninki gibi varı yoğu işi içn uğraşıo bi yandan bakıosun adam haklı çünkü artık bi çoçuğumuz olucak geleceği için daha çok çalışması lazım aynı zamnda bzmde :) hiççç üzülme ailesi konusunda san şöle söylüyüm komşum hamileydi hergün yemek yapıp götürdüler evini temizlediler ama ben hamile olduğumdan beri gözümün önünde yaptıkları şeyleri bile göndermediler bunu yapan benim altta oturan eltilerim :) üztüne üstelik benime kavga bile ettiler hemde bulantılarımın tavan yaptığı sıralarda buda bi bakış açısı :) kafana takma dünya onlarla mı baki sanki hhhhh ilgilnme gitsin :):jeyyar::CüvCüv:delikafadulden:dance::smiley-cool:
bu arada düşündüm de zaten genel olrakda yardımcıdır sadece hamileyim diye yapmıyor iyiymiş kocam valla ona bir hediye daha alayım bari hakediyor
lafımı geri alıorum eltilerimin küs olduğu eltim bana tatlı göndermiş sağolsun :) biz 4 eltiyiz teyze kızlrı birbirlerile kavgalı 1 ve 2 numara yani ben hepsiyle görüşüorum bende 4 numarayım en küçük :) bence çok saçma bi durum yani :)ayıp etmişler valla aynı yerde oturmak bu bakımdan zor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?