2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım emzik mi bunlar biberon mu

Canım biberonu nuk mu almaya karar verdin neyi alacaksan bilgi ver de bende ondan alayım.

aynen en iyisi emzik kullanmamak . . . . . .bende onu demistim canım az once tamam biberonu cam aldık ama ucundaki emzigi ne olacak?
bende bebedor ve chicco almışım baktım şimdi ama bi dahamı alcezzz???

canım ben chicco nun kutusunu atmıstım cam olanını almıstım kutuda yazıyor mu atmadıysan bi baksana

evet kızlar hangisini almalıymısız ona gore soyleyin de alalım ....nuk diyorsunuz ama cam olanı mı hangisi

ben biberonumu dr browns aldım ama hiç dıkkat etmedım emzik sanırım nuck du eve gıdınce bakmam lazım

emzik tatlım nuklar.... emzik listesi, biberon olayını okuyorum nukun, içerenleri de içermeyenleri de varmış, ama ingilizce olan aşağıdaki sitede classic olan emzik modelinde yok diyor, nukun klasik emziğini alacam.... netten baktım classic modeline.

BUARADA EMZİK VE DİŞLİKLERİN LİSTESİ VAR, (PACİFİERS (emzik), teethers (dişlik) )

BPA Free Pacifiers and Teethers Cheat Sheet : SafeMama | The Original One-stop child safety, product recall, health, well-being, eco-conscious resource for parents

betülcüm arama tatlım harfleri ben sana alır gönderirim, istersen yarın benimkine de bak, sana fikir verir canım...

gulnazcım hosgeldin . . .doguran seybay var ama oda uçuzlerden birini kaybetmis ne yazık kı . . . dun sezeryanla dogum yapmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…