betülcüm ben ahşap harfler almadım canım onun yerine farklı bişey aldım... yarın resimlerini yüklücem tatlım, yarısı boyandı bugün tamamlanacak çok güzel bişeye benziyo şimdiden... sen treni ne yaptın tatlım, aldın mı. eğer hala ahşap harf düşünürsen alıp sana kargolarım tatlım....
Gerber: NUK Original, NUK Classic, NUK Nautical. tamam nuk da yokmuş bunu nuk alacam ben kızlar....
betülcüm ben ahşap harfler almadım canım onun yerine farklı bişey aldım... yarın resimlerini yüklücem tatlım, yarısı boyandı bugün tamamlanacak çok güzel bişeye benziyo şimdiden... sen treni ne yaptın tatlım, aldın mı. eğer hala ahşap harf düşünürsen alıp sana kargolarım tatlım....
Gerber: NUK Original, NUK Classic, NUK Nautical. tamam nuk da yokmuş bunu nuk alacam ben kızlar....
Bencede en iyisi emzik kullanmamak...
Bende bu markaların hiçbirini duymadım daha önce...
Sanırım Türkiyede Dr. Brown'un cam biberon yok yada ben bulamadım. Tamam cam biberon alalım ama biberon emziği yine silikon veya kauçuk olacak????
bende bebedor ve chicco almışım baktım şimdi ama bi dahamı alcezzz???
DEPPO - Nuby Doğal Dokunuş %100 Silikon Biberon +3Ay Orta Akış 300ml - Beslenme - Biberonlar - Biberon Nuby - Türkiye'nin Alışveriş Sitesi
Bende bunu buldum ama yenidoğan değil kafam karıştı.
betülcüm arama tatlım harfleri ben sana alır gönderirim, istersen yarın benimkine de bak, sana fikir verir canım...
ємєℓ;8460593 .!.:canım burda yazmıyor ama bpa olup olmadıgı ..kafan niye karıstı anlamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?