2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gulnazcım hosgeldin . . .doguran seybay var ama oda uçuzlerden birini kaybetmis ne yazık kı . . . dun sezeryanla dogum yapmıs

dilekcim en son adresini verdigin biberon bence uygun . . . ..hem o yas ve uzeri için hemde bpa yok . . . .ilk biberon 3 aylık ve sonrasıı ıcındi

kızlar dr brownsun cam ve polipropilen biberonlarında bpa yokmuş kesin olarak ama türkiye bu ürünler yok gibi. bizdekiler polikarbon ve bpa içeriyor malesef....

nuk konusunda emin değilim , acama site emziği mi yoksa biberon başı için satılan emziklerimi kastediyor, nuk classic model derken.... bu konuda tereddütüm var.

tek emin olduğum ürün nukun süt saklama kabı.... NUK SÜT SAKLAMA ŞİŞESİ - 3LÜ. türkiyede de var.

hmmm ne guzel bu urunde bpa ıcermiyormus bunu alabiliriz bak...birde canım dilegin verdigi adreste ki biberonda icermiyo bi goz at istersen nuby

ємєℓ;8460762 .!.:
dilekcim en son adresini verdigin biberon bence uygun . . . ..hem o yas ve uzeri için hemde bpa yok . . . .ilk biberon 3 aylık ve sonrasıı ıcındi

Bencede canım eğer ihtiyaç duyarsam doğumdan sonra hemen sipariş edicem yok eğer 3 aya kadar ihtiyaç duymazsam zaten işe başlayınca almam gerekecek +3 ayı alırım o zamanda

yaa seybay dogum yapmış, canım yaaa çok uzuldum. Ani mi oldu dogumu yoksa tarih belli miydi? Offf yaaa nasıl acaba konuşan var mı

yaa seybay dogum yapmış, canım yaaa çok uzuldum. Ani mi oldu dogumu yoksa tarih belli miydi? Offf yaaa nasıl acaba konuşan var mı

dun nst de kasılmaları cıkınca doktoru acil sezeryan yapmıs.....kalple ilgili bir sorunu varmıs galiba olen bebeginin....diger iki bebekten kız olanı iyimis oglanı da biraz kuveze yatırıp cıkartacaklarmıs.....2200 mus bebeklerin kiloları

kizlar anne suttune burda plastigi oneriyorlar mamaya cami ve zaten zararli olan seylerin satisi yasak bu ulkede o nedenle sansliyim:Saruboceq::Saruboceq: herseyi yardimci hemsireler ebeler yapiyor ayarliyorlar hastahanede.ben sizi biliyorsunuz saniyordum oncedende uyarmisdim sizi avent konusunda ama bugun allahdan arastirdiniz.ilk soyledigimde fazla inanan olmamisdi.klava:klava:klava:

KIZLAR 33+6 göbeği görmek isteyen albümüme bakabilir...
maşallah tatlım

ben avente ilgi duymamıştım zaten hiç bir zaman ama senin söylediğini atlamışım demek sağol canım uyardığın için

emelcim senin için çevirdim tatlım emzikler bunlar.....

Doğal Form Emzik Silikon yassı uçSilikon - Damaklı / 0-6 Ay
Silikon kiraz uçSilikon - Damaklı / 0-6 Ay

biberonlar çok çeşitli:ama bu çok güzel

Nuby Web Sitesi

yada doğal dokunuş serisinden olanları alacaksın canım.

baharcım süper tatlım göbek, tam erkek valla sipsivri.

ємєℓ;8460717 .!.:
gulnazcım hosgeldin . . .doguran seybay var ama oda uçuzlerden birini kaybetmis ne yazık kı . . . dun sezeryanla dogum yapmıs

canım b ılgi icin tsk. umarım morali iyidir.allah diğer iki bebişine saglık versin

canım iyiki uyardın ya ama bak avent de iyi ama tr de bpa free olanı yok sadece, sadece nuby yi bulabildik, o da avent gibi sadece bazı modelleri bpa free tatlım. iyiki söyledin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…