2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben artık kesin kararımı verdim nuby alıyorum, tabi arayıp ankara da satış yapan mağazalarını öğrenmem gerekecek.....

ay canım sagol ugrastın o kadar.....verdigin siteyi kayıt ettim tek tek inceleyim secimimi yaparım artık :1hug:

güzel sözleriniz için teşekkür ederim kızlar.
tülayım çok güzel bir konuya parmak basmışsın hayatım. S harfi gibi oldum resmen ya. öndekinin aynısı arkada da var :))

evet bende haftasonu bakayım . . burda nuby urunleri satan bi yer vardı bulursam alırım yoksa internetten siparıs veririm artık

ay ben kaçıom valla ii lafladık bugün belim ağrıdı...duş yapem dinlenem azıcıkkkk.....sonra akidişim gelcek pazara çıkcezz hehe......
öptk sizi

kızlar buldun sonunda işte nuby nin içermeyen tüm modelleri, dikkat edin diğerleri içeriyor.

Which Nuby Bottles, Sippys, Teethers and Utensils Are Really BPA Free? | The Soft Landing Blog

ємєℓ;8461383 .!.:
ay canım sagol ugrastın o kadar.....verdigin siteyi kayıt ettim tek tek inceleyim secimimi yaparım artık :1hug:

Canım tüm bu ürünlerin hepsi BPA free değil bak.
Nuby pacifiers'ın altında şöyle bir not var :
*Note: All other Nuby pacifiers still contain BPA at this time.

kizlar alacaginiz biberonun hava almasinada dikkatedin mesela bazi bebekler emerken tikanir bu hava alan biberon ve emzikler o tikanmayi yaptirmiyor bebeklerde gazlarida az oluyor trde varmi bir bunada bakin sekerler.

bende kalkıyorum kızlar sabahtır burdayım belim basladı yavastan....uzanayım biraz opuyorum sizi opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…