2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar eşimin Halasının evindeyim rahat burası haal süper bir kadın. Annemde eskişehirdeydi gelcekeler bu gün mutluyum

yasemincim sabahtan beri emel dilek ben burada cebelleştik tatlım bpa diye, öğle tatiline bile çıkamadım araştırcam diye.... tatlım yasaklanmış bir madde, avrupa ülkelerinde biberon ve emziklerde satışı yasaklanmış ama tr de satılıyor bu emzikler... avent mesela, yurtdışında bpasız olanını türkiyede hala bpalı olanını satıyormuş... kanserojen bir madde, ısıyla etkileşime geçiyor. geçmiş sayfalarda yazılar var tatlım oku istersen.....

Hoşgeldin Bircancım nasılsın?

Evet Emelcim bu zaten benim yolladığım linkteki biberonla aynı... Natural Touch serilerini almamız lazım yani...

iyim canım napayım bebeğimi bekliyorum evimin olmasını bekliyorum hala yok gelişme çantamız hazır Herşeyin hayırlısı sen ve kızın nasılsınız

iyim canım napayım bebeğimi bekliyorum evimin olmasını bekliyorum hala yok gelişme çantamız hazır Herşeyin hayırlısı sen ve kızın nasılsınız

Sevindim canım keyfinin iyi olduğuna seni çok özlemişiz... Demek çantanızı da hazırladınız.. normal doğummu yoksa sezeryan mı olacaik belli oldu mu? Bizde iyiyiz canım kızımla evde dinleniyoruz...

malesef dr browns dada varmış tatlım polikarbon olanında, cam olanında yokmu oda tr de satılmıyor... yazılanlar pek iç açıcı değil bu madde hakkında, ben de çok ince eleyen biri değilim ama bu knu beni rahatsız etti....

Kızlar bakın aldığımız kilolar nerelere gitmiş...

ALINAN KıLOLAR NEREYE GıDıYOR?Yaklaşık ağırlık kazanımı kg

BEBEK 3,5-4

PLASENTA 0,5-4

AMNıYOTıK SIVI 1

ANNE

GÖĞÜSLER 0,5
RAHıM 1
KAN HACMıNDE ARTIŞ 1,5
VÜCUT YAĞI 2,5 veya daha fazla
ARTAN KAS DOKUSU VE SIVI 2-3,5

TOPLAM MıN. 12,5kg

bircancım gelmiş hoşgeldın canım keyfın iyiymiş halada kaynanadan daha çok rahat edersın yıne hadi annnende gelıyomuş bugun ,çantalar hazırlanmış ohhh poyrazı beklıyoruz yani dogum nasıl olcak canım dr konuştunuzmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…