2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen evdesin bu avantaj bende çalışmasam yaparım ama eve gidince çok yorgun oluyorum oda sağolsun elindende gelir çok güzel yemek yapar hakkını ödeyeme annemde yakın ben o bakımdan şanslıyım Allaha çok şükür

bak benim o konuda problemim yok adam hamileiğimin öncesinde neyse şimdide o tabiki dğmdan sonrada yanısı olarak kalacak :)

merhaba meslektaşım. bende aranıza girebilirmiyim
5 hafta 5 günlük hamileyim.

forumu takip ediyorlar heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 okuyunca götüreyimde şikayet etmesin dediler galiba

doğru söylüyorsun canım ben bütün gün evdeyim bi problemim yok allaha çok şükür çalışanlar gerçekten sizin için hamilelik 10 kat daha zor allah yardımcınız olsun

forumu takip ediyorlar heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 okuyunca götüreyimde şikayet etmesin dediler galiba
forumu takip edip etmediklerini bilmem ama beni takip ettiklerini bilorum napıo nedio kimlerle görüşüo araştırıolar yani beni varya kızlar eltisiyle ii geçinen nadir insanlar vardır ama genel olarak bi atasözüyle açıklıyım kuma gemisi yürürmüşde elti gemisi yürümezmiş burda anlayın anacım :)

doğru söylüyorsun canım ben bütün gün evdeyim bi problemim yok allaha çok şükür çalışanlar gerçekten sizin için hamilelik 10 kat daha zor allah yardımcınız olsun

biliyor musun canım hiç bişiy yapmasanda iş yerinde mesela bugün yoğun değildim öğrenci falan yoktu sabah kalkıp o kadar yolu gelmek burda oturmak bile yoruyor insanı bugün aslında pek bir işim olmamasına rağmen yorgunum kafamçokkarıştı

katılıyorum benimde görümcem biraz problemdir soğuk biraz o kadar soğuktur ki düğünde beni tebrik etmedi

Kızlar , temizlik yaparken özel bir yönteminiz var mı yani hamilelikten bu yana en çok neye dikkat ediyorsunuz ... Bana kesinlikle uzanmamam ve ağır kaldırmamam gerektiği söylendi ... Siz başka nelere dikkat ediyorsunuz ??

bende uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum zaten dediğim gibi pek işte yapmıyorum kadın tutacam zaten eşim süpürüyor evi ama dip köşe girmek lazım onuda yapmam valla zorlamam kendimi

anlıyorum canım allah yardımcın olsun yormazmı insanı ergün kalk git aynı şeyleri yap :)

katılıyorum benimde görümcem biraz problemdir soğuk biraz o kadar soğuktur ki düğünde beni tebrik etmedi
bak görümcem iyidir en azından bana karşı iki yüzlü oynamayan bi o var diyebilirim :) neyse daha fazla halarında konuşupta günaha girmek istemiorum sonra öteki dünyada yakama yapışıp zaten az olan sevabı alacaklar :):jeyyar:

bende uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum zaten dediğim gibi pek işte yapmıyorum kadın tutacam zaten eşim süpürüyor evi ama dip köşe girmek lazım onuda yapmam valla zorlamam kendimi

Eşimden bir bomba daha neymiş yabancı biri evimize girip temizlik yapamaz mış ? Ee o da yapamaz mış ,, e bende yapamam soruyorum peki kim temizleyecek bu evi :))

özel bişi yapmıorum dediğin gibi uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum kendimi çok yormamaya çalışıorum :) dinlenerek iş yapıorum

valla canım senin işin zor hakkaten azda değillermiş yani 4 tane allah kolaylık versin iyi gecim versin bide altlı üstlü oturuyosan güzel gecinmek önemli hakkaten .benim eşim tek erkek oldugu için hiç eltim olmayacak ama olsun isterdim bi tane :) benimde 3 tane görümcem var eşimden büyükler hepsi gercek bi abla gibi davranıyolar bana saoğsunlar helede en küçük görümcem sanki gercek ablam gibi cok farklı arkadaslıgımız herkese böle görümce nasip etsin allah

Eşimden bir bomba daha neymiş yabancı biri evimize girip temizlik yapamaz mış ? Ee o da yapamaz mış ,, e bende yapamam soruyorum peki kim temizleyecek bu evi :))

senin ki de tam alemmiş valla ne var bunda valla benim eşimde dedi baştan biz yaparız diye dedim afedersin eşşek gibi çalışyorum insan gibi yaşarım haftasonumuda cam silerek halı silerek geçiremem niye çalıyorum yaşam standartımızı yüksetmek için

bizde bu konuda kavga ettik o da annen gelsin temizlesin dio bende benim annnem hizmetçimi dedim kızdım sonra oda barışmak için ayda bir kere çağırabilirsin daha çağırmadım evlilik yıldönümden önce iki gün kadın çağırıp tüller camlar kıyı köşe halılar filan temizlicem ben zaten ondan habersiz daha öncede çağırıyodum napııım herkez çağırıo

delikafadulden

Arkadaşlar doktorunuz sizden kan tahlilleri istedimi ? Benim tsh değerim düşük çıktı yarın t3 t4 lere bakılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…