bak benim o konuda problemim yok adam hamileiğimin öncesinde neyse şimdide o tabiki dğmdan sonrada yanısı olarak kalacak :)benim eşim o konuda cok hassas çok beklenilen bi bebek bizimkisi çok nazlandı tam 3 bucuk sene sonra geliyorum artık dediği için eşim hep üzerime titriyor valla diyorum ne güsel bişeymiş hamile olmak bu kadar kıymetli el üstünde tutulmak hiçde fena değilmiş hani :)) böle devam ederse tabi çocuk doğunca değişmesler inşallah
Ben artık cumaları bir başka sayar oldum , benim bebeğim için hafta bitimim cuma o yüzden heyecanla bekliyorum :) Bizim sektör krizde olduğu için malum pek iş yok o yüzden ofiste rahat giriyorum eve de internet istemediğimiz için bağlatmadık ama belki ilerleyen zamanlarda bağlatırız .
lafımı geri alıorum eltilerimin küs olduğu eltim bana tatlı göndermiş sağolsun :) biz 4 eltiyiz teyze kızlrı birbirlerile kavgalı 1 ve 2 numara yani ben hepsiyle görüşüorum bende 4 numarayım en küçük :) bence çok saçma bi durum yani :)
doğru söylüyorsun canım ben bütün gün evdeyim bi problemim yok allaha çok şükür çalışanlar gerçekten sizin için hamilelik 10 kat daha zor allah yardımcınız olsunsen evdesin bu avantaj bende çalışmasam yaparım ama eve gidince çok yorgun oluyorum oda sağolsun elindende gelir çok güzel yemek yapar hakkını ödeyeme annemde yakın ben o bakımdan şanslıyım Allaha çok şükür
merhaba meslektaşım. bende aranıza girebilirmiyim
5 hafta 5 günlük hamileyim.
forumu takip edip etmediklerini bilmem ama beni takip ettiklerini bilorum napıo nedio kimlerle görüşüo araştırıolar yani beni varya kızlar eltisiyle ii geçinen nadir insanlar vardır ama genel olarak bi atasözüyle açıklıyım kuma gemisi yürürmüşde elti gemisi yürümezmiş burda anlayın anacım :)forumu takip ediyorlar heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 okuyunca götüreyimde şikayet etmesin dediler galiba
doğru söylüyorsun canım ben bütün gün evdeyim bi problemim yok allaha çok şükür çalışanlar gerçekten sizin için hamilelik 10 kat daha zor allah yardımcınız olsun
forumu takip edip etmediklerini bilmem ama beni takip ettiklerini bilorum napıo nedio kimlerle görüşüo araştırıolar yani beni varya kızlar eltisiyle ii geçinen nadir insanlar vardır ama genel olarak bi atasözüyle açıklıyım kuma gemisi yürürmüşde elti gemisi yürümezmiş burda anlayın anacım :)
anlıyorum canım allah yardımcın olsun yormazmı insanı ergün kalk git aynı şeyleri yap :)biliyor musun canım hiç bişiy yapmasanda iş yerinde mesela bugün yoğun değildim öğrenci falan yoktu sabah kalkıp o kadar yolu gelmek burda oturmak bile yoruyor insanı bugün aslında pek bir işim olmamasına rağmen yorgunum kafamçokkarıştı
bak görümcem iyidir en azından bana karşı iki yüzlü oynamayan bi o var diyebilirim :) neyse daha fazla halarında konuşupta günaha girmek istemiorum sonra öteki dünyada yakama yapışıp zaten az olan sevabı alacaklar :):jeyyar:katılıyorum benimde görümcem biraz problemdir soğuk biraz o kadar soğuktur ki düğünde beni tebrik etmedi
bende uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum zaten dediğim gibi pek işte yapmıyorum kadın tutacam zaten eşim süpürüyor evi ama dip köşe girmek lazım onuda yapmam valla zorlamam kendimi
özel bişi yapmıorum dediğin gibi uzanmıyorum ağır kaldırmıyorum kendimi çok yormamaya çalışıorum :) dinlenerek iş yapıorumKızlar , temizlik yaparken özel bir yönteminiz var mı yani hamilelikten bu yana en çok neye dikkat ediyorsunuz ... Bana kesinlikle uzanmamam ve ağır kaldırmamam gerektiği söylendi ... Siz başka nelere dikkat ediyorsunuz ??
forumu takip edip etmediklerini bilmem ama beni takip ettiklerini bilorum napıo nedio kimlerle görüşüo araştırıolar yani beni varya kızlar eltisiyle ii geçinen nadir insanlar vardır ama genel olarak bi atasözüyle açıklıyım kuma gemisi yürürmüşde elti gemisi yürümezmiş burda anlayın anacım :)
Eşimden bir bomba daha neymiş yabancı biri evimize girip temizlik yapamaz mış ? Ee o da yapamaz mış ,, e bende yapamam soruyorum peki kim temizleyecek bu evi :))
bizde bu konuda kavga ettik o da annen gelsin temizlesin dio bende benim annnem hizmetçimi dedim kızdım sonra oda barışmak için ayda bir kere çağırabilirsin daha çağırmadım evlilik yıldönümden önce iki gün kadın çağırıp tüller camlar kıyı köşe halılar filan temizlicem ben zaten ondan habersiz daha öncede çağırıyodum napııım herkez çağırıoEşimden bir bomba daha neymiş yabancı biri evimize girip temizlik yapamaz mış ? Ee o da yapamaz mış ,, e bende yapamam soruyorum peki kim temizleyecek bu evi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?