masallah ogluna eminecim kocaman olmus tosun. allah hayirli dogumlar versin hepimize insallah. demek yurumek erken dogurmaya sebep oluyormus o zaman bosuna deilmis milletin bana yururken bigun yolda birakcaksin cocugu demeleri
:
alırlarrr cnmmm ben 32 haftada girmiştim nst ye
ayyy süper düşünmüşsün yaa eminim hepsi de süper olmuştur.
bir an once hazırla hadiii tembellllklava: daha ben de yapıcam Çok üzgünüm çoook
ay bazen diyorum ki birini tutacaksın , maddi olarak imkanlar elverse tabi .... Bu şekerdi lokumdu , yok süstü püstü herşeyle o ilgilenecek anacım onu düşün bunu düşün heriflerin hiç umru değil , daha benim ki bir kere sormadı hastanaeye ne götürsen diye .... Artık annesine sylüyorum bende aman ya ...
emsalcim lokumları nasıl birseye sardın canım.cok mantıklı ramazanda gelenlere nasıl vericez dimi ama
:roflol::roflol::roflol:
ay çok güldürdün beniii çok yaşa emii tembel haaa :))
dur kız hafta sonu alayımda lokumları ve nazar boncuklarını ondan sonra ilk iş hemen koyacağım merak etme sen şeker
slmmmm milleetttt biz dışarı çıktık gezdik geldikk
gözün aydın ecem maaşallah bebişine
geçen hafta nar çiçeğimi desem rengine bi tulum beğenmiştim ablamlar kız için bu diye aldırtmamışlardı arkadaşım oğluma bugün hediye almış hihhiii bende papalı don aldım oğluma eksiğimizde işte böleee siz de kaynatmışsınızz[img=http://img299.imageshack.us/img299/6899/13082009.jpg]
[img=http://img299.imageshack.us/img299/6750/13082009001e.jpg]
bu renk tulumu erkek bebişler giymezmi rengi çok tatlı demi yaaaaa
emsalcim lokumları nasıl birseye sardın canım.cok mantıklı ramazanda gelenlere nasıl vericez dimi ama
ayy evet emsal resmini koyda bizde öle yapalım vakit varken daha
haklısın canım çalışan anneler için zor tabii hangisine yetişeceksin
evde olanlar için büyük zevk zaman geçiyor işte
yakın olsaydık sanada yapardım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?