2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

masallah ogluna eminecim kocaman olmus tosun. allah hayirli dogumlar versin hepimize insallah. demek yurumek erken dogurmaya sebep oluyormus o zaman bosuna deilmis milletin bana yururken bigun yolda birakcaksin cocugu demeleri

:

aynen tatlım:) bende hep yürüyüş doğumu kolaylaştırır diye biliyodum...meğersem bunun yanında birde erken doğuma sebep oluyormuş....seninde benimde bundan sonra yürüşlerimizi arttırmamız lazım gibi:)

ayyy süper düşünmüşsün yaa eminim hepsi de süper olmuştur.
bir an once hazırla hadiii tembellll klava: daha ben de yapıcam Çok üzgünüm çoook

:roflol::roflol::roflol:
ay çok güldürdün beniii çok yaşa emii tembel haaa :))
dur kız hafta sonu alayımda lokumları ve nazar boncuklarını ondan sonra ilk iş hemen koyacağım merak etme sen şeker

ebru dun bahsettıgım dr dan randevu aldım. hem resımler verıyormus hemde cd ye kaydedıp verıyormus.

ay bazen diyorum ki birini tutacaksın , maddi olarak imkanlar elverse tabi .... Bu şekerdi lokumdu , yok süstü püstü herşeyle o ilgilenecek anacım onu düşün bunu düşün heriflerin hiç umru değil , daha benim ki bir kere sormadı hastanaeye ne götürsen diye .... Artık annesine sylüyorum bende aman ya ...

fussilet canım bence çok tatlı giysiler neden giymesin erkek. soft ve sade renkler bence çok da rahat giyer.

ecem canım pzt bi olsun gideyim de dr.a dicem nst istiyom ben diye, herkeşler giriyo bananee 37.çok geç

saolun canlarım yaaa bende çok beğenmiştim tulumu sşzde beğendiğinize göre oğluma gmnül rahatlığıyla giydirebilirim he he

emsalcim lokumları nasıl birseye sardın canım.cok mantıklı ramazanda gelenlere nasıl vericez dimi ama

haklısın canım çalışan anneler için zor tabii hangisine yetişeceksin
evde olanlar için büyük zevk zaman geçiyor işte
yakın olsaydık sanada yapardım :)))

niye giymesin canikom cokda yakışır şeker oğlan olur ne güsel benim oğlumunda pembe önlükleri falan var

emsalcim lokumları nasıl birseye sardın canım.cok mantıklı ramazanda gelenlere nasıl vericez dimi ama

ayy evet emsal resmini koyda bizde öle yapalım vakit varken daha

canlarım hani şu şeffaf jelatin defter kabları gibi kaplar var ya
onlara 2 şer tane lokum koyup
organze kurdela ile fiyonk yaparak saracagım
daha yapmadım hafta sonu lokum alıp yapacağım kurdelayı aldım gül kurusu renginde
yapınca koyarım kızlar
bu arada tülayım cicilerinizi güle güle yigin inşallahh
ne renk olsa yakışır senin kuzuya senin gibi beyaz olacak bence :)))

haklısın canım çalışan anneler için zor tabii hangisine yetişeceksin
evde olanlar için büyük zevk zaman geçiyor işte
yakın olsaydık sanada yapardım :)))

teşekkür ederim tatlım , ben oğlumun şekerlerini yaptım zaten en azından bir kısmını ama , ne bileyim bööle lohusa bardağıydı felan duyunca özeniyorum sonra boşver diyorum ...

kızlar ben kaçtım azcık uzanayım sonrada yemek yapmak için işe koyulayım
hepinizi öptük kocaman kendinize ve meleklerinize iyi bakın
Allah a emanet olun hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…