2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim tatlım , ben oğlumun şekerlerini yaptım zaten en azından bir kısmını ama , ne bileyim bööle lohusa bardağıydı felan duyunca özeniyorum sonra boşver diyorum ...

tam gidiyordum mesajını gördüm yazayım öyle çıkayım dedim :))
canım benim inan bana bardakları yapmak şekerleri yapmaktan daha kolay
ben mesala hayatta şeker yapamam o kadar becerikli değilim
benim yapabileceğim işler basit ama gösterişli işler yok sa senin kadar maharetli değilim olamamda (((
eger çok istiyorsa yap bence kendini yormadan ilk bebeğin içinde kalmasın bişey
öptük canım sizi

ebru dun bahsettıgım dr dan randevu aldım. hem resımler verıyormus hemde cd ye kaydedıp verıyormus.

hadi ya ne zamana aldin canim?
bende 24 agustosta bakirkoye gidicem calisamaz raporumu almak icin o zamana bi randevumu alsam?
ne kadardi ucreti?

ebrucum doğum 7 de 15 inci resim de fatih ürek yok mu... ben mi artık sapıttım ya.....

ay gulaycim cok komiksik
merak ettim simdi ama acilmiyor nalet sayfa yaaa buraya zor girip okuyorum insallah yarin internetimiz duzelirse acip bakcam
ama fotograflar cok guzel di mi ozellikle de kiz bebeklerin saclarina toka ya da kurdela takmislar felan yaaa bayildim. bizde bizimkinin pipisine baglariz artik

teşekkür ederim tatlım , ben oğlumun şekerlerini yaptım zaten en azından bir kısmını ama , ne bileyim bööle lohusa bardağıydı felan duyunca özeniyorum sonra boşver diyorum ...

bende yapmadim logusa bardagi, kayinvalidem serbeti yapip getircek ya heralde bardagida ayarlar
bu hafta sonu su bebek sekerlerini halletsek yeter bana

kızlar bu loğusa yatagı nasıl bişey oluyor? yapmayı düşünen var mı?
Tuba nın resminde gordugum yatak tam bir logusa yatagıydı galiba ama ben o şekilde yapamam.
onda duvarlar falan da kağıtlarla süslüydü..
yani biz de yeni süslü püslü bir pike takımı falan mı alsak. ??

canım ben 17 sıne aldım. 120 tl ucretı. ben anadolu sıgortalıyım. anlasması varmıs anadolu ıle. 24 tl:)

ben cıkardım kullanacagım pıke ve nevresımlerı ceğizimden:) zaten çok guzeller ben yenısını almayacagım. hiçde kullanmadım.

doğum fotoları ne kadar güzelmiş :1rolleyes:
ben de istiyorum (tabi kocam gereksiz buluyor o ayrı) ama bir olumsuzluk olursa paranoyamı atıp bu tip güzel şeylere konsantre olamıyorum :gitme:

ben cıkardım kullanacagım pıke ve nevresımlerı ceğizimden:) zaten çok guzeller ben yenısını almayacagım. hiçde kullanmadım.

ayy ne güzel keşke benim de şık birşeyler olsaymış bu günler için çeyizimde. kayınvalideme soyliyim, çok meraklı boyle şeylere belki o halleder yerimseniben

o işi bizde annem halletti.
hem lohusa takımı aldı hem de lohusa geceliği filan. hatta o kadar çok lohusa geceliği aldı ki, bir ay yatıracaksın beni demeye başladım hihoyyyt
ama ben yakın arkadaşlarımda lohusa yatağı falan görmedim, millet 2.gününden ayaklanıyor, misafirini filan normal salonunda kabul ediyor

ben de güzel bir takım aldırayım yatak için yeter zaten nasıl süslenir ki başka.
ne güzel senin de annen halletmiş valla. hepsi bana bakıyoo, bu işi kayınvalideme yıkıcam ama :))

meryemcim ya görünce bebeği nasıl şaşırdım ya... maşallah saçlara valla hemen masaüstü resmim yapıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…