ben de güzel bir takım aldırayım yatak için yeter zaten nasıl süslenir ki başka.
ne güzel senin de annen halletmiş valla. hepsi bana bakıyoo, bu işi kayınvalideme yıkıcam ama :))
meryemcim ya görünce bebeği nasıl şaşırdım ya... maşallah saçlara valla hemen masaüstü resmim yapıcam...
benim takımımı kaynanam aldı ama daha önceden, onu kullanmaya niyetim yok, zaten yatak odasında yatacağımı düşünmüyorum. kociş sokturmaz zati kimseyi uzunca bir süre ve... sadece annemler gelir o kadar yani....
Meryemcim , o gösterdiğin bebek benden çıkabilir söylemedi deme , eşim tatar bebekleri hep böyle oluyorlar , bizim kide böuyle olabilri yani ....
Lohusa takımına gelince benim vardı ama kayınvalidecim , perdesiylen falan tam set aldı lila renginde ...
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/296761-2009-agustos-kuzulari-burada.html
kızlar buradakı bebeklerden sonlarda tazefasulyenın bebegıne bakar mısınız yaaa
meryem valla bende öyle başkalarının bebegine bakıp bakıp duruyorum ama kendi bebegimi hiç düşünemiyorum çok ilginç geliyo...minik minik elleri fındık burnu bal dudakları olcak yavrularımızın..allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eylesin...
bu arada meryemcim seninkisi tüp bebekmiydi..
ya baktımda iki kişi normal doğum yapmış ağustos annelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?