2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de güzel bir takım aldırayım yatak için yeter zaten nasıl süslenir ki başka.
ne güzel senin de annen halletmiş valla. hepsi bana bakıyoo, bu işi kayınvalideme yıkıcam ama :))

hayatım dediğim gibi çoğu kişi yapmıyor da, 1 takım haydi haydi yeter. dert etme hiç

gidenlere güle güle
ben de kaçacam artık, malum bugün çok çalıştım kaydirigubbakcemile3
kendinize iyi bakın

benim takımımı kaynanam aldı ama daha önceden, onu kullanmaya niyetim yok, zaten yatak odasında yatacağımı düşünmüyorum. kociş sokturmaz zati kimseyi uzunca bir süre ve... sadece annemler gelir o kadar yani....

Meryemcim , o gösterdiğin bebek benden çıkabilir söylemedi deme , eşim tatar bebekleri hep böyle oluyorlar , bizim kide böuyle olabilri yani ....

Lohusa takımına gelince benim vardı ama kayınvalidecim , perdesiylen falan tam set aldı lila renginde ...

gülay, senin bu kaynana çok proaktif bir insan anladığım kadarıyla da bir türlü doğru şeyi tutturamıyor sırnaşık şey

ayy çıkarsa oyle bebek boy boy resımlerını gonder bızee

Meryemcim , valla o linki görmemiştim senin sayende gördüm valla bayıldım bebelerin hepsi birbirinden güzel , Allahım yarabbim ya ultrason kağıtlarından nerelere değil mi , ah ah sağlıkla darısı başımıza inşallah ...

yaa ben sankı içimizde kalacak hep onlar gibi düşündüğümden boyle gördükçe falan şaşkın şaşkın bakıyorum. ne kadar guzeller. Allahım nazarlardan sakınsın. darısıda bize ınsallaj

ninocum benim kaynanam ne bulursa alır canım :) , kedine aldıklarından mutlaka bana da alır... şimdi aldığı takım çok güzel ben onu sermeye kıyamadığımdan kullanmıcam... yani zaten sersem bile beni yatak odasında kimsecikler görmeyeceğinden sermicem, kızmın çeyizine gider artık... çünkü özel kurdela işlemeli, zarif bir takım gündeliğe asla olmaz....

meryem valla bende öyle başkalarının bebegine bakıp bakıp duruyorum ama kendi bebegimi hiç düşünemiyorum çok ilginç geliyo...minik minik elleri fındık burnu bal dudakları olcak yavrularımızın..allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip eylesin...

bu arada meryemcim seninkisi tüp bebekmiydi..

ay yasemin çok komik bir bebek o, ben saçlarına bittim... gözleri zati her bebenin doğunca şişlikten çekik gibi oluyo ama o saçlar ne Allahım benim ya ne şirin bakışlar.....

Aman ya çirkin bebek diye bişey yok zaten hepsi masum melek onların , ben küçükçen bebekleri ikiye ayırırmışım ne yazık hala aynı ayrım var bende , kusmuk kokanlar , mis gibi kokanlar bir de kusmuk kokanları sevmezmişim annem kızardı eve gelince yapma yavrum, ayırma diye bende banane banane kötü kokuyor işte dermişim , zemuszemusannesi alınır kızım deme dermiş annem bakalım benim çirkin ördeğime ne dicekler ...

evet canım tüp bebek

Bebeğimin pozisyonu döndümü acaba göbeğimin ortasında kocaman bir şey var , ve kıpırtıları hep aşşaıda hissediyorum , birde göğüslerim ağzıma girecek gibi yukarda kaldı ya ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…