2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah dönmüştür yasemincim........ canım kıpırtıları ben yukarda hissediyorum ayaklarından dolayı, hıçkırığını aşağıda.....

ya ben de sanki 39 a yaklaşınca doğurcakmışım gibi geliyo, bir de kız bebeklerine fazla beklemez diyolar ya.....

yasemın dr um bana sımdıden sonra donerse hıssedersın demişti. heralde senın dönmüğştür. inşallah istediğin gibi normal dogum olur

Gülaycım ya ben hala hıçkırıkları aşşağıda hissediyorum demek ki dönmemiş sıpa , harketlerde hep ortada oluyor ....

Meryemcim Allah hepimizin gönlüne göre versin , ama en önemlisi sağlık tabi şansımıza ....

Neyse hanımlar ben kaçıyorum kendinize iyi bakın :))

ben her gittigimde dktorum baş geliş pozisyonunda oldugunu söylüyo ama sanki bana sürekli pozisyonu degişyormuş gibi geliyo kuzum sürekli hareket halinde..

selam verdim sizden cevap alamayınca uzanayım azcık dedim sıpa yatırmadı iki dakika yaaaa.. ayakları ayrı kolları ayrı oynuyor oooy oy...

baharcım tatlım cevap yazacaktım dalmışım bi anda... nasıl evde çalışmak, sanırım ben hiç iş yapamazdım. ben d ekocişi bekliyom işte hala....

baharcım tatlım cevap yazacaktım dalmışım bi anda... nasıl evde çalışmak, sanırım ben hiç iş yapamazdım. ben d ekocişi bekliyom işte hala....
canım arada evden hallediyorum zaten çok yoğun olmadıkça. walla güzel oluyor ne yalan diyim :) baya dinlendim bugün çok iyi geldi. sen de geç kalmışsın

ben geç kaldım bugün aslında, kociş 15 geçe alırdı ama hala beklemedeyim.... ufff.....

ben de izne ayrılmayı dört gözle bekliyorum... 2 eylül de 5 haftamı aktarmış olacam.... kaç gün kaldı, 20 gün falan işte.....

allah bize sabır versin canımcım. ben de zorlanıyorum artık. ben de kaçayım canımcım. babanemle yürüyüş yapalım dedik. tuz kalmamış ta evde bahane işte

hoşbulduk canım... valla sıkılanlardanım ne yalan söliyim... bugunu kendime sıkılma günü ilan ettim hatta ne doğum çanram var ne bebeğin dolabı yatağı amma uyuz bi çiftiz biz diye saydırıyorum kendimee kocamada....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…