2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ağustos annelerine bakıyorum şimdi hepsi neredeyse doğurmuş.. sırada biz varızzemuszemus

azcık hızlanmak lazım canım aslında sonradan dımdızlak ortada kalmayın ev işlerini bitirdiniz ne güzel bi liste yap kendıne eksıkleırnı tamamla bence artıkın:))))

ağustos annelerine bakıyorum şimdi hepsi neredeyse doğurmuş.. sırada biz varızzemuszemus
onlar dogursun sıra bize gelsin ne güzel:dance:
bende çok bakıyorum ya yarın 5 tane sezeryan varmış kımse kalmıyo galıba agustos annelerinden

hakkaten doğuran doğurana demi.... sıra bize geldi hayırlısıyla bakalım nasıl olcak kimler neler yapacak doğumda.... bugünde evlilik yıldönümümüz ve kocacım izmirde ben evde annemlerle takılıyom öle... bu bebekten önceki son yalnız evlilik yıldönümümüzdü ama bi türlü bitmeyen işler yine herzamanki gibi aramıza grdi...annemde olura olmaza laf sölüyo bi nat bi muhalefet modunda yine zaten sinirlerim tepemde hiç çekilmiyo hiçç....

onlar dogursun sıra bize gelsin ne güzel:dance:
bende çok bakıyorum ya yarın 5 tane sezeryan varmış kımse kalmıyo galıba agustos annelerinden

valla ya sıra biran önce bize gelsinzemuszemuszemuszemus
zaten meraktan ölüyorum nasıl olacak diye bu sefer doğumum:CüvCüv::CüvCüv:
bide insan son haftalarda sıkılıyor hamilelikten bebiş gelsin istiyor.opuyorumnanaktan

azcık hızlanmak lazım canım aslında sonradan dımdızlak ortada kalmayın ev işlerini bitirdiniz ne güzel bi liste yap kendıne eksıkleırnı tamamla bence artıkın:))))

haklısın canım ya işler bitti çok şükür en önemlisi oydu doğursamda gam yemem ne yalan söliyim :)) eksik listem hazırda gidip alacak adam yok.. bodrum pahalı izmirden alırız anca izmirede ayın 1 inde gidicem kısmetse çatı muayenem var.... hem dr.la doğum hakkında konuşacaz son kez.. bakıcam olmazsa eğer dr. değiştiricem hala ege sağlıkta ısrar ederse.... istemiyorum o hastaneyi.... ayrıca 2 eylüldede eylül bebek geliyo emsalciğimle eylülümü görücem ondan kontrolümü 1 ine denk getirdim Allahım bir mani vermezse......

bu akşam kimse yazmıyoo (((sıkıldım ben amaaa

bende yazarım canımcım sen sıkılmaa :))))

talışkom güzeller güzelim sıkma canını geç olsun temiz olsun demişler
ben eminim herşeyi çok güzel olacak su beliz in değecek yani bu kadar beklemeye :))

kurban olurum ben seni veren Allah a kıyamam ben sana hayatımmmmmmm
evlilik yıldönümüz kutlu olsun a.s.a.s.a.s.
nice mutlu yıllara sağlıkla sıhhatle kızın ve eşinle birlikte tatlişkom
yanlız kaldın diye üzülme sakın Rabbimin sana bizlere yaşattığı ayrılıklar sadece yol ayrılıkları olsun her zaman başka ayrılıklar vermesin Allah ım

canım benim yaa nelerde düşünür güzel yürekli arkadaşım benimm
ağlattın kız benii senağlama
Rabbim o güzel gönlüne versin herşeyi inşallahh
bu arada ne oldu tatlım nst çektirdinmi sonuçlar ne merak etttim
tüm gün bekledim msn e gelmeni ama gelmedin iyisin demi ?

gunaydin herkese,
dunku internet faciasindan soora erkenden girip bakayim dedim sukur su an bir sorun yok
nasilsiniz kizlar
benim saat 10 da toplantim var yine uzerimdeki isleri paylasip kalanlari anlaticam. en nefret ettigim seydir kendisi ama el mahkum.

iyidir denizcim ne olsun iste
cok uykum var su an resmen gozlerimi zor acik tutuyorum
gece saat 4 bucukta tuvalete gitmek icin uyandim bi daha da uyuyamadim.

hafta sonu annemler gelicek evde temizlik ve duzenleme islerini tamamlicaz. pazartesi de bebek sekerlerimizi yapicaz boylece isler tamamlanmis gibi olacak.

dun kayinpeder pelite bebek sekeri icin badem sekeri sormus kilosu 70 demisler. yuuuh dedim. valla ona da eminonunden bakcam kesin daha ucuz ama ayni kalitede sekerci vardir.

bende bugun 35. haftami tamamlayip 36 ya basladim
gittikce azaliyor gunler, beni heyecan basmaya basladi tabi bu normal dogumla ilgili bir stres mi yoksa bebegime kavusmanin heyecani mi tam emin olamiyorum

berguzar korelin bebegi de erkekmis. bu sene ne kadar cok erkek bebek haberi aldik.
carsamba aksami da dogum kursunda hemsire erkek bekleyen var mi deyince neredeyse tum salon el kaldirdi, cok komikti.
deniz valla sanslisin bu kadar erkek arasinda ender kiz annelerindensin :)

ah canım ya...eminönüne bak bencede biz ordan almıştık yanlış hatırlamıyorsam 100 tane si 8 miydi neydi 100 pembe 100 beyaz aldım sonra da nazar boncuğu draje aldım oda 20 tanesi 8 lira

evet ben de artık her sabah acaba doğum yapan oldu mu die acıyorum siteyi :) en son hastaneye gittiğimdede kaçıncı hafta diolar 35 diorum oo az kalmıs falan dio hep millet dedim cidden gelio bu bebişler..her söylenende bi şok etkisi yaşadım sanki hiç gelmiycekmiş gibi :):):

ya gerçekten kızlar daha az bizim dönemde gerçi kız erkek farketmez sağlıklı olsunlar az kaldı Ebru'cuğum valla... akşam neyse doğum ile ilgili bir rüya gördüm doğum yapmışım ama gelen giden ben masa falan hazırlıyorum bir yandanda diyorum içimden aman bir loğusa gibi yatamadım ya bu nedir falan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…