hoşbulduk canım... valla sıkılanlardanım ne yalan söliyim... bugunu kendime sıkılma günü ilan ettim hatta ne doğum çanram var ne bebeğin dolabı yatağı amma uyuz bi çiftiz biz diye saydırıyorum kendimee kocamada....
onlar dogursun sıra bize gelsin ne güzel:dance:ağustos annelerine bakıyorum şimdi hepsi neredeyse doğurmuş.. sırada biz varızzemuszemus
onlar dogursun sıra bize gelsin ne güzel:dance:
bende çok bakıyorum ya yarın 5 tane sezeryan varmış kımse kalmıyo galıba agustos annelerinden
azcık hızlanmak lazım canım aslında sonradan dımdızlak ortada kalmayın ev işlerini bitirdiniz ne güzel bi liste yap kendıne eksıkleırnı tamamla bence artıkın:))))
bu akşam kimse yazmıyoo(((sıkıldım ben amaaa
hoşbulduk canım... valla sıkılanlardanım ne yalan söliyim... bugunu kendime sıkılma günü ilan ettim hatta ne doğum çanram var ne bebeğin dolabı yatağı amma uyuz bi çiftiz biz diye saydırıyorum kendimee kocamada....
hakkaten doğuran doğurana demi.... sıra bize geldi hayırlısıyla bakalım nasıl olcak kimler neler yapacak doğumda.... bugünde evlilik yıldönümümüz ve kocacım izmirde ben evde annemlerle takılıyom öle... bu bebekten önceki son yalnız evlilik yıldönümümüzdü ama bi türlü bitmeyen işler yine herzamanki gibi aramıza grdi...annemde olura olmaza laf sölüyo bi nat bi muhalefet modunda yine zaten sinirlerim tepemde hiç çekilmiyo hiçç....
haklısın canım ya işler bitti çok şükür en önemlisi oydu doğursamda gam yemem ne yalan söliyim :)) eksik listem hazırda gidip alacak adam yok.. bodrum pahalı izmirden alırız anca izmirede ayın 1 inde gidicem kısmetse çatı muayenem var.... hem dr.la doğum hakkında konuşacaz son kez.. bakıcam olmazsa eğer dr. değiştiricem hala ege sağlıkta ısrar ederse.... istemiyorum o hastaneyi.... ayrıca 2 eylüldede eylül bebek geliyo emsalciğimle eylülümü görücem ondan kontrolümü 1 ine denk getirdim Allahım bir mani vermezse......
yeni haftanız hayırlı olsn cnm
iyidir denizcim ne olsun iste
cok uykum var su an resmen gozlerimi zor acik tutuyorum
gece saat 4 bucukta tuvalete gitmek icin uyandim bi daha da uyuyamadim.
hafta sonu annemler gelicek evde temizlik ve duzenleme islerini tamamlicaz. pazartesi de bebek sekerlerimizi yapicaz boylece isler tamamlanmis gibi olacak.
dun kayinpeder pelite bebek sekeri icin badem sekeri sormus kilosu 70 demisler. yuuuh dedim. valla ona da eminonunden bakcam kesin daha ucuz ama ayni kalitede sekerci vardir.
berguzar korelin bebegi de erkekmis. bu sene ne kadar cok erkek bebek haberi aldik.
carsamba aksami da dogum kursunda hemsire erkek bekleyen var mi deyince neredeyse tum salon el kaldirdi, cok komikti.
deniz valla sanslisin bu kadar erkek arasinda ender kiz annelerindensin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?