2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yha ben nie hiç doğumla ilgili rüya görmüyorum kii?herkes bebişini emzirdiğini falan görüo ben de tık yok

ben daha cok sacma sapan seyler görüorum.dün gece hani bebiş asagıya iner bu haftalarda diolar yha onu görmüşüm.göbeğim inmiş ama kaburgalarımda inmiş..ve normalmiş öle olması :) birde içimden diyorum bilgisayarı açimde kk da söleyim diorum :):) iice bozdum kafayı

kaydirigubbakcemile3

nasil yemezsin deniz yaaa, ben zaten birazda bu yuzden bu kadar gece biraktim seker olayini evde olsalar simdiye yarisi bitmisti cunku kaydirigubbakcemile3

beni gorenlerde cok yukarda bu bebek daha dogmaz deyip duruyorlar. ilk baslarda aa asagi inmis erken dogacak deyip canimi sıkıyorlardı, simdi de tersini soyleyip sıkıyorlar.

Günaydın güzel eylül anneleri ....

Dün gece rüyamda doğuruyordum , normal yollarla çok kötü bir ameliyathane gibi bişeydi neyse 3. ıkınmada bebek çıktı , ama doktorlar odayı boşalltı diyorum manyakmısınız niye kordonu kesmiyorsunuz bööle mi kalacak falan , daha sonra ebe sigara çıkartıp yaktı sonra aklına geldide kestiler ve kucağıma verdiler oğlumu ay korkunçtu yani ....

ıkinci rüyamda da araba kullanıyordum , ehliyetim var ama pratiğim olmadığı için hep imrendiğim bişeydir o da rüyama girdi anlamadım ....

Günaydın kızlar doğuran falan yok dimi

Bu arada çok mutluyum nihayet oğlumun odası geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ebrucum ben de çok tatlı sevmeme rağmen bir tane bile yemedim :)

sizi fedakar annecikler sizi, bi tane bile yememisler bebeklerinin sekerinden

bi de uzuldum yaaa kayinvalidem demis ki git pelitten ornek cikolata seker al ki secelim. ne bilsin tabi sanmis ki ondan para almazlar.
baba da gitmis hem bebek cikolatalarindan hemde badem sekerlerinden ornekler almis 30-40 lirada onlara bayilmis sadece orneklere yani. esimle cok gulduk kar etcez diye hesap yaparken babam zaten yarimkilosunun parasini orneklere yatirmis diye

Odayı düzenleyince ilk işin fotoğraflaını çekmek olacak zaten.

Bu arada bu haftalarda kilo vereniniz var mı?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…