2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne biliyim canım çekmedi
günaydın canım...ilginç bir rüyaymış
Günaydın kızlar doğuran falan yok dimi

Bu arada çok mutluyum nihayet oğlumun odası geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hadi hayırlı olsun canm resimleri bekleriz

Son düzenleme:
yha kızlar bu sekerlerden kaç tane yaptırıyorsunuz?

Ben 60 tane çubuk şeklinde yaptım , elimde bir 60 tane daha çubuk var , onlarada lavanta alıp koyucam inşallah hafta sonu alabilirsem , bir de hastane için normal madlen çikolata götürücem onu daha düşünmedim kağıtlıda olabilir ama , ben şık bişeyler istiyorum .

Odayı düzenleyince ilk işin fotoğraflaını çekmek olacak zaten.

Bu arada bu haftalarda kilo vereniniz var mı?????????????

canim ne vermesi benim kilo alimim baya hizlandi bu aralar,
bu sabah tartildim 76 ciktim tartida sok oldum. toplam 9 kilo etti anlayacagin su an (((

ama insan 1-2 gunde 1 kilo alir mi yaaa, acaba odem mi diyorum ellerde sismeye basladi yaaa

ayy bana 150 cok gelir gibi geliyor biz memleketten uzaktayız o kadar kisme gelmezki..aslında lohusa serbeti falan yapmayıda düşündüm de kimse olmayınca hiç yapası gelmiyor insanın.uzakta olmak zormus valla..

huysuz 9 kıloya mı üzülüosun ben 11 kilo aldım yha hatta şiştiğim günler garanti 2 kilo fazla cıkıyorum

Ebrucum ben büyük bonbonlu olanlardan aldım , her çubuğa 2 tane koydum yarım kilo aldım 250 gr mavi 250 gr beyaz , sen 150 tane yapıcaksın yeme payıyla birlikte 1.5 kilo rahat yeter :))) 2.5 fazla

canim ne vermesi benim kilo alimim baya hizlandi bu aralar,
bu sabah tartildim 76 ciktim tartida sok oldum. toplam 9 kilo etti anlayacagin su an (((

ama insan 1-2 gunde 1 kilo alir mi yaaa, acaba odem mi diyorum ellerde sismeye basladi yaaa

YA ben 1 aydan fazladır kilo almamıştım.Sonra 1 kilo almışım neyse bu ay az aldım falan diye sevinirken az önce bi tartıldım 76 kiloyum yani aldığım 1 kilo yok olmuş.Üstelik yiyorum yani.
Sendeki de muhtemelen şişliktir ellerin falan şişiyorsa.Ki olmasa da doğru düzgün kilo almamışsın.Senin 9 benim 14 yani

huysuz 9 kıloya mı üzülüosun ben 11 kilo aldım yha hatta şiştiğim günler garanti 2 kilo fazla cıkıyorum

canim aramizda ne varki sadece 2 kilo, hem totale bakmak lazim. ben zaten balik etliydim simdi 76 kilo oldum cok geliyor gozume
insallah dogumdan sonra gider bu kilolar. benim amacim sadece dogum kilolarini vermek deil ilk kilomdan da asagi dusmek ah ah evlendigimde 58 kiloydum ben ((

doğuma yakın kilo kaybı olabilir doğumun yaklaştığını bir habercisi olabilir kilo kaybı

Doğum belirtilerinde bu da mı var
Akşam ey aşk nerdesin diye bi dizi başladı izlediniz mi????????

Kadının biri doğum yapıyodu dizide.Normal doğum.Dayanamadım ağladım hem de nasıllllllllllllll

yha ben 11 kılo falan aldım da öle gözükmüo hiç.göbüşüm cok tatlı gelıo herseyi unutuom :) ama dogumdan sona eminim o göbek hiçte tatlı olmayacak.normal olursa dogumum 2 gün sonra hemen spora baslıyım die düşünüyorum tabi birde korse işi var o ne kadar dogru emin değilim

Kadının biri doğum yapıyodu dizide.Normal doğum.Dayanamadım ağladım hem de nasıllllllllllllll

evet canım ama herkesde olan bir şey değilmiş

Ben de kilo kaybı felan yok , iştah desen o biçim ,gözüm de midem de doymuyor , şişlik ise had safhada , artık tartıya bile çıkmıyorum ... görünen köy kılavuz istemiyor ya ne güzel şkerlerden bahsederken kiloya girdik yine .... Ben azimliyim , doğumdan sonra kendimi acayip frenlicem yani ben başarırsam herkes başarır ....

Bende o diziyi izledim ama , 3 gün doğuramamak gibi bir olayı yaşamak istemem gözüm korktu resmen bir de akşam ki riyayı bu yüzden gördüm sanırım .

saka bi yana ben kılo vermeyı dogum habercisi deil de son haftalarda kılo alımı durabilir hatta kılo verilebilir die okumustum cnm.

Bende o diziyi izledim ama , 3 gün doğuramamak gibi bir olayı yaşamak istemem gözüm korktu resmen bir de akşam ki riyayı bu yüzden gördüm sanırım .

saka bi yana ben kılo vermeyı dogum habercisi deil de son haftalarda kılo alımı durabilir hatta kılo verilebilir die okumustum cnm.

İyi o zaman normal.Son haftalardayız çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…