ne biliyim canım çekmedinasil yemezsin deniz yaaa, ben zaten birazda bu yuzden bu kadar gece biraktim seker olayini evde olsalar simdiye yarisi bitmisti cunku kaydirigubbakcemile3
beni gorenlerde cok yukarda bu bebek daha dogmaz deyip duruyorlar. ilk baslarda aa asagi inmis erken dogacak deyip canimi sıkıyorlardı, simdi de tersini soyleyip sıkıyorlar.
günaydın canım...ilginç bir rüyaymışGünaydın güzel eylül anneleri ....
Dün gece rüyamda doğuruyordum , normal yollarla çok kötü bir ameliyathane gibi bişeydi neyse 3. ıkınmada bebek çıktı , ama doktorlar odayı boşalltı diyorum manyakmısınız niye kordonu kesmiyorsunuz bööle mi kalacak falan , daha sonra ebe sigara çıkartıp yaktı sonra aklına geldide kestiler ve kucağıma verdiler oğlumu ay korkunçtu yani ....
ıkinci rüyamda da araba kullanıyordum , ehliyetim var ama pratiğim olmadığı için hep imrendiğim bişeydir o da rüyama girdi anlamadım ....
Günaydın kızlar doğuran falan yok dimi
Bu arada çok mutluyum nihayet oğlumun odası geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yha kızlar bu sekerlerden kaç tane yaptırıyorsunuz?
Odayı düzenleyince ilk işin fotoğraflaını çekmek olacak zaten.
Bu arada bu haftalarda kilo vereniniz var mı?????????????
canim ne vermesi benim kilo alimim baya hizlandi bu aralar,
bu sabah tartildim 76 ciktim tartida sok oldum. toplam 9 kilo etti anlayacagin su an(((
ama insan 1-2 gunde 1 kilo alir mi yaaa, acaba odem mi diyorum ellerde sismeye basladi yaaa
huysuz 9 kıloya mı üzülüosun ben 11 kilo aldım yhahatta şiştiğim günler garanti 2 kilo fazla cıkıyorum
huysuz 9 kıloya mı üzülüosun ben 11 kilo aldım yhahatta şiştiğim günler garanti 2 kilo fazla cıkıyorum
doğuma yakın kilo kaybı olabilir doğumun yaklaştığını bir habercisi olabilir kilo kaybı
Doğum belirtilerinde bu da mı var
Akşam ey aşk nerdesin diye bi dizi başladı izlediniz mi????????
Kadının biri doğum yapıyodu dizide.Normal doğum.Dayanamadım ağladım hem de nasıllllllllllllll
Doğum belirtilerinde bu da mı var
Akşam ey aşk nerdesin diye bi dizi başladı izlediniz mi????????
Kadının biri doğum yapıyodu dizide.Normal doğum.Dayanamadım ağladım hem de nasıllllllllllllll
ayy keşke bnm doğum habercim de kılo vermek olsa :):)
Bende o diziyi izledim ama , 3 gün doğuramamak gibi bir olayı yaşamak istemem gözüm korktu resmen bir de akşam ki riyayı bu yüzden gördüm sanırım .
saka bi yana ben kılo vermeyı dogum habercisi deil de son haftalarda kılo alımı durabilir hatta kılo verilebilir die okumustum cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?