sağol canım çok erken evlendim şimdi ik senelik evliyim inan görenler sanki 30 yaşşındaki bririnin kafası var sende diolar evlilik ve insanlar insanı büyütüolar evlendikten sonra şunu öğrendim geçinmek istiosan görmedim duymadım bilmiorum bide burhanın dediği gibi algılamıorum diceksin :CüvCüv: yoksa insanlar seni çiğneyip geçerler küçüğüz die ezmeye hazırlar bende uğraşmıyorum onlarla ne haliniz varsa onu görün diorum herkez çıkar ilşkisi güdüo bu çok kötü arkadaşlarım bana şaşırıo bu yaşta bu kadar tecrübe sabır die ama sağolsun hayat :):jeyyar:valla canım senin işin zor hakkaten azda değillermiş yani 4 tane allah kolaylık versin iyi gecim versin bide altlı üstlü oturuyosan güzel gecinmek önemli hakkaten .benim eşim tek erkek oldugu için hiç eltim olmayacak ama olsun isterdim bi tane :) benimde 3 tane görümcem var eşimden büyükler hepsi gercek bi abla gibi davranıyolar bana saoğsunlar helede en küçük görümcem sanki gercek ablam gibi cok farklı arkadaslıgımız herkese böle görümce nasip etsin allah
Arkadaşlar doktorunuz sizden kan tahlilleri istedimi ? Benim tsh değerim düşük çıktı yarın t3 t4 lere bakılcak
forumu takip edip etmediklerini bilmem ama beni takip ettiklerini bilorum napıo nedio kimlerle görüşüo araştırıolar yani beni varya kızlar eltisiyle ii geçinen nadir insanlar vardır ama genel olarak bi atasözüyle açıklıyım kuma gemisi yürürmüşde elti gemisi yürümezmiş burda anlayın anacım :)
Benim iki eltim var biriyle aramda 12 yaş. Diğeriyle 19 yaş var. Ama 12 yaş olanını kız kardeşim olsa herhalde o kadar severdim. Çok sık görüşemeyiz onlar Bursada oturuyorlar ama benim için çok değerlidir. Çünkü içinde hiç bir zaman kötü niyeti yoktur , çok ta tatli dilli ve güzeldir:)))
benimde en küçük eltimel aramda 10 yaş var :) diğerleriyle sırayla 14 18 yaş var aynı dilden değiiz yani :)
bencede mesela şöle söyliyim interneti çok kötü bişey die biliolar işte kız erke arkadaşlığı filan die bende o yüzden internete girdiğimi sölemiyorum :) oysa ben pantolan çizgisi ütülenirken nasıl yapılır internetten öğrendim bu kadar cahiller yani :):jeyyar:Zaten yaş önemli değil , önemli olan dediğin gibi aynı dili konuşabilmek.
Bu açıdan ben çok şanslıyım ama diğeri ile herkesin olduğu gibi benimde aram bozuk.
Zaten onunla ailemizden hiç kimse görüşmez:)))
bencede mesela şöle söyliyim interneti çok kötü bişey die biliolar işte kız erke arkadaşlığı filan die bende o yüzden internete girdiğimi sölemiyorum :) oysa ben pantolan çizgisi ütülenirken nasıl yapılır internetten öğrendim bu kadar cahiller yani :):jeyyar:
doğru söylüyosun kardeş :) napcaksn işte 3 maymunu oyncan görmedim duymadım bilmiyorum :)pushing canım allah sabır versin cahille uğraşmak kadar zor bişey yok bende bilirim cahil biriyle uğraşmanın zorluğunu
KIZLAR dediğim konuya katılıosunuz dimi iş teklifi onusuna kabul etmemekle salaklık ettiğime açık olun çünkü ben gerçekten bi salağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?