2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım çok erken evlendim şimdi ik senelik evliyim inan görenler sanki 30 yaşşındaki bririnin kafası var sende diolar evlilik ve insanlar insanı büyütüolar evlendikten sonra şunu öğrendim geçinmek istiosan görmedim duymadım bilmiorum bide burhanın dediği gibi algılamıorum diceksin :CüvCüv: yoksa insanlar seni çiğneyip geçerler küçüğüz die ezmeye hazırlar bende uğraşmıyorum onlarla ne haliniz varsa onu görün diorum herkez çıkar ilşkisi güdüo bu çok kötü arkadaşlarım bana şaşırıo bu yaşta bu kadar tecrübe sabır die ama sağolsun hayat :):jeyyar:

kızlar çok öpüyorum sizi ben çıkıyorum bebişlere iyi bakın iyi haftasonları sevgililer gününüz kutlu olsun

Benim iki eltim var biriyle aramda 12 yaş. Diğeriyle 19 yaş var. Ama 12 yaş olanını kız kardeşim olsa herhalde o kadar severdim. Çok sık görüşemeyiz onlar Bursada oturuyorlar ama benim için çok değerlidir. Çünkü içinde hiç bir zaman kötü niyeti yoktur , çok ta tatli dilli ve güzeldir:)))

benimde en küçük eltimel aramda 10 yaş var :) diğerleriyle sırayla 14 18 yaş var aynı dilden değiiz yani :)

benimde en küçük eltimel aramda 10 yaş var :) diğerleriyle sırayla 14 18 yaş var aynı dilden değiiz yani :)

Zaten yaş önemli değil , önemli olan dediğin gibi aynı dili konuşabilmek.
Bu açıdan ben çok şanslıyım ama diğeri ile herkesin olduğu gibi benimde aram bozuk.
Zaten onunla ailemizden hiç kimse görüşmez:)))

bencede mesela şöle söyliyim interneti çok kötü bişey die biliolar işte kız erke arkadaşlığı filan die bende o yüzden internete girdiğimi sölemiyorum :) oysa ben pantolan çizgisi ütülenirken nasıl yapılır internetten öğrendim bu kadar cahiller yani :):jeyyar:

pushing canım allah sabır versin cahille uğraşmak kadar zor bişey yok bende bilirim cahil biriyle uğraşmanın zorluğunu

bazen insanın hayatında pişmanlıkları keşkeleri olurya benimde şimdi bi tane var keşke nişanlıyken eşimin lafını dinleyip dubai ye gitseydim hem dil bilgimi ilereltirdim hemde böle insanlarla muhatap olmzdım annesinden uzakta olanlara bakıorumda nasıl olsa yaşanıo bende uzak kalabilirdim inanın bu fırsatı kaçırdığıma okdadr üzülüorum ki hayatta hiç bişi için pişman olamamıştım ilk kez bu komuda olsum salak kafam n olucak

şimdi yeni yurtdışı teklifleri gelsin die dua edioyorum burdan uzaklaşmak için :) ama hep rusyadan yada ukraynadan filan gelio oralarda güzel kızlar var ben kafayı yerim :)

Evet cahil olmaları kötü. Biz üç elti hepimiz öğretmeniz. Doğrusu ben öğretmenlik yapmıyorum ama..Onların ikisi de oldukça ileri görüşlü ve modern insanlardır...

KIZLAR dediğim konuya katılıosunuz dimi iş teklifi onusuna kabul etmemekle salaklık ettiğime açık olun çünkü ben gerçekten bi salağım

KIZLAR dediğim konuya katılıosunuz dimi iş teklifi onusuna kabul etmemekle salaklık ettiğime açık olun çünkü ben gerçekten bi salağım

Canım şimdi ordaki ortamını yaşamadan , bilmeden kendine haksızlık etme. Belki gitseydin mutsuz olacaktın. İnsan yaşamadan bilemez. Ve şimdi sana kolay geliyor ama çok ta kolay değildir gurbet ellerde yaşamak ve sen Amerika , Almanya gibi bir yere gitmiyorsun ki sana dil konusunda katkıda bulunacak bahsettiğin yer arapların ülkesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…