mozijiku canım benim iyiz bekliyoruz işte son günlerimiz epey ağırlaştım artık hayırlısıyla kurtulmak istiyorum bebişte iyi tosun gibi maşallahı var sen nslsın sende yolun sonuna yaklaştın
özgem gelmiş hoşgelmişşşşş.. randevusu 1830 daymış allah kavuştursun canımmmm
dilekcim hoşgeldin canım. yerleri daraldığındandır canım. çok çok az ise doktora danış tatlım için rahat etsin.
emelcim gözün aydın kuşum. ne güzel kavuşmuşsunuz.
ємєℓ;8479488 .!.:tesekkur ederim ozgecim :)
.....................bu arada kızlar benim 12 gunum kaldı çok heyecanlıyım yaaa opuyorumnanaktan
özgem gelmiş hoşgelmişşşşş.. randevusu 1830 daymış allah kavuştursun canımmmm
dilekcim hoşgeldin canım. yerleri daraldığındandır canım. çok çok az ise doktora danış tatlım için rahat etsin.
emelcim gözün aydın kuşum. ne güzel kavuşmuşsunuz.
ємєℓ;8479391 .!.:tunaydın canım gayet iyiyiz bizde ....annemler geldi onun telası ve sevinci var uzerimde :)
iyice buyuduler canım ondan hareketlerinde azalma gorulur bence telas yapma
Hoşbuldum Baharcımmm. Amin hepimizi kavuştursun bebişlerimize inş.
Dilekcim benim kızında hareketleri hergün aynı olmuyo cnm. Yerleri daraldı artık ondandır
Emelcim gözünaydın cnm
aaaaa doğru emel annenin adı ne kısssss????
yolundadır özge can merak etme sennn
hoşgeldin dilekçimmm..bizimkilerde aynı durumda telaş etme cnmm
Tabiki haber veririm Dilekcim. İnş. sende güzel haberler getirirsin
evet canım 26 olcak bir aksılık cıkmazsa
aaaaa 26 sındamı olcan sen sez. Emelcim???
iletirim canım . ..hatta ilettim bile :) . . . . .sorma benim heyecanımı bir gorsen dun gece uyuyamadım dusunmekten . . . .hep hayal kuruyorum hastaneye gidisimin orda olacak olanların odama getirilisimin falan heyecan basıyor sonra uyu uyuyabilirsen :)emelcim ay canım ya anneciğine babacığına çok selamlarımızı ilet canım ne güzel sana destek olacaklar allah başından eksik etmesin canımcım. doğuma da hakkaten çok az kalmış yaaaa ay bak tüylerim diken diken oldu yaaaa. sırası gelen gidiyor allahım sağlıcakla güzel haberlerle inşallah...
Hoşbulduk tatlım umarım öyledir yarın dr. kontrolüm var zaten sabah 10:00'da o zaman sorarım diye düşünüyorum. Aslında hareketleri var elimi koyduğumda göbeğimin üstüne hissediyorum ama eskisi gibi hareketlerinde göbeğimi titretmiyor yani titrettse bile ara sıra sadece hıçkırıklarını falan da duyuyorum...
Gözünaydın canım çok sevindim bak senin kuzun çok akıllıymış , uslu uslu bekledi anneannesi ve dedesini bundan sonra gelse de sırtın yere gelmez artık çok şükür....
Umarım öyledir tatlım seninde randevun 18:30da imiş iyi haberlerle dönersin inş bize bilgi ver artık canım. Benim randevumda yrn 10:00 da...
hayırlı cumalar herkese..
ємєℓ;8479644 .!.:adı huriye canım... hanedandan çok alısveris yaptım diyor . . . .ogretmen kendisi
Hoşbulduk canım sen nasılsın nasıl paşamız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?