Canım şimdi ordaki ortamını yaşamadan , bilmeden kendine haksızlık etme. Belki gitseydin mutsuz olacaktın. İnsan yaşamadan bilemez. Ve şimdi sana kolay geliyor ama çok ta kolay değildir gurbet ellerde yaşamak ve sen Amerika , Almanya gibi bir yere gitmiyorsun ki sana dil konusunda katkıda bulunacak bahsettiğin yer arapların ülkesi...
canım benim arapçamda ingilizcemde var hem zaten orda halk da ingilizce konuşuo eşim sular seller gibi ingilizce bilio benimkide iyi sayılır ama burdaki insanlara dahada ilerletiyim deiğim zaman napıcaksın sanki iş adamımısın diolar :) ne komik dimi arap ülkelerinde kadınların büyük bi çoğunluğu çok ii ingilizce biliolar bizimkiler ........
O konuda haklısın bizim bayanlar sadece oturup dedikodu etmeyi bilirler. Tabi öğrenmenin ve kendini geliştirmenin yararını her zaman görürsün. Arapça ve ingilizceyi nerde öğrendin?
sana komik glicek ama ikiside lisede şöleki ingilizcemi evlendikten sonra evde tv den kitaplardan süper ilerlettim şimdi sölenen bi çok şeyi iii anlıorum ve konuşabilorum arapçada imam hatipte okudum :) haftada 12 saat arpça görüoduk ordan :)
ay teşekkür ederim şekerim valla moralim yerine geldi ben biraz poh pohlanmayı severim burcumun bi etkiisi birisi şu işte başarılısın desin o işi daha zevkle yapıorum motive edilmek çok hoşuma gidiyor :)Anladım. Ne güzel evde de otursan kendini geliştirmeye çalışmışsın. Bu gerçekten çok güzel. Tüm ev hanımlarına örnek olman lazım:))
kitap okuyomusun dilekçim :) bide sinemayı takip edebiliomusun ?
Önceden çok kitap okurdum canım bir gece bitirdiğim kitaplar bile olurdu.Ama şimdi iş dolayısıla fazla okumaya vaktim olmuyor. Sinemayı da oldukça yakından takip ederim.
Lost'a bende hastayım daha indirmedim 5. sezon bölümlerini yakında indiririz internetten..
ben doktorum yaptır derse yaptıracağım.. yoksa pek düüşünmüyorumm tabiki ne olursa kabulüm...Raabbim hayırlısını versinn..bu arada ben ıkılı test yaptırmaktan vazgectım.annem falan da yaptrma dedı.her sekılde kabulun mu dedı.allah herseyın en iisini bılır tabı ondan gelen hersey kabulum dedım.o zaman yaptrma dedı.esım de oyle dıo.bızım burdan tayını cıkıp ta gıden arkadasım da yaptırmamıs.zaten doguda yaptrcan cok da ii yapmazlar kotu sonuc cıkarsa uzulursun dedıler.kı bırcok arkadasıma da rıskın cok fazla dedıler hepsı saglıklı bebekler dogurdu.napcam ııce kafam karıstı.ama yaptrmıcam galıba.rabbım elı ayagı duzgun,akıl saglıgı beden saglıgı yerınde,anasına babasına vatanına mılletıne hayırlı evlatlar kucagımıza almayı naıp etsın ınsallah.meleklerımız ona emanet
merhaba arkadaşlar, nasılsınız diycem ama kimse yok galiba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?