2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim arapçamda ingilizcemde var hem zaten orda halk da ingilizce konuşuo eşim sular seller gibi ingilizce bilio benimkide iyi sayılır ama burdaki insanlara dahada ilerletiyim deiğim zaman napıcaksın sanki iş adamımısın diolar :) ne komik dimi arap ülkelerinde kadınların büyük bi çoğunluğu çok ii ingilizce biliolar bizimkiler ........

O konuda haklısın bizim bayanlar sadece oturup dedikodu etmeyi bilirler. Tabi öğrenmenin ve kendini geliştirmenin yararını her zaman görürsün. Arapça ve ingilizceyi nerde öğrendin?

O konuda haklısın bizim bayanlar sadece oturup dedikodu etmeyi bilirler. Tabi öğrenmenin ve kendini geliştirmenin yararını her zaman görürsün. Arapça ve ingilizceyi nerde öğrendin?

sana komik glicek ama ikiside lisede şöleki ingilizcemi evlendikten sonra evde tv den kitaplardan süper ilerlettim şimdi sölenen bi çok şeyi iii anlıorum ve konuşabilorum arapçada imam hatipte okudum :) haftada 12 saat arpça görüoduk ordan :)

Anladım. Ne güzel evde de otursan kendini geliştirmeye çalışmışsın. Bu gerçekten çok güzel. Tüm ev hanımlarına örnek olman lazım:))

ve ben genelde yabancı dizi ve film izlerim mesela lost- heroes- house-desperate housewives - chuck - pushing daisses-ghost whisperer- terminatör -nip tuck :) ...... daha bir sürü var eşimin arkadaşları amerikadan sezonlarını gönderiolar türkiyede yayınlanmamışları bile izliorum :)

Anladım. Ne güzel evde de otursan kendini geliştirmeye çalışmışsın. Bu gerçekten çok güzel. Tüm ev hanımlarına örnek olman lazım:))
ay teşekkür ederim şekerim valla moralim yerine geldi ben biraz poh pohlanmayı severim burcumun bi etkiisi birisi şu işte başarılısın desin o işi daha zevkle yapıorum motive edilmek çok hoşuma gidiyor :)

bıraz konuyla alakasız olucak ama.dilek sen oyle soyleyınce vıcdan azabı duydum.o acıdan dusunmemıstım daha once.doktoru aradım.20sınde randevum vardı.ıstersem o gun ıkılıyı de yaparmısınız dedım.sen gel once bı muayene edelım.gerek gorursem ben zaten ısterım dedı.bakalım nolcak:sm_confused:

kızlar hamilelikle ilgili kitap aldınızmı ben almayı düşünüorum gece gündüz için bide evde bulunsun tavsiyelerinizi bekliorum ayrıca hamile pilatesi yapıcak olan varmı aramızda :)

kitap okuyomusun dilekçim :) bide sinemayı takip edebiliomusun ?

Önceden çok kitap okurdum canım bir gece bitirdiğim kitaplar bile olurdu.Ama şimdi iş dolayısıla fazla okumaya vaktim olmuyor. Sinemayı da oldukça yakından takip ederim.
Lost'a bende hastayım daha indirmedim 5. sezon bölümlerini yakında indiririz internetten..

bizede amerikadan gelir :) çok heycanlıymış diolar herkez çok beğeniomuş 5.sezonu :) bende merak ettim epey :)kitap ta bi kaitap çıktı seri 4 e kadar var şuan alacakaranlık türkçesi hatta geçtiğimiz haftalarda filmide vardı vizyon da belki hala vardır çok övülüo süpermiş yaron bende alıcam bakalım :)daha önce olasılıksız die bi kitap vardı belki duymusssundur oda müthiş ti 2 günde bitirdim 600 sayfalık kitabı artık başım ağrıodu dşün :) bide kişisel gelişim kitaplarını çok seviorum evde bir sürü var üstün dökmenden hepsinden var kitap okumayı çok seviorum şuan bol vaktim var ya okuorum sinemadada benjamin buttonu izlicem bugun dvd :)

müsait olduğunuzda cvp larınızı baklıorum şimdi çıkıorum kociş gelicek yarın yolcu güzelbi yeme yapıım kendimi süsleyim bye bye gröüşürüz kızlar :)

ben doktorum yaptır derse yaptıracağım.. yoksa pek düüşünmüyorumm tabiki ne olursa kabulüm...Raabbim hayırlısını versinn..

merhaba arkadaşlar, nasılsınız diycem ama kimse yok galiba:))

slm derya ben burdayım tam 1 saattir geçmişi okuyordumm...:çok üzgünüm:

iyi aksamlar annısler....ben daha oncede yazmıstım ama goremedım adımı lıstede.eskı lıstemıydı acaba o.neyse yınede yazıyım ben. sat 19 aralık. tahmınım kız. bıraz rısklı bı durumum vardı ama Allahın ıznıyle 8 haftalık olduk bugun. doktor ıyı gıdıyo dedı.ama sata gore 4 gun gerıden gıdıomusuz. normal dedı.gec dollenme olmustur onemlı olan gelısmesı dedı. varmı boyle bırkac gun gerıden seyreden? tesekkurler sımdıden..hepınıze saglıklar dılıyorum.fırsat buldukca yazıcam yıne...

merhaba ben de hamısım ıkı ayım bıtmek uzere eylul annesı olacagım......... ya benımde mıdem acayıp bulanıyor hıcbırsey yıyemıyorum hersey ama hersey kotu kokuyor. kızlar bende buradayım artık hep beraber bu guzel gunlerı gecırırız ınsaallah. ay ya cok guzel olur sırayla cınsıyetlerı ogrenırız sırayla dogum yaparız...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…