hayırlı cumalar herkese..
ємєℓ;8479928 .!.:bana musade kızlar yemek yiyelim bizde opuyorum sizi opuyorumnanaktan
emelcim ne yazmış ya çok merak ettim, tanışalım mı demiş...... ay ne öküz yaaaa
dilekcim sen şuan benden çok öndesin canımcım hafta olarak. yani yeri iyice daralmış durumda. ben hareketlerini çok sık ve can yakacak şekilde hissediyorum ama ben de kabahat yerini genişlettim çocuğun içerde at koşturuyo şimdik.. bir de senin kız olduğundan daha kibar daha narindir.
Dün burda bizim tanıdığın 1 yıl önce kadar benim doğum yapacağım hastanede sezeryan olmuş gelini ile görüşmeye gittim o kadar tatlı ve ağzından bal damlayarak anlattı ki anlatamam yaa çok mutlu etti beni sağolsun... Hem anesteziden , hem hastane çalışanlarından, hem de sezeryandan aşırı derecede memnun kalmış acayip iyi hissettim kendimi...Birde acayip tatlı içten biri aynı tuğbamız gibi ballandıra ballandıra anlattı herşeyi, yaşadıklarını.... Bu arada ben ordayken bir bayan geldi eczaneye karnı burnunda resmen ben herhalde yakın doğum dedim, ben ayaktaydım sohbet ederken o hemen attı kendini sandalyeye... Neyse biraz sohbet ettik erkek zannetmiş benim kızı:))) İşte daha var herhalde dedi yok 15 gün falan kaldı dedim şok oldu daha onun 2,5 ayı varmş bende şok oldum:)))
ahh cnm ne güzelll..keşke herkes bu kadar pozitif paylaşsa yaşadıklarınıopuyorumnanaktan
Keşke canımm yaa korkutmak yerine bu kadar cesaretlendirici olup sadece yaşayacağımız güzel şeylerden bahsetseler umarım bnim doğumumda iyi geçer ve ondan sonrada kim sorarsa bende hep onun gibi güzelliklerini anlatıcam çevremdekilere.
naber canım? sen epidural mi istiyordun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?