2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Dün burda bizim tanıdığın 1 yıl önce kadar benim doğum yapacağım hastanede sezeryan olmuş gelini ile görüşmeye gittim o kadar tatlı ve ağzından bal damlayarak anlattı ki anlatamam yaa çok mutlu etti beni sağolsun... Hem anesteziden , hem hastane çalışanlarından, hem de sezeryandan aşırı derecede memnun kalmış acayip iyi hissettim kendimi...Birde acayip tatlı içten biri aynı tuğbamız gibi ballandıra ballandıra anlattı herşeyi, yaşadıklarını.... Bu arada ben ordayken bir bayan geldi eczaneye karnı burnunda resmen ben herhalde yakın doğum dedim, ben ayaktaydım sohbet ederken o hemen attı kendini sandalyeye... Neyse biraz sohbet ettik erkek zannetmiş benim kızı:))) ışte daha var herhalde dedi yok 15 gün falan kaldı dedim şok oldu daha onun 2,5 ayı varmş bende şok oldum:)))

emelcim ne yazmış ya çok merak ettim, tanışalım mı demiş...... ay ne öküz yaaaa

canım aklımda kalmadı valla iyi niyetliymis msn den goruscekmisiz sinirden anlamadım hemen yoneticiye sikayet ettim atılsın diye . . .okuz ya resmim var gormuyon mu esim ve cocugum ve hamileyim ustelik millet sapıklasmıs ne diim

Evet canım bnim göbekte öyle çok büyümedi yazık kızım zor sığıyordur eminimki bazen sağdan soldan olabildiğince güçlü şekilde itiyor zaten umarım iyidir yaa bir ara benimkide öyleydi çok sık ve sertti hareketleri ama şimdi eskisi ile ilgisi yok maalesef

ahh cnm ne güzelll..keşke herkes bu kadar pozitif paylaşsa yaşadıklarınıopuyorumnanaktan

ay karışık rüyalar görüyorum.bebeyle ilgili hiç bişr yok...yağmur yagıyor sürekli bir de ne alakaysa vişne reçeli yapıyorum( li yapmasını bilmem)...sizlerde de var mı bilmem ama aşırı baş agrısı çekiyorum,arada bir parol alıyorum...

ahh cnm ne güzelll..keşke herkes bu kadar pozitif paylaşsa yaşadıklarınıopuyorumnanaktan

Keşke canımm yaa korkutmak yerine bu kadar cesaretlendirici olup sadece yaşayacağımız güzel şeylerden bahsetseler umarım bnim doğumumda iyi geçer ve ondan sonrada kim sorarsa bende hep onun gibi güzelliklerini anlatıcam çevremdekilere.

mysweetgirl sen ne becerikli bir hatunsun maşallah :))

böyle hanımlara hep imreniyorum bende bi şeyler alıp yapmaya çalışıyorum,elime yüzüme bulaştırıyorum :))

naber canım? sen epidural mi istiyordun canım

merhaba kızlar...ne zamandır yazmadım...en son bebısımızın kılosu gerıdeydı.doktorum ıstırahat ve bol proteın onermıstı.cooook sukur kontrolumuz ıyı gectı.34. haftayı gerıde bıraktım bugun.sukurler olsun.bebısımız 2300 cıvarındaymıs. ama ben acaıp kılo aldım bebıse yrasın dıye.hatta gebelık sekerı yuzunden dıyet yapıyodum.onu bıle bıraktım.ne olursa olsun bebıs beslenemıyo oyle.napalım.dıkkat edıyorum yıne tatlı falan yok ama eskısı gıbı dıyette yok.

tugbaya ve ıyılesen ıkızlerımıze cooook sevındım.seybaya bı sevındım 2 uzuldum desem yerı var...takdırı ılahı....artık evdeyım.daha cok yazabılırım sıze:))) kabul edersenız tabı....bebıslere ve kendınıze ıyı bakın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…