dilekcim sen neden sezeryan olcaktın....
merhaba kızlar...ne zamandır yazmadım...en son bebısımızın kılosu gerıdeydı.doktorum ıstırahat ve bol proteın onermıstı.cooook sukur kontrolumuz ıyı gectı.34. haftayı gerıde bıraktım bugun.sukurler olsun.bebısımız 2300 cıvarındaymıs.ama ben acaıp kılo aldım bebıse yrasın dıye.hatta gebelık sekerı yuzunden dıyet yapıyodum.onu bıle bıraktım.ne olursa olsun bebıs beslenemıyo oyle.napalım.dıkkat edıyorum yıne tatlı falan yok ama eskısı gıbı dıyette yok.
tugbaya ve ıyılesen ıkızlerımıze cooook sevındım.seybaya bı sevındım 2 uzuldum desem yerı var...takdırı ılahı....artık evdeyım.daha cok yazabılırım sıze:))) kabul edersenız tabı....bebıslere ve kendınıze ıyı bakın....
kizlar yemekti bahceydi derken anca gelebildim. hepinize afiyet olsun.
gulaycim saol tatlim yaaa ama bendek de chicconun pompasi kesin onda da vardir bakayim bende simdi internetten. peki biberonu buldukta hangi sut pompasini alcaz yaaaa nedir bu? keske onu da amerikadan alsaydik((
dilekcim hosgeldin tatlim, merak etme kizin buyudugu icin artik eskisi gibi rahat hareket edemiyordur. Zaten okudugumuz her yerde oyle diyor, endiseye mahal yok :)
ozgecan iyi haberlerle gelirsin insallah aksama :) bakalim doktorunuz ne dicek dogum tarihi icin. bu arada ela 19 unda mi sezeryan olacakti gemedi dimi tarihi?
İyilik canım senden nbr? Evet ben epidural olucam ve kendimi buna çok ta hazırladım zaten.
ozgecan iyi haberlerle gelirsin insallah aksama :) bakalim doktorunuz ne dicek dogum tarihi icin. bu arada ela 19 unda mi sezeryan olacakti gemedi dimi tarihi?
hayırlısı canım az kaldı artık iyice heyecan artıyordur Allah hayırlı doğum nasip etsin hepimize
dilekcim ya valla epiduralle olanlara gıpta ediyorum. ben sezeryan olursam kesinlikle genel anestezi isterim hayatta dayanamam herhalde o şekilde ne bileyim. doktorum da dedi zaten panik insanlara önermiyoruz epidural takıp sonra uyuttuklarımız çok oldu diye. ya bir de benim tansiyonum çok düşük çıkıyor bu aralar. normal doğum için tehlike olur mu acaba? bayılıp kalırmışım falan :)
pazar günü baby shower var yarın bir sürü işim var neyse ki çok çeşit bir şey yapmayacağım sizede sorayım bir börek, iki salata, bir poğaça ve kocaman bir pasta yeter mi hediye birde kurabiyelerimiz olcak
ya dilekcim senin bayaaa ileriymiş haftan ne zamandı dogum...
dilekcim ya valla epiduralle olanlara gıpta ediyorum. ben sezeryan olursam kesinlikle genel anestezi isterim hayatta dayanamam herhalde o şekilde ne bileyim. doktorum da dedi zaten panik insanlara önermiyoruz epidural takıp sonra uyuttuklarımız çok oldu diye. ya bir de benim tansiyonum çok düşük çıkıyor bu aralar. normal doğum için tehlike olur mu acaba? bayılıp kalırmışım falan :)
tatlım sen bu araştırmacı ve entellektüel kişiliğinle sezeryan operasyonunu öğrenip yapabilrdin bile canımcım. iyi düşün hala vaktin var :)Canım Dr. 1 Eylüle gün verdi ama biz yarın ki randevumuzda 25-26 Ağustos olur mu diyeceğiz?
Ben çok hazırladım canım kendimi ve heyacanımı bastırabileceğimi düşünüyorum keşke yanımda eşim falan olsaydı, eşime diyorum ki ayy ben birde doktoru bayarmiışım dakikada bir nerde niye çıkmadı hala diye sorar dururmuşum, eşimde şey diyor bak doktorun dikkatini bu şekilde dağıtırsan ilaç verip tamamen uyutuverirler görürsün gününü:)) O nedenle çenemide tutmam gerekecek biraz kaydirigubbakcemile3 Allah korusun tatlım aklına öyle kötü şeyler getirme umarım allah sabrını verir nasıl olsa...
Bence yeter de artar bile tatlım , çok yani ....
yasemincim zaten medelanın bütün ürünleri bpa freeymiş tatlım, zaten göğüs pompasında alınacak tek marka....
Allahtan görümcemin aldığında da yokmuş, via markalı aventin süt saklama kapları, ama akşam inceleyememiştim, tekrar bakacam...
denizcim daha ne olsun tatlım, tabaklar dolu dolu olur canım....
denizcim walla benim bile gelesim geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?