tatlım sen bu araştırmacı ve entellektüel kişiliğinle sezeryan operasyonunu öğrenip yapabilrdin bile canımcım. iyi düşün hala vaktin var :)
az değil diyorsunuz iyi o zaman yarın temizlik yaparız kocişle çay yapmıcam parti olacağı için cola fanta meyve suyu gerçi ablam olmaz der çay fanatiği olarak ama bizim partimiz bu
Baharcığım gel canım
gulaycim cok saol acayip bilgilendirdin bizi bu konuda
ben simdi kontrol ettim amerikadan aldiklarimiz bpa free. en azindan biberon ve emziklerden yirttik. su sut pompasi isini de hallettik mi tamamdir dicektim ki simdi bakiyorum bebeklerin tabklari kuvetleri kisaca herseyi tehlikeli napcaz yaw.
oyuncaklarin icinde de vardir bu nalet madde buyuk ihtimal((
selam kızlar
dün doktora gittik, önce NST ye bağladılar
çok şükür sancı çıkmadı, kısımın hareketleride iyiymiş
esas merak ettiğim kilosuydu
1 haftada ne kadar aldı acaba diye kendi kendimi yedim
doktorumuz ultrasondan baktı, sağlığı yerinde şükür, suyuda var
kilosuda geçen hafta 1967 gr idi, şimdi 2200 gr olmuş
iyi dedi doktor, böyle devam edersem 2600 filan olurmuş kızım
10 gün sonra tekrar gidicem, sonrada doğum olcak zaten
elhamdülillah mutlu ve huzurlu bi şekilde ayrıldım hastaneden
erken doğma ihtimalininde olmaması ayrı sevindirdi beni
tabii eşim "yaa niye gün vermedi diye kızdı" ona kalsa dün doğursam iyiydi :))))))
sizler nasılsınız? herhangi bişey varmı, geçmişi okuyamadım, geç kalktım kahvaltı yapcam, doğuma giden varmı?
neyse bir ablam börek yapacak annemde poğaca ile salatabana bir salata kalıyor etrafı toparla falan zaten benim canıma yeter arkadaşda teklif etti pasta olunca yenmiyor kalıyor diye yapma dedim yazık oluyor üzülüyorumdeniz ooo yeterde artar bile
aslinda her gelen yiyecek biseyler yapip getirseydi de sen ugrasmamis olsaydin canim yaaa, yazik sana
ay hayatım yakın olsak davet bile beklemezdim inan. bizim için de eğlenin tatlım allah içinize sindirsin
gulaycim cok saol acayip bilgilendirdin bizi bu konuda
ben simdi kontrol ettim amerikadan aldiklarimiz bpa free. en azindan biberon ve emziklerden yirttik. su sut pompasi isini de hallettik mi tamamdir dicektim ki simdi bakiyorum bebeklerin tabklari kuvetleri kisaca herseyi tehlikeli napcaz yaw.
oyuncaklarin icinde de vardir bu nalet madde buyuk ihtimal((
ben de bir yemek bir toplantı şeydip geldim....
yaw, süt pompasındaki BPA'ın tehlikeli oldugunu sanmıyorum. çünkü neticede bu zehir gibi birşey değil. malzemnin hammaddesinden sıvılara yavaş yavaş ve çok çok düşük miktarda bulaşma meydana geliyor. biberon ve emzikte uzun süreli temas oldugundan daha çok dikkat etmek lazım ama süt pompası kullanılıp bırakılacak; geçiş için süre yok yani.
tabi herkes BPA free ürünleri tercih etse bu üreticileri de baskı altına alır iyi birşey ama bence çok tedirgin olmak gerekmez...
Kızlar aklımdayken yazayım dedim , şimdi bizim veletler 6 aylıkken ek gıdalara başlıcaklar ya , bir arkadaşımdan duydum şeftalileri mevsiminde buzluğa atıp kışın bebeğe yoğutla yediriyormuş, şahsen ben hazır meyve ezmesi ya da mama yedirmemeyi düşünüyorum ve aklıma yattı , bir kaç paket attım ...
Kızlar aklımdayken yazayım dedim , şimdi bizim veletler 6 aylıkken ek gıdalara başlıcaklar ya , bir arkadaşımdan duydum şeftalileri mevsiminde buzluğa atıp kışın bebeğe yoğutla yediriyormuş, şahsen ben hazır meyve ezmesi ya da mama yedirmemeyi düşünüyorum ve aklıma yattı , bir kaç paket attım ...
Bizde yemek yiyip geldikkkkk. Ayyyyyy geçsin şu saat artık yaaaaa kaydirigubbakcemile2
Denizcim bende gelecem baby shower a
doğru söylüyorsun, sıcaklık ve malzemenin zedelenmiş olması da geçişi arttırıyor. malzeme çizilmesin diye bulaşık makinası ile yıkamayı da hiç önermiyorlar bu malzemelerde...bende eğer yanlış anlamadıysam ısınınca tehlike arz ediyor
Gülay, Ankara'da nerden alıyorsun Nuby'leri. benim koca Ankara'da, olmadı onları da alsın bari kaydirigubbakcemileebrucum kaşık, biberon, emzik, saklama kapları daha önemli canım. bunlar ısıyla temasa geçip bebeğin ağzına aldığı şeyler, yani asıl bunlar etkilecek ... diğerleriyle temasa geçmesi önemli değil, sonuçta hepsini engelleyemeyiz... ve dokunmasıyla etkileşime geçmiyor canım, sıcaklıkla etki ediyor bu madde okuduğum kadarıyla... ama en azından artık bir ürün alırken buna dikkat göstercem... kaşığını unutma ebrucum nuby nin kaşıkları da var, sonuçta eğer sütümüz yetmezse mamayı kaşıkla verecez ya.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?