geçmiyoo zaman yaaaaa bencede özge bugğn sıkıldım bende nedense...başımda ağrıooo
mafoldumben
Bizde yemek yiyip geldikkkkk. Ayyyyyy geçsin şu saat artık yaaaaa kaydirigubbakcemile2
Denizcim bende gelecem baby shower a
nasıl koycaz peki buzluğa yasemin, internette yıkayın dilimleyerek koyun diyor.
ya evet uyumak istiyorum aslında ama ne zaman kafamı koysam ya kapı çalar ya telefon çalar. Dün bu yüzden deli oldum. Tam dalıyorum telefon. 3 kere aynısı oldu. Amaaaannnnn dedim ya uyumuyorum tmm :umursamaz:
armutta süper fikir aslında dilek.... dilimleyip koyabiliriz sanırım ama dayanır mı....
canım çok sağol, valla çok akbule gecti bu adresler a.s.ninocum dün aradım görüştüm telefonda ellerinde o ürünler var mı diye, varmış... özelcan bebe
Konya Sk. No: 37/d Ulus / Ankara (merkez)
şube : Söğütözü Cad. No:29 Söğütözü / Ankara
özelcan bebe ama şimdi sitesi açılmıyor, dün internet sitesine girmiştim şimdi girilmiyor.
Ya ben geçen sene koymuştum tarifte limonlayıp kullanın diiyordu ama görüntüsü pek hoş olmamıştı . Arkadaşım kabuklarını soyup , özelliklle sert olanlarını dilimleyip koyun diyor ... Neticede yoğur içine koymak için yoksa bir kaç ay sonra zaten şeftaliler çıkmış olur o zmaan tazelerini yerler ...Armutta iyi fikir bence onu da soyup zedelenmemişlerinden koyabiliriz ... Tabi arkadaşlar bunlar yoğurtların içine ezmelik ancak ööle dilim dilim yenmez zannımca ...Ha bir de poşet hiç hava almayacak şekilde konulacak .
Ya ben geçen sene koymuştum tarifte limonlayıp kullanın diiyordu ama görüntüsü pek hoş olmamıştı . Arkadaşım kabuklarını soyup , özelliklle sert olanlarını dilimleyip koyun diyor ... Neticede yoğur içine koymak için yoksa bir kaç ay sonra zaten şeftaliler çıkmış olur o zmaan tazelerini yerler ...Armutta iyi fikir bence onu da soyup zedelenmemişlerinden koyabiliriz ... Tabi arkadaşlar bunlar yoğurtların içine ezmelik ancak ööle dilim dilim yenmez zannımca ...Ha bir de poşet hiç hava almayacak şekilde konulacak .
Merhaba kızlar keyifler yerindedir inşallah :) Biz iyiyiz çok şükür bugün sarılık için doktora gidicez.. Dün gittik biraz sınırda çıktı yine gidip kan aldırıcaz.. :) Doğunca dertler başlıyo ama inanın tatlı dertler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?