2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiyoo zaman yaaaaa bencede özge bugğn sıkıldım bende nedense...başımda ağrıooo
mafoldumben

ya evet uyumak istiyorum aslında ama ne zaman kafamı koysam ya kapı çalar ya telefon çalar. Dün bu yüzden deli oldum. Tam dalıyorum telefon. 3 kere aynısı oldu. Amaaaannnnn dedim ya uyumuyorum tmm :umursamaz:

ninocum dün aradım görüştüm telefonda ellerinde o ürünler var mı diye, varmış... özelcan bebe

Konya Sk. No: 37/d Ulus / Ankara (merkez)

şube : Söğütözü Cad. No:29 Söğütözü / Ankara

özelcan bebe ama şimdi sitesi açılmıyor, dün internet sitesine girmiştim şimdi girilmiyor.

ya evet uyumak istiyorum aslında ama ne zaman kafamı koysam ya kapı çalar ya telefon çalar. Dün bu yüzden deli oldum. Tam dalıyorum telefon. 3 kere aynısı oldu. Amaaaannnnn dedim ya uyumuyorum tmm :umursamaz:

ya tel felan yok bende tam dalcam açılıyo gözlerim film izliyom bende nette napimmm

canım çok sağol, valla çok akbule gecti bu adresler a.s.
natural touch serisinden, biberon, emzik, kaşık ve varsa tabak da alacağız o zaman

Ya ben geçen sene koymuştum tarifte limonlayıp kullanın diiyordu ama görüntüsü pek hoş olmamıştı . Arkadaşım kabuklarını soyup , özelliklle sert olanlarını dilimleyip koyun diyor ... Neticede yoğur içine koymak için yoksa bir kaç ay sonra zaten şeftaliler çıkmış olur o zmaan tazelerini yerler ...Armutta iyi fikir bence onu da soyup zedelenmemişlerinden koyabiliriz ... Tabi arkadaşlar bunlar yoğurtların içine ezmelik ancak ööle dilim dilim yenmez zannımca ...Ha bir de poşet hiç hava almayacak şekilde konulacak .

aslında biz vişneleri direk yıkayıp derin donduruya koyduk 13 kilo vişne, abarttık sanırım... ama neden diğer meyveler de olmasın ki, özellikle şeftali süper olacağa benziyo....

Kilitli poşetlerden mi almak lazım acaba :uhm:

ninocum naturel touch serisinde sadece biberon var....

emzikte üç model var. doğal form emzik, doğal form emzik yassı uç yada silikon kiraz uç emzik. üç modelden biri olacak.

kaşık da Yumuşak Kenarlı Isıya Duyarlı Kaşık olacak. modelin ismi bu....

arkadaşlar siz bilirsiniz ama bebek gıdasında uzun dönemli saklama çok sağlıklı olmayabilir CADIARZU

ben normal poşet alır birer birer seftali koyarım içine dilimleyip..... 20 poşet yapsam yeter. bir de dondurucadan çözdükten sonra 24 saat içinde tüketilmesi gerekiyo tabi ürünlerin.....

Kızlar biz annemle birde kayısı, erik ve vişne suyu yapıp dondurucuya attık. Biraz koyu bıraktık. Sulandırıp doğumda gelenlere ikram edicez.

Merhaba kızlar keyifler yerindedir inşallah :) Biz iyiyiz çok şükür bugün sarılık için doktora gidicez.. Dün gittik biraz sınırda çıktı yine gidip kan aldırıcaz.. :) Doğunca dertler başlıyo ama inanın tatlı dertler :)

Hoşgeldin cnm. Geçmiş olsun şu sarılık hep bebişlerin başında maalesef. İnş. kısa sürede geçer annesi. Senin durumun nasıl? Ağrın varmı cnm? Ama yeni resim istiyoruz biz yaaaaaaaaa :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…