Merhaba kızlar keyifler yerindedir inşallah :) Biz iyiyiz çok şükür bugün sarılık için doktora gidicez.. Dün gittik biraz sınırda çıktı yine gidip kan aldırıcaz.. :) Doğunca dertler başlıyo ama inanın tatlı dertler :)
sen nasıl yapmıştım denediğinde denizcim....
Belki şeftaliye göre daha iyi dayanır sert ya en azından..
arkadaşlar siz bilirsiniz ama bebek gıdasında uzun dönemli saklama çok sağlıklı olmayabilir CADIARZU
Merhaba kızlar keyifler yerindedir inşallah :) Biz iyiyiz çok şükür bugün sarılık için doktora gidicez.. Dün gittik biraz sınırda çıktı yine gidip kan aldırıcaz.. :) Doğunca dertler başlıyo ama inanın tatlı dertler :)
tünaydınlar herkese 2şer 3 er geçmişi okudum geldım....dr kontrolü olan arkadaşalr gözleri aydın hepsi tosuncuk olmuş ne güzel...
tubacım sende hoşgeldın sarılık için bol bol emzır canım başka türlü geçmiyomuş 2 saati bekleme yarım saatte bir daya memeni doga hn a..çabuk geçsin....geçmiş olsun tatlım
nino tülay hoşbulduk şekerler saolun karşıladınızzzz beniiiii
sizinle bi resim paylaşacagım azzzz sonra :lepi:azcık heyecan olsunnnnkaydirigubbakcemile3
herkeze slm lar ve hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
dr.a gidecek olanlar güle güle gidin gelin inşallahh
tuba cım hoşgeldin kızın nasıl
özgem sen bu ara fazla gelmiyorsun gelsende muhabbete fazla katılmıyorsun özlüyorum seni
bu arada kızlar bana kalırsa boşu boşuna dolaba meyve koymayın inanın yenecek durumda çıkmayacak
bebeklerimiz içinde hiç sağlıklı oldugunu düşünmüyorum
ben erik şeftali falan koymuştum kendim için bir dönem ama sonuç tam bir fekaketti :)))
armut bence hiç konmaz dolaba çünkü elma ve armut soyuldugu anda kararmaya başlıyor zaten
yaz meyvelerini saklamanın en iyi yolu ya özge ve annesinin yaptıgı gibi koyu bir şerbet kıvamında saklamak marmelat kıvamında mesala
yada konserve yaparak tabii koyulacak kavanozlara ve kapaklarına çok dikket etmek gerek
yeni olması gerek kavanoz kapaklarının hiç bir şekilde çiziği olmayacak
tabi karar yine sizin şekerler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?