2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba Tuba, prenses nasıl, sen nasılsın???
sarılık için pekmez iç diyen var hala şekerli su verilsin diyen var, sen uyguladın mı birşey

bu arada senin ve kızının odadaki fotografınıza çok bayıldım masal sahnesi kadar güzeldi valla. mutlaka o fotografı büyütüp asmalısın bir yere

evet tubacım resimmmmmmmmm..... bakmaya doyamadık... bu arada inşallah sarılık çıkmaz tatlım bebiş... oy ne güzel yaaa.....

Dilekçim kilitli poşetler daha iyi hem de az yer kaplıyor , aslında her mevsimin meyvesi sebsezi mevsiminde daha güzel ama emzirme dönememiz kışa gelecek ne kadar sebze tüketirsek o kadar iyi ,diye düşünüyorum .

arkadaşlar siz bilirsiniz ama bebek gıdasında uzun dönemli saklama çok sağlıklı olmayabilir CADIARZU

Haklısın tatlım , zaten bütün gıdalarını buzlukta saklamıcam ki , bu arada değişiklik olsun diye , ne bileyim kavanozla almak yerine ..Zaten , muz, elma gibi meyveler her mevsim oluyor ama farklılık olsun diye yaz meyvelerinden atabilirim diye düşündüm , zaten tadına bakarım hoşuma gitmezse bebeğe vermem , tatlılara koyarım :))

Hoşgeldin canım çok geçmiş olsun umarım değerler düşmüştür doğa kızımız sınırdan dönmüştür. Ama öyle olmasa da sakın üzülme her bebekte olan bir şey bu sonuçta bu arada sen nasılsın? Ağrın falan var mı? Ayrıca geçen aklıma geldi doğa kızımız annesi gibi renkli gözlü mü yoksa babasına mı benziyor ayrıca hani bebeği sezeryandan sonra hemen senin yanına getirdiler yaa görmen için çok merak ediyorum hani şey derler anne bebeğine ilk görüşte aşık olur sende de böyle bişey oldu mu canım?

tünaydınlar herkese 2şer 3 er geçmişi okudum geldım....dr kontrolü olan arkadaşalr gözleri aydın hepsi tosuncuk olmuş ne güzel...

tubacım sende hoşgeldın sarılık için bol bol emzır canım başka türlü geçmiyomuş 2 saati bekleme yarım saatte bir daya memeni doga hn a..çabuk geçsin....geçmiş olsun tatlım

canım hoşgeldin inşallah düşmüştür canım artık her bebekte çıkıyor bu sarılık benim yeğenim hiç anne sütü almadı ama olmadı da anne sütü engelliyor diyorlar ama arkadaşlarda da emziren bebeklerinde çıktı dediğin gibi tatlı dertler iyi olsunda kuzun

sana da tünaydın, hoşgeldin...

nino tülay hoşbulduk şekerler saolun karşıladınızzzz beniiiii

sizinle bi resim paylaşacagım azzzz sonra :lepi:azcık heyecan olsunnnnkaydirigubbakcemile3

herkeze slm lar ve hayırlı cumalar kızlar nasılsınız
dr.a gidecek olanlar güle güle gidin gelin inşallahh
tuba cım hoşgeldin kızın nasıl
özgem sen bu ara fazla gelmiyorsun gelsende muhabbete fazla katılmıyorsun özlüyorum seni
bu arada kızlar bana kalırsa boşu boşuna dolaba meyve koymayın inanın yenecek durumda çıkmayacak
bebeklerimiz içinde hiç sağlıklı oldugunu düşünmüyorum
ben erik şeftali falan koymuştum kendim için bir dönem ama sonuç tam bir fekaketti :)))
armut bence hiç konmaz dolaba çünkü elma ve armut soyuldugu anda kararmaya başlıyor zaten
yaz meyvelerini saklamanın en iyi yolu ya özge ve annesinin yaptıgı gibi koyu bir şerbet kıvamında saklamak marmelat kıvamında mesala
yada konserve yaparak tabii koyulacak kavanozlara ve kapaklarına çok dikket etmek gerek
yeni olması gerek kavanoz kapaklarının hiç bir şekilde çiziği olmayacak
tabi karar yine sizin şekerler :)))

arkadaşlar şimdi bir yazı okudum,
stres ve heyecan doğum işleminin ne kadar uzun ve nekadar rahat olacağını belirliyormuş. fazla heyecan "katekolamin" diye bir madde salgılamamıza yol açıyormuş ki bu oksitosin miktarını azaltıp doğumun süresini uzatıyormuş. ayrıca direk rahim kaslarının daha fazla kasılmasına yol acıp ağrıyı arttırıyormuş

yani stresten uzak durup, kendimizi rahatlatırsak herşey rahat olacakmış

Kuzummmmmmm bende seni özledim valla. Denkmi gelemedik ne? Arada yazıyorum işte katılıyorum muhabbete. Misafirim falan vardı düne kadar o yüzden pek verimli olamadım. Sen iyimisin?

Kim kız bu bebişşşşşşş.??? Söleseneeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…